You are currently viewing این سالاد ذرت تابستانی را تا دیر نشده درست کنید

این سالاد ذرت تابستانی را تا دیر نشده درست کنید


اواخر فصل یکی از مکانهای مورد علاقه ما در آگوست و سپتامبر است. این سالاد ذرت تابستانی اولین غذای تابستان است. به ویژه به عنوان یک غذای روز کارگر با طعم های تازه و غذاهای الهام گرفته از مدیترانه.

تولید تابستانی

سالاد ذرت تابستانی بسته می شود



اگرچه فرزندان ما در پایان ماه اوت به مدرسه باز می گردند ، اما روز کارگر همیشه ما را به یاد پایان تابستان در خانه می اندازد. هوایی که ما در آن زندگی می کنیم هنوز بسیار گرم است. ما برای پاییز هیجان زده ایم.

با این حال، اوت محصولات شهریور و فصلی شامل گوجه فرنگی ، هنوز پر از غذاهای مورد علاقه تابستانی مانند خیار و ذرت است. در حقیقت ، گوجه فرنگی اواخر تابستان ممکن است یکی از بهترین چیزها در این زمان از سال باشد.

سالاد ذرت تابستانی

مواد لازم سالاد ذرت تابستانی


این دستور سالاد ذرت تابستانی الهام بخش لیست سالانه تابستان ما است. ما تمام تلاش خود را می کنیم تا کارهای تابستانی سرگرم کننده انجام دهیم. یکی از مواردی که امسال باید به دنبال آن باشید ، تهیه یک دستور جدید ذرت است. بررسی

از گیلاس ، گوجه فرنگی ، یک سالاد تابستانی آسان پر از مواد تازه باغی مانند خیار و فلفل. این یک افزودنی عالی برای هر برنامه روز کارگر است که در دسترس شما است.


ذرت قبل از افزودن به سالاد تفت داده می شود ، بنابراین با طعم اضافی بسته بندی می شود. شما می توانید پاپ کورن مورد علاقه خود را انتخاب کنید ، اما ما آن را به شدت توصیه می کنیم. سالاد را یک قدم جلو می برد.

نکات پوشاک

گاهی اوقات فقط باید یک میانبر انتخاب کنید و یک لباس آماده بخرید. راست می گویم؟

ما در واقع از آن برای دستور تهیه سالاد ذرت تابستانی استفاده کردیم آشپزخانه اولیهنمی تواند این یکی از اقلام مورد علاقه ما برای هر فروشگاهی است. از روغن آووکادو تهیه شده است. تخم مرغ، تهیه شده با سرکه سیب و ادویه جات ترشی جات. شکر وجود ندارد. بدون چربی اضافی و غلیظ کننده. طعم پرورش بسیار خوبی دارد. با این حال ، چون روغن است ، ضخامت آن به اندازه برخی از لباس های سنتی نیست. سالاد مناسب برای پایان تابستان را روشن می کند.

این سالاد برای خوردن در خانه نیز مفید است. لباسهای سادهاگر چند دقیقه دیگر فرصت دارید تا خودتان بسازید ،

سالاد ذرت تابستانی

سالاد ذرت تابستانی

این سالاد ذرت تابستانی مملو از محصولات و طعم های اواخر تابستان است. ایده آل به عنوان غذای جانبی برای روز کارگر.

نویسنده برین مک داول از RDN ، متخصص تغذیه داخلی

  • 2
    گوش ها
    ذرت داخل ظرف
    (نظر را در زیر نان ذرت ببینید)
  • 3
    خیار ایرانی به تکه های کوچک برش بزن
  • 1
    فنجان
    گیلاس Toamtoes ؛ نیم
  • 1/4
    فنجان
    پیاز را خرد کنید
  • 1
    اردک چیلی به اندازه برش دهید
  • 1/4
    فنجان
    آشپزخانه اولیه
    (یا لباس مورد علاقه شما)
  • 2
    قاشق
    جعفری ایتالیایی ، خرد شده

  1. برای دستور العمل های ذرت به نکات زیر مراجعه کنید. قبل از برش دانه ها اجازه دهید ذرت خنک شود.

  2. ذرت روی لپه در وسط کاسه ؛ خیار ، گوجه فرنگی خرد شده ؛ پیاز قرمز خرد شده و فلفل سبز را اضافه کنید.

  3. قبل از تغذیه آن را در مزرعه بپوشید. با گشنیز خرد شده تزئین کنید.

  4. این سالاد به خوبی در یخچال نگهداری می شود و 2-3 روز مصرف می شود.

یادداشت:

برای راهنمایی در مورد نحوه پخت ذرت روی لپه اینجا کلیک کنید

ما از آن استفاده می کنیم آشپزخانه اولیه اما از مزرعه یا وینایگرت مورد علاقه خود استفاده کنید.

سنجاق سنجاق سالاد ذرت تابستانی

(10 بار بازدید کرد ، 1 بار امروز بازدید کرد)

آخرین به روز رسانی: 27 آگوست 2021

دیدگاهتان را بنویسید