You are currently viewing ما نمی توانیم زردچوبه کافی دریافت کنیم

ما نمی توانیم زردچوبه کافی دریافت کنیم


آیا بدنبال غذای جانبی کاملی هستید که به هر غذای اصلی شما طعم (رنگ و اندازه) می بخشد؟

اگر چنین است ، امروز برای شما مناسب است. (در غیر این صورت ، این دستور غذا بسیار خوب است و باید آن را بخوانید.)

به زردچوبه SDBF جدید خود سلام کنید.

(AKA: بهترین غذای جانبی.)

برنج زردچوبه را در تابه سرو می کنیم. ما آن را کاری (واضح است) می نامیم. ما اغلب آن را سرخ کرده می خوریم. ما اغلب مرغ می خوریم. ما سبزیجات و ماهی می خوردیم. ما حتی آن را در سالاد گرفتیم.

تنها راهی که تا به حال خورده ایم دسر است. اما اکنون ما در مورد آن فکر می کنیم. آن را در کاسه برنج فشار دهید و همچنان آن را دوست داشته باشید.

اشکالی ندارد من همه کاری می کنم. به طور طبیعی فاقد گلوتن است. امشب یک قابلمه بزرگ زردچوبه درست کنید و تمام هفته آن را بخورید.

ساده ترین و خوشمزه ترین غذای جانبی زردچوبه است.

عناصر

1 قاشق غذاخوری روغن یا کره
1/2 قاشق چایخوری نمک
1/2 قاشق غذاخوری پودر زردچوبه
1/2 قاشق چایخوری پودر سیر
زیرا 1/2 قاشق چایخوری
برنج یاسمین 1c
آب 1 1/2 ج

چند خطی

1 کره یا کره متوسط ​​را گرم کنید تا آب شود.
2 نمک و ادویه جات را اضافه کنید و مرتباً هم بزنید تا کمی قهوه ای شود (1 دقیقه تا 30 ثانیه).
3 برنج را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. یک دقیقه دیگر بپزید در حالی که مرتب هم می زنید.
4. آب را اضافه کرده و به جوش بیاورید.
5 یک درب را گرم کنید و به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که برنج نرم شود ، روی حرارت کم بپزید. از همه چیز لذت ببرید.

در اینجا دستور تهیه زردچوبه به راحتی قابل چاپ است.

زردچوبه

این دستور پخت زردچوبه به راحتی پخته می شود و غذای جانبی مناسبی برای همه چیز است.

آموزش: غذای جانبی

غذای سنتی هند

کلید واژه ها برنج زردچوبه

خدمات 6

  • 1 قاشق کره یا کره
  • 1/2 قاشق چایخوری نمک
  • 1/2 قاشق پودر زردچوبه
  • 1/2 قاشق چایخوری پودر سیر
  • 1/2 قاشق چایخوری سرزمین زیرا
  • 1 ج جاسمین برنج
  • 1 1/2 ج اب
  • کره یا کره متوسط ​​را گرم کنید تا آب شود.

  • نمک و ادویه جات را اضافه کنید و مرتباً هم بزنید تا کمی قهوه ای شود (1 دقیقه تا 30 ثانیه).

  • برنج را اضافه کرده و مخلوط کنید. یک دقیقه دیگر بپزید در حالی که مرتب هم می زنید.

  • آب را اضافه کرده و بگذارید بجوشد.

  • آنقدر حرارت دهید تا روی آن را بپوشانید و به مدت 15 دقیقه روی حرارت کم بپزید. یا بپزید تا نرم شود. از همه چیز لذت ببرید.

آیا دستور غذایی وجود دارد که هفته های شما را آسان تر و خوشمزه تر کند؟ لطفا در کامنت بگویید جن

دستور العمل های غذای خوشمزه تر



دیدگاهتان را بنویسید