You are currently viewing رستوران های محلی که در تمام طول سال در رستوران های فضای باز سرمایه گذاری می کنند تا تقاضای مشتری را برآورده کنند

رستوران های محلی که در تمام طول سال در رستوران های فضای باز سرمایه گذاری می کنند تا تقاضای مشتری را برآورده کنند



راک هیل ، مو این آخر هفته فصل سرما است. اما ظروف برای شروع فصل تغییراتی ایجاد می کنند.

حتی قبل از همه گیری ، غذا خوردن در خارج از شهرت رایج بود. COVID-19 به طور گسترده ای توسط رستوران ها برای ارتقاء فضای بیرونی خود برای شام های سه و چهار فصل بدون تهویه افراد استفاده می شود.

جف پاروت از ماکارونی و پیتزا فروتی فاروتو در راک هیل گفت

در سال 2015 ، فاروتو گسترش یافت و فضایی ساخت که قبلاً ندیده بودند. این تصمیم خوش شانس بود زیرا به آنها اجازه داده شد در طول بیماری همه گیر باز شوند.

“نجات ما داشتن یک ظرف چهار فصل با تهویه خوب است. این عالی است. »پاروت گفت.

این منطقه می تواند در ماههای سردتر تابستان ، زمانی که برای طرفداران بسته است ، به طور کامل بازگشایی شود. شام در محل پذیرفته شد.

پاروت گفت: “ما 100 درصد جاهای خالی را پر می کنیم.”

در طول راه ، Katie’s Pizza And Pasta یک ارتقاء تابستانی در فضای باز را تکمیل می کند.

“ما بخاری داریم ما مخاطب داریم. کاملاً پوشیده شده و باران نمی بارد. “

مک کی می گوید فضای باز مکان شماره یک برای رستوران ها است.

وی گفت: “در سال های اخیر ، مردم مایل به نشستن در فضای باز بوده اند و از ما خواسته اند که در فضای باز بنشینیم.” وی گفت: “ساختن این ساختمان واقعاً زیباست.” بنابراین بنشینید و مکان مناسبی برای مهمانان ما به آنها بدهید. “

افراد خارجی به دنبال گزینه هایی هستند که به رستوران خود بازگردند و کارکنان را باز نگه دارند.

وی گفت: “من فکر می کنم این یک سرمایه گذاری خوب در آینده است.” از آنجا که در سالهای آینده ، من فکر می کنم ما برخی از انتخابهای جذاب واقع در فضای باز را می خواهیم. “

دیدگاهتان را بنویسید