You are currently viewing شکر رژیمی چیست؟  |  شکر کامور

شکر رژیمی چیست؟ | شکر کامور


آب نبات یکی از محبوب ترین طعم های بشریت است و از کودکی گرسنگی وصف ناپذیری برای شیرینی جات بوده است. اما قند و شکر زیاد می تواند منجر به بسیاری از بیماری ها و عوارض جدی برای بدن انسان شود. پوسیدگی دندان؛ دیابت چاقی و بیماری های قلبی و گوارشی نمونه های رایج هستند. به همین دلیل ، آنها در رژیم غذایی خود شکر مصرف می کنند.

شکر رژیمی چیست؟ تفاوت آن با شکر معمولی چیست؟

شکر رژیمی چیست؟  تفاوت آن با شکر معمولی چیست؟

این شکر یک شیرین کننده کارخانه ای است که از شیرین کننده های طبیعی یا مصنوعی کارخانه استفاده می کند. شیرینی این قندها بسیار بیشتر از انواع طبیعی آنهاست و با اجازه دادن به مردم برای خوردن شکر کمتر ، می توانند به غذاها و شیرینی های اصلی تبدیل شوند. آیا فکر می کنید استویا در رژیم های کتوژنیک نیز ناشی از این قند است؟

قندهای طبیعی مانند گلوکز یا قند ساده می توانند قند خون را افزایش دهند. با این حال ، مصرف این قند بر سطح قند خون افراد تأثیر نمی گذارد. ساخارین ، آسپارتام ، آسولفام ، سیکلامات ، کاندر و نوترا سوئیت محبوب ترین و رایج ترین شیرین کننده های مصنوعی هستند.

چه کاربردی دارد؟

شیرین کننده های مصنوعی مانند این قند میزان کالری و قند بدن را کنترل می کنند. بنابراین ، آنها در تولید بسیاری از محصولات غذایی و غذاهای رایج استفاده می شوند. از این شکر ژله درست می شود ، قوطی؛ در تولید نوشیدنی های شیرین (مانند نوشابه و مایعات صنعتی) و شیرینی استفاده می شود.

یاد بگیرید: رژیم کتوژنیک

این قند برای چه کسانی مناسب است؟

هدف اصلی طراحی شیرین کننده مصنوعی کمک به افراد دیابتی است. برای بهبود سطح قند خون آنها. خوردن این قند می تواند به افراد مبتلا به دیابت کمک کند تا کمی قند بیشتری داشته باشند ، که ممکن است به آنها کمک کند احساس بهتری داشته باشند. از سوی دیگر ، افرادی که چاق هستند یا سعی می کنند مصرف روزانه قند خود را کاهش دهند ، می توانند بخشی از مصرف طبیعی قند روزانه خود را جایگزین کنند.

بیشتر بخوانید: قرص های کاهش وزن

طرز تهیه شکر

همانطور که قبلاً ذکر شد ، این قندها با استفاده از شیرین کننده های مصنوعی یا با کمک قندهای طبیعی ساخته می شوند. در این قسمت ما یک دستور بسیار ساده برای تهیه این شکر معرفی می کنیم.

مواد لازم: 1 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق غذاخوری زعفران 1 قاشق چایخوری پودر طعم دار (شامل زنجبیل ، شوید یا دانه کتان) ؛ 2 قاشق غذاخوری گلاب و هفت فنجان آب

طرز تهیه: ابتدا آب را به قابلمه ای اضافه کنید تا شکر کاملاً حل شود. قابلمه را گرم کنید تا غلیظ شود. روغن گل رز زعفران و رایحه دلخواه خود را به محلول اضافه کرده و چند دقیقه بپزید.

مواد لازم یک قاشق چای خوری را در یک کاسه بریزید. پاسخ باید این باشد که وسایل خود را گرم کنید تا به سینی روح چسبیده باشد. به محض مشاهده گرمای مورد نیاز ، آن را در یک ظرف پخت بریزید و بگذارید سرد شود. بعد از سرد شدن آنها را مانند شکر خرد کنید. می توان آنها را خورد.

باید تکرار شود.

شکر بدست آمده از این طریق بسیار شیرین تر از شکر طبیعی است. بنابراین ، شما معمولاً در مقایسه با شکر معمولی مقدار کمی غذا می خورید. رژیم غذایی می تواند قند خون شما را کاهش دهد. برای مشاهده آن کلیک کنید.

این نوع قندها

این نوع قندها

این قندها به دلیل نوع شیرین کننده مصنوعی که استفاده می کنند شناخته شده اند. انواع نوشابه های تقلبی مختلف شامل موارد زیر است:
• استویا
• Advantam
• مامان
• سوکرالوز
آسپارتام
آس سولفام
• ساخارین

در بخش های زیر برخی از محبوب ترین و پرکاربردترین انواع این قند معرفی می شود.

شکر جینا

این شکر جینا یک محصول آلمانی است که به سرعت در آب حل می شود. این قندها از شیرین کننده های مصنوعی مانند ساخارین و سیکلامات تهیه شده اند و می توانند جایگزین قندهای طبیعی در رژیم غذایی بیماران دیابتی شوند. در این رژیم غذایی ، قند سرشار از چربی و روغن است. کربوهیدرات ها لازم به ذکر است که پروتئین و نمک کمی دارد. برای دریافت رژیم غذایی بدون چربی روی پیوند کلیک کنید.

