You are currently viewing شکلات تیره تمشک وگن مگنوم میله

شکلات تیره تمشک وگن مگنوم میله


این میله های شگفت انگیز ساده وگن مگنوم یک کرم صاف و پوشیده از شکلات هستند ، پر از نان خوب تمشک شیرین است. تنها چیزی که برای ایجاد سوغات نیاز دارید یک فنجان مگنوم مخصوص و مخلوط کن است. فاقد گلوتن بدون فندق و FODMAP کم.

من قبلاً عاشق میله های مگنوم بودم. از بچگی برای تهیه یک بار مگنوم به اروپا می دویدم و بعد از شام به مغازه گوشه ای دویدم. آنها ناخالصی محض هستند و گاهی اوقات فقط همان چیزی هستند که شما می خواهید.

بعد از اینکه برخی از میله های مگنوم گیاهی در اینترنت پخش می شدند ، فکر کردم ساختن خود من سرگرم کننده خواهد بود. اما من واقعاً می خواستم یک بستنی با طعم میوه درست کنم که زیاد آن را نمی بینید. این معمولا بستنی وانیلی است زیرا معمولاً آب اضافی را به نوار فریزر میوه اضافه می کند. اما راهی برای خروج از خواسته وجود دارد …

من خیلی تلاش کردم … من از نحوه رسیدن آنها واقعا خوشحالم. یک سبک خامه ای خوب به آنها یک تن میوه می دهد ، نه یک تن نارگیل. شیرین ترش و خامه ای می کند. واقعاً داشتن چنین رابطه سرگرم کننده در یک روز گرم بسیار آسان است. اگر بتوانید یک انتخاب گیاهی خوب در دست داشته باشید ، از شکلات سفید نیز لذت خواهید برد.

آنچه شما برای ساخت این میله های مگنوم سالم وگان نیاز دارید

این میله های مغناطیسی FODMAP کم هستند و پوسته ندارند ، زیرا اساس این میله ها نان خوب است. تمشک FODMAP کمتری در هر فنجان و موز رسیده سه برابر کمتر از FODMAP دارد. یک دسر FODMAP خوب برای یک روز گرم.

اگر فکر می کنید نمک در خانه دارید ، این هشت ماده را بردارید و مقداری قارچ تهیه کنید.

  • تمشک یخ زده
  • موز یخ زده
  • نان نارگیلی
  • وانیل
  • قند
  • لیموناد
  • چیپس شکلات تلخ
  • روغن نارگیل

کجا می توان قالب های سیلیکون مگنوم را پیدا کرد؟

می توانید این کارها را در قالب popsicle دیگری انجام دهید. اما حذف آنها بسیار آسان است.

دروغ نگو. این یک سایت مفید برای آمازون است. من قالب بستنی کلاسیک Silikomart را از آمازون خریدم (پیوند وابسته ، پیوند حمایت نشده است) و هیچ جا یافت نمی شود.

چگونه می توان پوسته مگنوم شکلاتی کامل را بدست آورد؟

در این عکس ها متوجه می شوید که پوسته شکلات کمی خشن است. چون زندگی واقعی بود و من این کار را برای خانواده ام انجام دادم. اما می دانم که می خواهم شما هم مثل افراد فروشگاه خود صاف و هموار باشید. چگونه اون کار را انجام می دهی؟

تکنیک یک: از روش Dip استفاده کنید

  • هنگامی که تکه های بستنی شما منجمد شد ، شکلات را سه برابر کنید. آره، چند بار خنک شوید ، سپس کل نوار را به سرعت در شکلات فرو کنید. مایع اضافی را ببندید ، روی یک ورقه پخت با کاغذ روغنی بگذارید و بگذارید چند دقیقه خنک شود. (همانطور که انتظار دارید مقداری از این شکلات اضافی را تهیه کنید و آن را به شکلات تبدیل کنید.)

دو تکنیک: روش قارچ

  • قبل از تهیه بستنی تخته ای باید شکلات را آماده کنید. با استفاده از یک کاردک سیلیکونی ، یک لایه شکلات را داخل قالب سیلیکونی پهن کنید تا درپوش چوب بستنی را نپوشاند. پس از اتمام پرکردن ، شکلات را بپوشانید و در حین سرد شدن در یخچال قرار دهید. پس از پر شدن ، شکلات را خنک کنید و در یک دیگ بخار دوتایی گرم کنید. طبق معمول یخ بزنید.

دسرهای گیاهی

میله های شکلاتی تیره تمشک وگن مگنوم

سرخ شده چاپ کنید
سرخ کردن سنجاق

شکلات تلخ تمشک وگن مگنوم میله

این نوار مگنوم گیاهی دارای یک کرم خامه ای و تمشکی میوه ای است که روی آن شکلات تیره رو به زوال پوشانده شده است. 8 ماده تهیه آن با آجیل و روش FODMAP بسیار آسان است.

زمان آماده سازی15 دقایق

وقتی یخ می زند6 ساعت

کل زمان6 ساعت 20 دقایق

غذای سنتی ایالات متحده

غذا فاقد گلوتن گیاه خواری گیاه خواری

کلید واژه ها دسر میان وعده های سالم. میان وعده وگان ؛ نوار مگنوم وگان
اولویت را به غذا بدهید فاقد گلوتن روش FODMAP گوشت رایگان گیاهخوار گیاه خواری

خدمات 4 نوار 90 میلی لیتر

نویسنده Desiree Nielsen، RD

عناصر

میله های مگنوم

  • 1 متوسط موز رسیده یخ زدگی
  • 1 فنجان تمشک یخ زدگی
  • از فنجان نان نارگیلی (20 درصد چربی)
  • 1 قاشق عصاره وانیل خالص
  • 1 قاشق قند
  • 1 قاشق چایخوری آب لیمو تازه فشرده شده است
  • بنابراین نمک

روکش شکلاتی

  • 1/2 فنجان چیپس شکلات تلخ
  • 1 قاشق چایخوری روغن نارگیل

دستورالعمل ها

  • بلندر سرعت بالا تمشک نان نارگیلی وانیل قند آب لیمو و نمک را هم بزنید تا یکدست شود. اگر با سرعتهای بسیار کم (1-2) شروع کنید و به تدریج آن را به 5 برسانید ، ممکن است دچار مشکل شوید.

  • خامه زیبا را در یک فنجان مگنوم قرار دهید. زیر را لمس کنید تا حذف شود. قارچ ها را به چوب اضافه کنید. بگذارید حداقل 6 ساعت خنک شود.

  • هنگامی که آماده روکش هستید ، یک دیگ بخار دو نفره با یک کاسه شیشه ای 1 اینچی مقاوم در برابر آب ایجاد کنید. حرارت را روی متوسط ​​تا کم نگه دارید. شکلات و روغن نارگیل را به کاسه اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا یکدست و آب شود. هنگامی که بخار شروع می شود ، حرارت را به حداقل برسانید.

  • قارچ ها را با دقت بردارید. از روی حرارت بردارید و بگذارید 2-3 دقیقه خنک شود. سپس باران آمد. صاف روی شکلات مگنوم شکلات بریزید tips نکات مربوط به پست وبلاگ را بخوانید.

  • روی یک ورقه پخت کوچک که با کاغذ روغنی پوشانده اید بگذارید و به مدت 5 دقیقه در یخچال قرار دهید. پس از آماده شدن ، در یخچال قرار دهید تا مجدداً ذخیره شود.

دیدگاهتان را بنویسید