You are currently viewing تارت چدار گوجه فرنگی آسان – تغذیه ماریسا مور

تارت چدار گوجه فرنگی آسان – تغذیه ماریسا مور


تارت پنیر گوجه فرنگی با این سه ماده از گوجه فرنگی تازه تابستانی و پنیرهای ترد برای طعم تازه و خوشمزه استفاده می کند. آن را با یک سالاد سبزیجات برای یک غذای سبک و رضایت بخش تابستانی ترکیب کنید.

حوله پنیر گوجه فرنگی حوله سفید و چرخ پیتزا

این پست توسط دوستان من در Cabot Creamery حمایت می شود.

این پایان تابستان پر از گوجه فرنگی تازه تابستانی و یک شیرینی پف دار چدار ترد است. این یک ترفند بسیار ساده در مورد نان سنتی گوجه فرنگی جنوبی بدون تمام کار است.

برای تهیه این تارت آسان ، باید به یاد داشته باشید که شیرینی پفکی خود را آب کنید. اما به سرعت ادغام می شود.

شما نیاز خواهید داشت

رشته فرنگی پفکی
گوجه فرنگی تازه
چدار تیز Cabot Vermont
کراکر نمک و فلفل
گیاهان تازه (اختیاری ، توصیه می شود)

نکاتی در مورد گوجه فرنگی خوشمزه

این یک دستور عالی برای گوجه فرنگی تازه باغی است. من خوش شانس بودم که یک گوجه فرنگی ارثی در دست داشتم.

گوجه فرنگی های تابستانی مانند همیشه تازه و نارس هستند. اما می دانستم که نمی توانم همه آنها را بخورم ، بنابراین این تارت آماده سازی کاملی بود.

در اینجا نکاتی برای بهترین نتایج وجود دارد.
گوجه فرنگی را به طور مساوی خرد کنید. برای اطمینان از اینکه گوجه فرنگی ها به طور یکنواخت پخته شده اند ، آنها را نازک برش زده و ضخامت یکسانی در حدود یک و نیم اینچ داشته باشید.

گوجه فرنگی ها را در آب تمیز بشویید. برای جلوگیری از ترش شدن مرطوب ، گوجه فرنگی ها را در آب تمیز بشویید. برای این کار از یک حوله تمیز استفاده کردم. گوجه فرنگی ها را روی حوله کاغذی خرد کنید و با حوله آشپزخانه یا دستمال کاغذی به مدت 15 دقیقه یا بیشتر بردارید.

گوجه فرنگی ها را مزه دار کنید. گوجه فرنگی به تنهایی طعم خوبی دارد ، اما نمک طعم آن را افزایش می دهد. فلفل سیاه هم اضافه کردم.

یک تکه گوجه فرنگی قرمز را روی یک حوله فشار دهید

از شیرینی پف دار استفاده کنید

شیرینی پفکی خریداری شده کلید این دستور کوتاه مدت است. من سعی نمی کنم آن را در خانه انجام دهم.

مطمئن شوید که شیرینی پفکی را می توانید به راحتی در یخچال یا در دمای اتاق بپیچانید. برای تنظیم اندازه ورق پخت از وردنه استفاده کنید.

من از کاغذ روغنی برای چیدن ورقه پختم استفاده کردم. می توانید از توستر سیلیکونی استفاده کنید. من کاغذ را دوست دارم زیرا به راحتی می توانید فن را از تابه به یخچال منتقل کنید.

شیرینی پف دار تهیه شده از پنیر و برش های گوجه فرنگی در بالا

با استفاده از یک کاردک ، نان را به طور مساوی پهن کنید.

چدار “چسبی” خواهد بود که این تارت را در کنار هم نگه می دارد. طعم باور نکردنی به آن می افزاید.

هنگامی که گوجه فرنگی سر جایش قرار گرفت ، گوجه فرنگی را با نمک و فلفل بپاشید. بپزید تا قهوه ای طلایی شود.

(برای دستورالعمل های گام به گام به پایین بروید.)

پنیر را در یک کاسه سبز رنگ قرار دهید و رنده پنیر را در پس زمینه قرار دهید

یک پنیر خوب انتخاب کنید

در این دستور غذا فقط سه ماده وجود دارد. بنابراین مهم است که کیفیت مناسب را انتخاب کنید.

من از Cabot Vermont Sharp Cheddar استفاده می کنم. اگر با آن آشنایی ندارید ، کابوت 100 درصد از سود خانواده های کشاورز در سراسر نیو انگلند و نیویورک را به کشاورزان پس می دهد.

من و چدار فوق العاده تیزشان با یکدیگر صحبت کردیم. می توانید از چیزی استفاده کنید ؛ اما مطمئنم تیزبین هستم

پنیر را ذوب کرده و با شیرینی پف دار کره کاملا تفت دهید.

