You are currently viewing نحوه استفاده از دانه چیا برای کاهش وزن و کاهش وزن

نحوه استفاده از دانه چیا برای کاهش وزن و کاهش وزن


چگونه از دانه چیا برای کاهش وزن استفاده کنیم؟

میدونی دانه چیست؟ پس چی؟ آیا از خواص چیا اطلاع دارید؟ دانه های چیا یا دانه های چیا یکی از سالم ترین غذاها در جهان هستند. این دانه ها بسیار مفید هستند و حاوی مواد مغذی زیادی هستند که برای عملکرد مغز و بدن ضروری هستند. اگر می خواهید از خواص دانه های چیا برای لاغری و سلامتی مطلع شوید ، Ketocenter و انتهای این مقاله را دنبال کنید.

2131501942335421920715523013849211126815833 600x400 - چگونه از دانه های چیا برای کاهش وزن استفاده کنیم؟

چگونه از دانه چیا برای کاهش وزن استفاده کنیم؟

دانه های چیا کوچک هستند ، اما انبار مواد مغذی هستند و برای کاهش وزن و سلامت جسمی مفید هستند.

رژیم کتوژنیک - نحوه استفاده از دانه های چیا برای کاهش وزن

دانه های چیا فیبر بسیار بالایی دارند. این بدان معناست که 40 درصد وزن دانه های چیا فیبر است. این فیبر بالا تجربه رضایت بخشی را ایجاد می کند. فیبر نوعی کربوهیدرات است ، اما با کربوهیدرات های دیگر مانند کربوهیدرات ها و قندها متفاوت است. علاوه بر این ، دانه های چیا 10 تا 12 برابر وزن خود را در آب جذب می کنند و هنگام ورود به معده ژله لوبیا را تشکیل می دهند. این باعث می شود دیرتر گرسنه شوید و مدت طولانی تری شکم را سیر کنید.

دانههای چیا؛ کالری بسیار کمی دارد

یکی دیگر از مزایای دانه های چیا که می تواند به کاهش وزن شما کمک کند این است که کالری بسیار کمی دارند. حدود دو قاشق غذاخوری دانه چیا فقط 101 کالری و یکی از کم کالری ترین دانه ها است. میزان اشباع آن زیاد است اما میزان کالری آن بسیار کم است.

دانههای چیا؛ سرشار از مواد مغذی است

دانه های چیا سرشار از مواد مغذی هستند. پروتئین کلسیم چاق منگنز منیزیم فسفر فیبر همه مواد مغذی آن ، از جمله ویتامین B3 ، غیر مستقیم هستند. چه

دانههای چیا؛ متابولیسم را تقویت می کند

دانه های چیا باعث افزایش چربی های خوب و کاهش کلسترول بد می شوند. وقتی دانه های چیا جایگزین سایر منابع چربی مانند روغن ذرت و آلفا لینولئیک اسید شوند ، تری گلیسیرید را کاهش داده و از چاقی جلوگیری می کنند.

دانههای چیا؛ کنترل قند خون

دانه های چیا سرشار از امگا 3 ، منگنز و منیزیم هستند که می توانند قند خون را کاهش داده و دیابت نوع 2 را کنترل کنند.

دانههای چیا؛ کنترل فشار خون

مطالعات نشان می دهد که مصرف منظم دانه های چیا در رژیم غذایی باعث افزایش فشار خون می شود.

دانههای چیا؛ به هضم غذا کمک می کند

فیبر موجود در دانه های چیا باعث بهبود هضم و بهبود هضم می شود. هضم بهتر باعث کاهش احتباس آب می شود و به کاهش وزن کمک می کند.

12367048 364 711x400 - چگونه از دانه های چیا برای کاهش وزن استفاده کنیم؟

اینها دیگر خواص دانه های چیا هستند.

یبوست با دانه های چیا

دانه های چیا سرشار از فیبر هستند و عملکرد روده را بهبود می بخشند و یبوست را برطرف می کنند.

