You are currently viewing کدو حلوایی و خورش لوبیا سفید – امی لونگارد

کدو حلوایی و خورش لوبیا سفید – امی لونگارد



کدو تنبل و سوپ لوبیا سفید

6-8 بار غذا بخورید

عناصر

1 قاشق غذاخوری روغن زیتون یا روغن نارگیل
پیاز 1 عدد حلقه ها را برش دهید
دو هویج را خرد کنید
فلفل قرمز ، از جمله دانه ها (یا هر فلفل دیگری که دوست دارید)
سیب زمینی را پوست بگیرید ، سیر را خرد کنید
1 قاشق غذاخوری زنجبیل تازه
1-2 قاشق غذاخوری از ادویه مورد علاقه خود (من دوست دارم Cha’s Organics Curry Masala)
6 فنجان کدو تنبل ؛
540 میلی لیتر (19 اونس) لوبیا سفید مورد علاقه خود را (با استفاده از کلیه سفید من) بشویید و آب را صاف کنید.
2 فنجان آب سبزیجات
گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
1 قاشق چایخوری نمک
400 میلی لیتر (14 اونس) شیر نارگیل (کامل یا هر دو)
3-4 فنجان اسفناج تازه را محکم بپیچید
Cilantro برای برش ؛ برای تزئین
آهک برای تزئین
نمک و فلفل

جهت ها

روغن را در یک تابه متوسط ​​داغ کنید. کمی نمک به پیاز و هویج اضافه کنید. آن را به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که پیاز کمی سرخ شود هم بزنید. سپس فلفل قرمز (سیر ، زنجبیل ، ادویه جات ترشی جات) را اضافه کنید. خوب هم بزنید و یک دقیقه دیگر بپزید.

کدو تنبل لوبیا سفید آب سبزیجات رب گوجه فرنگی و نمک را هم بزنید. روی آن را بپوشانید و به جوش بیاورید. پس از جوش آمدن ، آن را به حداقل برسانید و مرتباً به مدت حدود 15 دقیقه یا تا زمانی که کدو را به راحتی با همزن مسواک بزنید ، هم بزنید.

شیر نارگیل را مخلوط کرده و چند دقیقه دیگر بپزید. سپس اسفناج را اضافه کرده و دوباره هم بزنید. به مدت 2 دقیقه یا تا زمان خشک شدن برگ های اسفناج بگذارید. نمک و فلفل را مزه دار کنید. برای یک سوپ شیرین ، مقداری شربت افرا را با هم مخلوط کنید.

با غلات کامل مورد علاقه خود یا خرده نان ترد سرو کنید. آب لیمو تازه را با گشنیز خرد شده فشار دهید.

به مدت 5 روز یا 2 ماه در یخچال قرار دهید.

اگر دستور پختی را که در بالا ذکر کردم دوست دارید ، سالم خواهد بود. به عنوان یک برنامه 4 هفته ای فساد آنلاین در مورد تغذیه و رژیم غذایی ، به عنوان دستیابی به موفقیت در گیاهان مراجعه کنید. برای اطلاع از زمان شروع برنامه بعدی اینجا کلیک کنیدنمی تواند شما هم می توانید به ما بپیوندید انجمن دستیابی به موفقیت در گیاهان در فیس بوک است دستور العمل های من اطلاعات مربوط به انگیزه ها و تغذیه گیاهی را به اشتراک بگذارید.



دیدگاهتان را بنویسید