شکر زنجبیل

زنجبیل یکی از محبوب ترین قندهای رژیمی است. مطالعات نشان می دهد که خوردن زنجبیل به کنترل سطح قند خون در افراد مبتلا به دیابت کمک می کند. پودر ناشتای این گیاه برای دیابت بسیار تجویز می شود.

شکر زنجبیل ترکیبی از شیرین کننده های مصنوعی و جینسینگ است و علاوه بر طعم آن ، برای سلامتی انسان بسیار مفید است. این غذا اغلب همراه چای و قهوه مصرف می شود. علاوه بر زنجبیل ، طعم های دیگر مانند زعفران و دانه کتان اغلب در شکر یافت می شود.

شکر کامور

شکر کامور

این قند پنهان در سوکرالوز ، یکی از محبوب ترین شیرین کننده ها استفاده می شود. این قند هیچ کالری ندارد. 600 برابر شیرین تر از قند معمولی است و قند خون بالایی دارد. هیچ عارضه جانبی مانند آسیب به دندان و لثه وجود ندارد. برخلاف ساکارز موجود در قندهای طبیعی ، شیرین کننده سوکرالوز بدون عوارض جانبی در بدن دفع می شود. کاموریون به شکل قرص فروخته می شود و جایگزین مناسبی برای قند طبیعی در رژیم غذایی انسان است.

این قرص قند چیست؟

انواع قبلی قند در قرص های رژیمی و به اشکال مختلف فروخته می شود. مصرف نوشیدنی های تقلبی و نوشابه ها ، مانند چای و قهوه ، راهی عالی برای کاهش میزان مصرف قند افراد است. این محصولات نه تنها برای بیماران دیابتی بلکه برای افرادی که رژیم های خاصی را برای کاهش وزن دنبال می کنند بسیار مثر است.

مزایا و معایب مصرف شکر

مصرف این قند مانند هر ماده غذایی دیگری می تواند فواید و مضرات زیادی برای بدن انسان داشته باشد. در زیر برخی از شناخته شده ترین این اثرات را بررسی می کنیم.

فواید خوردن شکر

یکی از مهمترین فواید خوردن شکر ، حفظ سلامت دندان ها است. قندهای طبیعی می توانند به ساختار دندان آسیب برسانند و باعث آسیب طولانی مدت شوند ، اما قند مصنوعی برای دندان ها مضر نیست.
مصرف شیرینی های طبیعی نقش بسیار مهمی در چاقی دارد.

جایگزینی آن با شکر مصنوعی میزان کالری مصرفی افراد را کاهش می دهد و در طولانی مدت به کاهش وزن افراد کمک می کند. با این حال ، تحقیقات هنوز در این منطقه ادامه دارد.

معایب این قند

معایب این قند

شکر به آرامی از دستگاه گوارش جذب می شود و مصرف آنها می تواند باعث سوء هاضمه مانند اسهال و نفخ شود. افرادی که سابقه افت قند خون دارند باید در مصرف این قند بسیار محتاط باشند. بی حسی ناگهانی ناشی از قند خون پایین این گروه را تهدید می کند.

اگر تمام قند مصرفی روزانه شما بر اساس این قند باشد ، به طور متوسط ​​قند خون طبیعی شما کاهش می یابد و می تواند قند خون شما را برهم بزند. علاوه بر این ، این قند به شدت برای کودکان و زنان باردار توصیه نمی شود.

اگرچه شکر رژیمی ممکن است برای افراد مبتلا به دیابت و چاقی مفید باشد ، اما این محصولات مصنوعی شامل خطرات و عوارض جانبی هستند. شیرین کننده های مصنوعی کربوهیدرات ها و چربی ها می توانند باعث بیماری هایی مانند دیابت شوند.

دانشمندان به تازگی نشان داده اند که این قند باعث افزایش سطح قند خون در برخی از بیماران می شود. متابولیسم بدن را تغییر می دهد. بنابراین ، مصرف این قند و مواد تشکیل دهنده آن در بسیاری از نقاط جهان مانند آلمان ممنوع است.

خلاصه مقاله

آب نبات یکی از محبوب ترین طعم ها است ، اما قند و شکر زیاد می تواند مشکلات جسمی زیادی ایجاد کند. قند خون پایین می تواند منجر به خستگی ، حالت تهوع و استفراغ شود. ممکن است باعث خستگی و خستگی شود. با این حال ، قند خون بالا می تواند منجر به بیماری های زیادی از جمله دیابت شود.

استفاده از شیرین کننده های مصنوعی و این قند محلول مناسبی برای بیماران دیابتی و چاق است. این قند از منابع طبیعی قند مانند ساخارین و استویا به دست می آید. نمونه های طعم این محصول نیز در بازار موجود است.

همچنین امکان تهیه شکر رژیمی در خانه وجود دارد. مصرف این قند همچنین می تواند از پوسیدگی دندان جلوگیری کند. با این حال ، مصرف آن بسیاری از خطرات شناخته شده را شامل می شود ، از جمله مشکلات گوارشی یا تغییرات متابولیکی. به همین دلیل ، مصرف آن در زنان باردار و افرادی که سابقه فشار خون بالا دارند توصیه نمی شود.

دیدگاهتان را بنویسید