تارت پنیر گوجه فرنگی را در زمینه خاکستری به صورت مربع برش دهید

ایده ارائه می دهد

می توانید با این تارت گوجه فرنگی به عنوان غذای اصلی رفتار کنید و مانند پیتزا خواهد بود. اما با سالاد سبز نیز مرتبط است. دوست دارم آن را با سبزیجات یا غذاهای دیگر روی میز بگذارم.

انتخاب بی پایان تابستان برای همراهی با شراب و شراب است. ناهار را با دوست دختران خود بخورید. هیچ کس نباید بداند انجام این کار چقدر آسان است. می توانید از آن در یک اتاق گرم یا دمای اتاق لذت ببرید ، بنابراین می توانید آن را به پارک یا در طول روز ببرید.

غذاهای باقیمانده را خنک کرده و در فر توستر گرم کنید.

چگونه از این دستور غذا استفاده می کنید؟ لطفاً در نظرات یا اینستاگرام به من اطلاع دهید. من همیشه به دنبال ایده های جدید هستم.

تارت گوجه فرنگی پنیری را روی پوست بپاشید

سرخ شده چاپ کنید

تارت چدار گوجه فرنگی آسان

تارت پنیر گوجه فرنگی با این سه ماده از گوجه فرنگی تازه تابستانی و پنیرهای ترد برای طعم تازه و خوشمزه استفاده می کند. آن را با یک سالاد سبزیجات برای یک غذای سبک و رضایت بخش تابستانی ترکیب کنید.

آموزش: اشتها آور ، Entree

غذای سنتی ایالات متحده

کلید واژه ها دستور العمل های گوجه فرنگی

خدمات 8

کالری 234کیلوکالری

عناصر

  • 1 کاغذ رشته فرنگی پفکی
  • 1 گوجه فرنگی رسیده (در صورت ارثی)
  • 1 فنجان چدار تیز Cabot Vermont
  • نمک و فلفل سیاه تازه
  • حدود 2 قاشق غذاخوری سبزی تازه (اختیاری)

دستورالعمل ها

  • فر را روی 400 درجه فارنهایت گرم کنید.

  • شیرینی پفکی را از یخچال خارج کنید. حداقل 4 ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید.

  • گوجه فرنگی را حدود یک و نیم اینچ خرد کنید. تمیز روی یک حوله یا حوله آشپزخانه زرد قرار دهید. با یک حوله آشپزخانه تمیز دیگر بپوشانید. اجازه دهید 30 دقیقه خشک شود. این مرحله را از دست ندهید. جلوگیری از تارتار مرطوب بسیار مهم است.

  • یک تکه بزرگ کاغذ روغنی را با کاغذ روغنی یا جوش شیرین سیلیکونی بپیچید. پفک ذوب شده را روی یک ورقه پخت قرار دهید. به آرامی فشار دهید تا صاف شود. خمیر را با چنگال فشار دهید.

  • روی شیرینی پف دار را با یک فنجان پنیر چدار بپاشید. برش های گوجه فرنگی خرد شده را روی پنیر قرار دهید. گوجه فرنگی را با نمک درشت و فلفل تازه آسیاب شده بپاشید. نصف فنجان باقی مانده پنیر را دور بریزید.

  • شیرینی پفکی را تا قهوه ای طلایی ، حدود 15-20 دقیقه یا تا زمانی که پف قهوه ای طلایی شود بجوشانید. از فر خارج کنید. بگذارید حداقل 5 دقیقه روی درب خنک شود. با گیاهان پاره شده یا خرد شده تزئین کنید. در دمای اتاق یا در دمای اتاق نگهداری شود.

خوبه

یادداشت:

گوجه فرنگی را به طور مساوی خرد کنید. برای اطمینان از اینکه گوجه فرنگی ها به طور یکنواخت پخته شده اند ، آنها را نازک برش زده و ضخامت یکسانی در حدود یک و نیم اینچ داشته باشید.
گوجه فرنگی ها را در آب تمیز بشویید. برای جلوگیری از ترش شدن مرطوب ، گوجه فرنگی باید پوست کنده شود. برای این کار از یک حوله تمیز استفاده کردم.
بگذارید شیرینی پفکی کاملاً ذوب شود. استخراج آن را آسان می کند.
برای مشاهده مستندات و نکات دقیق به marisamoore.com مراجعه کنید.

تغذیه

کالری 234کیلوکالری | کربوهیدرات ها 16G | پروتئین 6G | چربی: 16G | روغن پر کننده: 6G | چربی های چند غیر اشباع 2G | چربی های اشباع نشده: 8G | کلسترول: 15منیزیم | سدیم 166منیزیم | پتاسیم 142منیزیم | فیبر: 1G | قند 2G | ویتامین A: 526IU | ویتامین سی: 6منیزیم | کلسیم 110منیزیم | اهن: 1منیزیم



دیدگاهتان را بنویسید