You are currently viewing نارنجی  موزلی فندق + نارگیل – مواد لازم

نارنجی موزلی فندق + نارگیل – مواد لازم


نارنجی  موزلی فندقی + نارگیلی

صبحانه یک وعده غذایی بسیار مهم است – می تواند روز شما را خوشایند یا مختل کند. یکی از با ارزش ترین غذاها است. من سالهاست بارها غذا می خورم ، اما شیر نارگیل ، شیر بادام و انواع توت ها (به استثنای روزهای یکشنبه مانند شکارچی و دیگران) من این ترکیب کوچک را بسیار دوست دارم. ولی! اوایل امسال با نامزدی من معلوم شد و به نظر می رسد تغییراتی در آن ایجاد شده است. اندرو هر هفته ساعت 4:45 صبح از رختخواب بیرون می آید (او به تمرینات ورزشی دقیق احترام می گذارد) و صبحانه را دیشب آماده می کند. به نظر می رسد این تمرین اکنون استفاده شده است. بنابراین این دستور غذا خوشمزه مرغ چیست؟

اخیراً زیباترین کتاب آشپزی روزانه اما گالووی را دریافت کردم. اکنون من از یک کتاب دستور العمل بزرگ استفاده نمی کنم. در واقع ، من پنج ماه پیش نقل مکان کردم زیرا اکثر آنها فقط گرد و خاک جمع می کردند. اما نکته ای در مورد این کتاب وجود دارد. او به طور فعال دستورها و صفحات را در اختیار من قرار داد. پیروی از دستور العمل های گیاهی و بدون گلوتن بسیار آسان است. هر روز من انتخاب نام “کتاب” را ضبط می کنم.

خوشحالم که یکی از دستور العمل های اما را با جامعه خود به اشتراک می گذارم. اگر به دنبال نکات آشپزخانه هستید ، من این کتاب را به اندازه کافی توصیه نمی کنم.

این موسلی مرغ یک غذای کامل از پیش آماده است. این نی است که در متن اصلی پزشک سوئیسی و متخصص تغذیه پیشرو ماکسیمیلیان بیرشر بنر ذکر نشده است. ماست نارگیل چیا سرشار از پروتئین تهیه شده از فندق و پرتقال برشته ، خوشمزه و سریع و آسان است. اگر به شیر علاقه دارید ، به جای نارگیل ، ماست معمولی را امتحان کنید.

4

عاری از دانه | البته که نه!

عناصر

ماست نارگیل ساده 250 میلی لیتر (1 فنجان)
250 میلی لیتر آب پرتقال (1 فنجان) (تازه فشرده)
70 گرم نارگیل (1 فنجان)
75 گرم (½ فنجان) بادام را به آرامی سرخ کنید (احتیاط کنید) + ریز خرد کنید.
75 گرم گوجه فرنگی (فنجان) ؛ کمی تفت دهید (احتیاط) + تقریباً خرد کنید
2 قاشق غذاخوری دانه چیا
رب لوبیا وانیل / 1 قاشق چایخوری
the پرتقال را خرد کنید
سیب زمینی ها را پوست گرفته و آب آن را بگیرید
قطعات نارنجی ؛
ماست نارگیل اضافی
سیب های خرد شده + آجیل را تغذیه کنید

روش

در یک کاسه ، شیر نارگیل ، ماست و آب پرتقال را مخلوط کنید. نارگیل را برش دهید بادام و فندق (در صورت تمایل کمی در بالا اضافه کنید) ؛ دانههای چیا؛ وانیل و پوست پرتقال را مخلوط کنید. روی آن را بپوشانید و حداقل 4 ساعت در یخچال بگذارید. سیب ها را در یک کاسه بریزید و با یک تکه پرتقال سرو کنید. ماست نارگیل اضافی با سیب و آجیل خرد شده استفاده کنید.

موسلی مرغ بدون سیب تا 4 روز در یخچال نگهداری می شود.

توجه: آجیل ها را روی یک بشقاب پهن کرده و در دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) به مدت 8 تا 10 دقیقه یا تا زمانی که کمی قهوه ای شود بپزید. سیب زمینی ها را پوست گرفته و آب آن را بگیرید.

به نقل از آویشن لیمویی عزیزم: هر روز در اینجا می توانید یک نسخه از اما گالووی ، که توسط HarperCollins منتشر شده است ، خریداری کنید.



دیدگاهتان را بنویسید