You are currently viewing غذای سرخ کرده فلافل – امی لونگارد

غذای سرخ کرده فلافل – امی لونگارد



غذای سرخ کرده فلافل

4-6 بار غذا بخورید

عناصر

مواد لازم سالاد
کباب فلافل (صفحه زیر را ببینید)
1-2 فنجان از دانه های مورد علاقه خود ؛ بجوشانید
4-6 فنجان برگ سبز را مخلوط کنید
یک خیار را خرد کنید
یک تکه گریپ فروت و گوجه فرنگی را از وسط نصف کنید
چغندر تخمیر شده ؛ ترش سایر سبزیجات ترش یا تخمیر شده
نعنا یا جعفری را برای تزئین برش دهید
کنجد یا قلب کنجد ؛ برای تزئین

لباس تاهینی
1/3 فنجان تاهینی
نصف آب لیمو
سیب زمینی را پوست بگیرید ، سیر را خرد کنید
1/4 فنجان آب یا بیشتر
1 قاشق غذا خوری روغن زیتون
1/4 قاشق چایخوری نمک
فلفل دلمه ای

جهت ها

برای تهیه لباس تاهینی ، همه مواد را به آرامی در یک کاسه یا فنجان اندازه گیری مخلوط کنید. آب بیشتری برای شل شدن لباس اضافه کنید. بچشید. در صورت لزوم نمک را تنظیم کنید. به یک ظرف شیشه ای منتقل کنید و در یخچال قرار دهید تا آماده شود.

برای جمع آوری سالاد خود ؛ 1/4 فنجان عدس مورد علاقه خود و 1/4 فنجان عدس بو داده فلافل را در یک کاسه بزرگ سوپ (این غذا را می توانید گرم یا سرد میل کنید) بریزید. سپس حدود 1 فنجان برگ سبز و یک مشت خیار و گوجه فرنگی اضافه کنید. تقریباً یک تکه لباس را باز کنید ؛ بشقاب خود را با چغندر ترشی و مقدار زیادی گشنیز تزئین کنید. دانه های کنجد را بپاشید

****

لوبیای برشته فلافل

عناصر

2 اونس عدس (14 اونس / 400 میلی لیتر) کنسرو شده یا 3 فنجان عدس پخته
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
نصف آب لیمو
پیاز قرمز 1/2 پیمانه ببرش
3 حبه سیر فکرش را بکنید
1 قاشق چایخوری زیره
1 قاشق چایخوری ادویه جات ترشی جات
1 قاشق چایخوری نمک
1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه
فلفل دلمه ای

جهت ها

فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کرده و در کاغذ روغنی یا کاغذ روغنی بپیچید. اگر از کنسرو عدس استفاده می کنید ، عدس ها را بشویید و فیلتر کنید.

هندی است. روغن زیتون لیموناد ، پیاز، سیر، . نمک فلفل ها و فلفل دلمه ای را از کاسه متوسط ​​تا بزرگ هم بزنید و روی آن را بپوشانید تا تمام عدس ها پوشانده شوند.

نخودها را به یک ورقه پخت از قبل آماده شده منتقل کرده و به طور مساوی پهن کنید.

به مدت 35 تا 40 دقیقه بپزید. یک بار به نصف هم بزنید. بسته به نوع خشکی و ترد شدن آنها ، ممکن است لازم باشد عدس را بیشتر بپزید. بستگی به سلیقه شما و گرمای فر دارد. به طور کلی ، 40 دقیقه کافی است. اما من آنها را بیشتر تفت دادم تا بهتر غذا بخورند.

این عدس را به عنوان بخشی از کاسه فلافل یا به عنوان میان وعده بخورید. آنها را در ظرف دربسته تا یک هفته نگهداری کنید.

اگر از دستورالعملی که در بالا ذکر کردم خوشتان آمد ، می توانید در مورد سلامت گیاهی اطلاعات کسب کنید ، به عنوان دستیابی به موفقیت در گیاهان ، دوره تغذیه و شکست تغذیه را بررسی کنید. برای اطلاع از جزئیات برنامه اینجا کلیک کنیدنمی تواند شما هم می توانید به ما بپیوندید انجمن دستیابی به موفقیت در گیاهان در فیس بوک است دستور العمل های من اطلاعات مربوط به انگیزه ها و تغذیه گیاهی را به اشتراک بگذارید.



دیدگاهتان را بنویسید