You are currently viewing سالاد کینوا زردچوبه ایمی لانگارد با چغندر سرخ شده ، کلم و لوبیا

سالاد کینوا زردچوبه ایمی لانگارد با چغندر سرخ شده ، کلم و لوبیا



مدتی از آخرین پست من می گذرد. از آن زمان تا الان، خیلی چیزها عوض شده است. در زمان نگارش این مقاله ، ما در سومین ماه بیماری همه گیر COVID-19 هستیم. و من هنوز فاصله گذاری اجتماعی را بسیار تمرین می کنم. تغییر بزرگ در زندگی ما انگیزه ای است که من برای شرکت در دوره ها و کارگاه های آنلاین نیاز دارم. معمولاً چند ماه پیش وقتی به صورت حضوری در اتاوا تدریس می کردم ، من کاملاً آنلاین هستم کانادا در آشپزخانه من با همه مردم آمریکا و خارج از کشور کلاس های مجازی دارم ، ما در حال برگزاری کارگاه های بهداشت شرکت هستیم. با وجود اینکه از نظر فیزیکی با هم فاصله داریم ، تماس با ما فوق العاده است.

با گرم شدن هوا ، من فکر کردم زمان آن رسیده است که یک دستور العمل جدید را به اشتراک بگذارم و به غذاهای سبک تر بهاری و تابستانی روی بیاورم. در این زمان از سال ، من طرفدار زیادی از سالادهای دلپذیر هستم که می توانم به تنهایی آنها را بخورم. در کلاس آشپزی آنلاین این هفته ، ما روی چغندر سرخ شده تمرکز می کنیم ، سالاد کینوا زردچوبه با کلم قرمز و لوبیا. عالیشاه ، یکی از شرکت کنندگان ، گفت: “این بهترین سالاد کینوا است که من خورده ام!” و دیگران آن را دوست دارند. من دوست دارم این سالاد حاوی چغندر و کلم قرمز باشد که سرشار از زردچوبه و آنتی اکسیدان های ضد التهاب است. سرشار از پروتئین و فیبر است. پر از طعم است. می توان آن را به عنوان غذا خورد ؛ یا می توان آن را به عنوان غذای جانبی میل کرد. برای مشاهده سند کامل به پایین بروید. اگر امتحان کردید نظر خود را به من بگویید.

زردچوبه کینوا با چغندر سرخ شده ، کلم و لوبیا

6-8 بار غذا بخورید

عناصر

1 هویج بزرگ یا 2-3 تخم مرغ اردک کوچک (تقریبا 1 پوند)
روغن زیتون
1 فنجان کینوا آب را بشویید و فیلتر کنید
1 1/2 فنجان آب سبزیجات یا سدیم کم
1/2 قاشق چایخوری زردچوبه
1/4 فنجان روغن زیتون بکر
3 قاشق غذاخوری سرکه سیب
2 قاشق غذاخوری شربت افرا
1-2 قاشق غذاخوری خردل دیژون
1 قاشق چایخوری نمک
نخود یا نخود مورد علاقه خود را آبکشی و آبکشی کنید
یک فنجان به صورت افقی بسته بندی شده است
2 فنجان کلم ورقه شده نازک
فلفل سیاه

جهت ها

فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید و قالب را با کاغذ روغنی یا سیلیکون شفاف بپیچید. سیب زمینی ها را پوست گرفته و در یک کاسه متوسط ​​قرار دهید. حدود یک قاشق چایخوری روغن زیتون و کمی نمک را با آن مخلوط کنید. چغندرها را بریزید تا مطمئن شوید یکنواخت می پوشند. چغندرها را به مدت 35-40 دقیقه روی ورقه پخت قرار دهید (نصف راه را بچرخانید) یا تفت دهید تا کمی قهوه ای شود.

کوینو در یک قابلمه کوچک ، آب یا آب گوشت و زردچوبه را اضافه کنید. مایع را به جوش بیاورید. سپس روی آن را بپوشانید و بگذارید بجوشد. 12 تا 15 دقیقه یا تا زمانی که کینوا پخته شود حرارت دهید و بگذارید چند دقیقه خنک شود. سپس کینوا سرد شده را با چنگال فشار دهید.

در یک کاسه برای شستن لباس ، روغن زیتون اضافه کنید ، سرکه سیب မေ ပဲ ရည်، آرد گندم و 1 قاشق چایخوری نمک را با آن مخلوط کنید.

چغندر پخته ، کینوا ، لوبیا ، جعفری و کلم را برای تهیه سالاد مخلوط کنید. پارچه را روی آن بریزید و همه چیز را به طور مساوی مخلوط کنید. در صورت نیاز به طعم بیشتر با نمک و فلفل سیاه آسیاب کنید. این سالاد را می توانید به عنوان غذای اصلی ، گرم یا سرد میل کنید. من همه چیزهایی را که به عنوان غذای کوچک در وعده های کوچک می خورید دوست دارم.

به مدت 5 روز در یک محفظه سربسته نگهداری می شود.

اگر از دستورالعملی که در بالا ذکر کردم خوشتان آمد ، می توانید در مورد سلامت گیاهی اطلاعات کسب کنید ، پیشرفت های گیاهی من را مطالعه کنید ، یک دوره تغذیه و برک آوت تغذیه. برای اطلاع از جزئیات برنامه اینجا کلیک کنیدنمی تواند در انجمن دستیابی به موفقیت گیاهی ، من دستور العمل ها را آموزش می دهم ، همچنین می توانید برای اشتراک گذاری اطلاعات در مورد انگیزه ها و تغذیه گیاهی به فیس بوک بپیوندید.



دیدگاهتان را بنویسید