You are currently viewing راهنمای خرید لبنیات |  قسمت دوم

راهنمای خرید لبنیات | قسمت دوم


راهنمای خرید لبنیات

این مقاله از سایت دکتر رضا اطمینانانی ، متخصص تغذیه در اصفهان است. بخش قبلی (راهنمای کامل خرید محصولات لبنی ، قسمت 1). ما هزینه محصولات لبنی را پرداخت می کنیم تا تا انتها با ما بمانند.

نمودار ارزش غذایی

درج نمودار ارزش غذایی در برچسب بسته بندی مطابق قوانین کشور ما اختیاری است. با این حال ، تولید کنندگان با وارد کردن این جدول اطلاعات بیشتری را در اختیار مصرف کنندگان قرار می دهند. نکته مهم مفید بودن این جدول است. متاسفانه سازندگان نکات نامربوطی را در این نمودار قرار داده اند که به درد شما نمی خورد. به عنوان مثال ، درصد ماده خشک عاملی در تغذیه نیست. استانداردهای غذایی ماده خشک یا میزان رطوبت را به عنوان یک عامل کیفیت تعریف می کنند. بالاتر از استاندارد مطالب این جدول معتبر نیست. علاوه بر این ، برخی تولیدکنندگان مقدار نمک را به جای سدیم که باید تصفیه شود ، ذکر می کنند. گاهی جدول برای همه در دسترس نیست. در هر صورت ، افزودن نمودار ارزش غذایی می تواند راهنمای شما در انتخاب محصول مناسب با ارزش غذایی باشد.

بسته بندی:

بسته بندی نقش مهمی در جذب مشتری و بازار دارد. بسته بندی محصولات غذایی را از عوامل خارجی محافظت می کند و از آنها در برابر رطوبت و خوردگی محافظت می کند. باید از نفوذ گاز و خارجی جلوگیری شود. اطلاعات بسته بندی مهم و گاه مهم است. تاریخ تولید و انقضا ؛ توصیه های مصرف گاه به گاه در مورد شرایط نگهداری و بسته بندی نکات مهمی است که مصرف کنندگان باید در نظر داشته باشند. گاهی اوقات سازنده یک نمودار ارزش غذایی ، که یک راهنمای مصرف کننده در کنترل مواد غذایی است ، قرار می دهد. بسته بندی و سهولت استفاده از عوامل مهم در خرید محصول است. هنگام خرید محصول ، مطمئن شوید که اندازه بسته بندی و وزن محصول و وزن شما متناسب با نیاز شماست. مطمئن شوید که محصولات لبنی دارای ماندگاری محدودی هستند و می توانند قبل از مصرف منقضی شوند.

راهنمای خرید لبنیات |  متخصص تغذیه اصفهان

کیفیت:

کیفیت اندازه گیری نیازهایی است که ویژگی های خاص یک محصول را برآورده می کند. نیازها و مقررات مشتری الزامات را مشخص می کند. بنابراین ، یک محصول غذایی باید دارای ویژگی ها و ویژگی هایی باشد که یک محصول باید داشته باشد. همه محصولات باید دارای استانداردهای ایرانی باشند. این امر توسط وزارت استاندارد و وزارت بهداشت نظارت می شود. محصولات لبنی موجود در بازار پاستوریزه یا استریل می شوند. این محصولات معمولاً عاری از باکتری های مضر هستند. با این حال ، تجهیزات صنعتی ، بسته بندی؛ انبار عملکرد مناسب حمل و نقل و حمل و نقل بر کیفیت مواد شیمیایی و جوانه مصرف کننده تأثیر می گذارد.

محصولاتی که در تماس مستقیم با خورشید هستند ویتامین ها و مواد مغذی خود را از دست می دهند و چربی آنها از بین می رود. بسته بندی محصول سالم است. پاره یا آسیب نبینید. دمای یخچال در مرکز خرید باید مطابق توصیه سازنده باشد. می توانید این مورد را از پنجره یخچال که دما را نشان می دهد بررسی کنید. برخی از کارخانه ها از اصطلاح HACCP در بسته بندی استفاده می کنند. این عبارت به مواد اولیه یا دام اشاره دارد. از دام گرفته تا غذا ، سلامت و ایمنی تضمین می شود. برخی از کارخانه های ایران قبلاً این گواهینامه را برای برخی از این مراحل دریافت کرده اند ، بنابراین می توان سلامت محصول را فقط در مراحل خاصی مانند مواد اولیه یا خطوط تولید تضمین کرد.

بنابراین ، ارزشمند است که توضیحات لازم را در اختیار مصرف کننده قرار دهید و از گمراه شدن مصرف کننده جلوگیری کنید.


دکتر رضا اطمینانانی

متخصص تغذیه اصفهان


دکتر رضا اطمینانانی با ارائه تغذیه و تغذیه و تکنیک های اساسی می تواند نقش مهمی در دستیابی به سلامت جسمی و روحی ایفا کند.

برای مشاهده صفحه اینستاگرام دکتر رضا اطمینانانی ، متخصص تغذیه و تغذیه اصفهان کلیک کنید.


مطالب پیشنهادی:

حساسیت غذایی

غذاهای مفید و مضر برای حساسیت غذایی

مصرف هندوانه و چاقی

مصرف زیاد گوشت قرمز ممنوع است

راهکارهای کنترل گرسنگی



دیدگاهتان را بنویسید