You are currently viewing غذاهای خطرناک سیگار کشیدن متخصص تغذیه اصفهان

غذاهای خطرناک سیگار کشیدن متخصص تغذیه اصفهان


سیگار کشیدن غذا ؛ طعم خوبی دارد اما خطرناک است

خطر مصرف 50 گرم سوسیس دودی معادل استنشاق یک پاکت سیگار یا در هوای آزاد به مدت 4 روز است. سیگار کشیدن برای غذا مضر است.

سیگار کشیدن با آشپزی ارتباط دارد ، این فرایندی است که شامل طعم و نگهداری طولانی مدت غذا می شود. در این فرایند ، غذا معمولاً در معرض دود (معمولاً چوب) قرار می گیرد. در سیگار کشیدن داغ ، مواد اولیه مانند گوشت یا ماهی را بپزید تا غذا در معرض دود قرار گیرد. در سیگار کشیدن سرد ، نگهداری و طعم طولانی مدت غذا ممکن است چند روز طول بکشد. این روش معمولاً برای گوشت یا ماهی استفاده می شود ، اما گاهی اوقات برای پنیر ، سبزیجات و میوه ها از این طریق مصرف می شوند. گاهی اوقات بوی باقیمانده روی محصولات حصیری وجود دارد.

سیگار کشیدن در نقاط مختلف جهان

در چین ، چای سبز با شکر و چای سبز مخلوط می شود. این مواد را زیر تابه بگذارید ، گوشت گاو یا غذای دیگر را داخل تابه بریزید و غذا را به آرامی بنوشید. غذا دودی است اما بوی برنج و چای می دهد.

در اروپا ، گوشت خوک به طور سنتی برای گوشت و ماهی دود می شد ، اما امروزه از آن برای غذا استفاده می شود.

در آمریکای شمالی از گردو و گیلاس نیز استفاده می شود. آره، گاهی از میوه هایی مانند گیلاس یا آلو برای سیگار کشیدن استفاده می شود.

در گذشته ، ساختمان خاصی در مزارعی در غرب وجود داشت که خانه دود نامیده می شد. در این قسمت انواع گوشت گاو دودی و ذخیره شده بود.

در تکنولوژی مدرن و مدرن ، دود مایع از دودهای معمولی با تصفیه کمتر و عوارض جانبی کمتر به دست می آید.

خطرات سیگار کشیدن

سیگار کشیدن از رشد باکتری ها جلوگیری می کند و تجزیه چربی های موجود در محصول را کند می کند ، اما از سوی دیگر ، دود سیگار حاوی مواد شیمیایی است که می تواند برای سلامتی انسان مضر بوده و در برخی موارد باعث سرطان شود. اثبات شده

برخی از مواد موجود در دود سیگار مشابه ترکیبات سمی موجود در دود سیگار است. با تحریک دستگاه گوارش ، این مواد شیمیایی می توانند تأثیرات جدی بر سلامت انسان داشته باشند و خطر ابتلا به برخی سرطان ها مانند سرطان معده و روده بزرگ را افزایش دهند. جالب است بدانید که مصرف 50 گرم سوسیس دودی معادل چهار روز استنشاق هوای آلوده در شهر است.

در شرایط کنترل نشده ، تنباکو ترکیبات هیدروکربنی حلقوی سمی و سرطان زا مانند آنتراسن تولید می کند. این مشکل بیشتر در محصولاتی که خارج از مراقبت های بهداشتی تولید می شوند شایع است.

علاوه بر این ، مونوکسید کربن حاصل از هیزم هموگلوبین را با میوگلوبین موجود در خون ترکیب کرده و رنگ محصولات مصرفی را تولید می کند. مونوکسید کربن میزان میکروب های هوازی را در محصول نهایی کاهش می دهد و رشد چربی را کند می کند. از طرف دیگر مونوکسید کربن با تحریک میکروارگانیسم های سازنده هیستامین ، میزان هیستامین موجود در محصول را افزایش می دهد.


بیشتر بدانید عوارض قند را بررسی کنید


فرآیند بخور باعث ایجاد ترکیبات پراکسید در سطح محصولات گوشتی می شود و خطر ابتلا به سرطان را در محصول افزایش می دهد. سیگار کشیدن گوشت و ماهی نیز احتمال وجود لیستریا مونوسیتوژنز در محصول را افزایش می دهد. این باکتری یکی از عوامل اصلی مسمومیت غذایی است. نوزاد تازه متولد شده است. این می تواند علائم شدیدی را در افراد مسن و سایر افراد آسیب پذیر ایجاد کند.

علاوه بر خطرات ذکر شده در بسیاری از موارد ، از گوشت خام برای کشیدن سیگار استفاده می شود. آنها حاوی آلاینده ها و ترکیبات عمده ای از فساد مواد غذایی هستند. تشخیص آسیب اولیه غذا به دلیل تغییر طعم غذا در هنگام سیگار کشیدن مشکل است. این زمینه را برای سود و تقلب در غذا فراهم می کند.

در میان محصولات تنباکو ، سوسیس و محصولات گوشت سوسیس به دلیل مصرف نادرست مصرف کنندگان ، بزرگترین تهدید برای سلامت انسان است. یک چیز مسلم است ، احتمال تبدیل این محصولات در بدن به نیتروزامین در بدن بیشتر از سوسیس های معمولی است. مصرف این محصولات خطر ابتلا به سرطان معده و روده بزرگ را افزایش می دهد. سرطان معده در اروپای شرقی و ایسلند بسیار شایع است. مطالعات نشان می دهد که مصرف محصولات دخانی خطر ابتلا به بیماری های مختلف و همچنین بیماری هایی را که در اثر مصرف زیاد چربی اشباع ایجاد می شود ، افزایش می دهد.

غذاهای خطرناک سیگار کشیدن متخصص تغذیه اصفهان

پیشنهادات

1. اگر گوشت دودی یا نمک دوست دارید ، از آنها کم استفاده کنید. دلیل این امر این است که این محصولات تأثیرات جدی بر بدن دارند. از خوردن آنها یکبار یا تا زمانی که ممکن است خودداری کنید.

2 – ماهی گوشت ، سیگارهایی مانند سوسیس و کالباس از نمک زیادی استفاده می کنند. بنابراین ، استفاده از این محصولات برای افراد مبتلا به فشار خون بالا توصیه نمی شود.

افراد مبتلا به میگرن باید از خوردن گوشت دودی خودداری کنند. این غذاها حاوی تیرامین هستند که باعث بدتر شدن آنها می شود.


دکتر رضا اطمینانانی

متخصص تغذیه اصفهان


دکتر رضا اطمینانانی با ارائه تغذیه و تغذیه و تکنیک های اساسی می تواند نقش مهمی در دستیابی به سلامت جسمی و روحی ایفا کند.

برای مشاهده صفحه اینستاگرام دکتر رضا اطمینانانی ، متخصص تغذیه و تغذیه اصفهان کلیک کنید.


مطالب توصیه شده:

مضرات رژیم بدون کربوهیدرات

چربی های سالم

محصولات تراریخته و تغذیه ای

عوارض جانبی قند را بررسی کنید



دیدگاهتان را بنویسید