2 فاقد گلوتن

دانه های چیا حاوی گلوتن یا غلات کامل نیستند. بنابراین می توانید از تمام فواید تغذیه ای آن در رژیم بدون گلوتن بهره مند شوید.

3. درمان دیابت

بیماری سلیاک بیماری است که بر گلوتن تأثیر می گذارد. از آنجا که دانه های چیا فاقد گلوتن هستند ، انتخاب خوبی برای بهبود و درمان گلوتن هستند.

4 سرشار از آنتی اکسیدان است

یکی دیگر از خواص چیا خواص آنتی اکسیدانی بالای آن است. آنتی اکسیدان های موجود در چیا از روغن در برابر اکسید شدن دانه ها محافظت می کنند.

اگرچه مزایای مکمل های آنتی اکسیدانی بحث برانگیز است ، اما محققان تأیید کرده اند که جذب آنتی اکسیدان ها از طریق غذا می تواند برای سلامتی مفید باشد.

مهمتر از همه ، آنتی اکسیدان ها با رادیکال های آزاد بدن مبارزه می کنند. رادیکال های آزاد می توانند به مولکول های سلولی آسیب برسانند و باعث بیماری هایی مانند پیری زودرس و سرطان شوند.

5 به اندازه کافی خوابیدن

دو هورمون خواب آور به نام های سروتونین و ملاتونین وجود دارد. این دو هورمون در بدن توسط اسید آمینه تریپتوفان تولید می شود. دانه های چیا سرشار از تریپتوفان هستند که به خواب و آرامش کمک می کند. بر اساس یک مطالعه آمریکایی ، تریپتوفان به طور گسترده ای برای درمان بی خوابی استفاده می شود.

6 سلامت قلب را بهبود می بخشد.

همچنین حفظ سلامت قلب با افزایش HDL یا کلسترول خوب در بدن طبیعی است. بنابراین اگر نگران سلامت قلب خود هستید ، می توانید دانه های چیا را در رژیم غذایی روزانه خود امتحان کنید.

7 جایگزینی تخم مرغ

هنگامی که با مایعات مخلوط می شود ، لایه خارجی دانه های چیا متورم می شود و در اطراف ژله شکل می گیرد. به جای تخم مرغ برای کاهش کلسترول ، می توانید از آن برای افزایش ارزش غذایی پرکن ها و کیک ها و کلوچه ها استفاده کنید. 1 قاشق غذاخوری دانه چیا را با آب مخلوط کنید تا تخم مرغ جایگزین شود. بگذارید 15 دقیقه بماند.

8 جذب ویتامین E را در بدن افزایش می دهد.

ویتامین E برای پوست شما بسیار مهم است. با خوردن روزانه دانه های چیا برای افزایش توانایی بدن در جذب ویتامین E ، آنها حاوی سلنیوم هستند که به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل می کند. هر 28 گرم دانه چیا حاوی حدود 15 میکروگرم سلنیوم است. استفاده از این دانه ها برای محافظت از بدن در برابر رادیکال های آزاد بسیار آسان است. اما به تنهایی نمی توانید به این غذای فوق العاده اعتماد کنید.

9. افزایش انرژی

ویتامین B مواد مغذی دانه های چیا مانند تیامین و نیاسین ، مواد غذایی را از بدن به انرژی تبدیل می کنند. این افزایش انرژی خلق و خوی شما را بهبود می بخشد. فعالیت ها و نشاط روزانه شما را افزایش می دهد

10. پوست را جوان می کند و به رشد مو و ناخن کمک می کند

پروتئین ها و آنتی اکسیدان های موجود در دانه های چیا تولید کلاژن در پوست را تحریک کرده و آن را جوان می کند. کلاژن پروتئینی است که در سراسر بدن یافت می شود. ماهیچه ها این جزء اصلی استخوان ها و رباط ها است. علاوه بر این ، دانه های چیا حاوی منیزیم و اسیدهای چرب هستند که باعث کاهش التهاب و بهبود رشد مو و ناخن می شوند.

دیدگاهتان را بنویسید