You are currently viewing اهمیت خوردن آجیل

اهمیت خوردن آجیل


اهمیت خوردن آجیل

آجیل و دانه ها از غذاهای محبوب هستند و متخصصان تغذیه می گویند که سرشار از مواد مغذی هستند و بسیار سالم هستند. هزاران سال است که از این دانه ها در همه قاره ها استفاده می شود و غذای خوبی برای انسان است. دکتر تغذیه اصفهان در این مقاله از سایت رضا اطمینانانی ، قصد داریم اهمیت خوردن آجیل را توضیح دهیم.

دانه ها حاوی کلسترول نیستند و حاوی چربی های اشباع هستند که می تواند خطر بیماری های قلبی عروقی را کاهش دهد. دانه ها همچنین دارای منیزیم هستند که باعث تقویت استخوان سازی می شود. دانه ها همچنین حاوی کروم هستند. عملکرد انسولین را مختل می کند. دانه ها حاوی روی هستند. منگنز یکی از مواد مغذی است که بدن را در برابر رادیکال های آزاد محافظت می کند.

دانه ها همچنین منبع غنی ویتامین E و ویتامین C هستند.

این یک آنتی اکسیدان مهم است. مانند همه دانه ها ، گیاهان سرشار از فیبر و مواد شیمیایی گیاهی هستند که به جلوگیری از سرطان و بیماری های مزمن کمک می کند.
این غذای گرانبها به صورت خام مصرف می شود. می توان آن را بو داده یا پودر کرد. بادام ها؛ فندق ؛ آجیل برزیلی ؛ သစ် ကြား သီး، پسته؛ بادام زمینی و بادام متفاوت است. دانه های سویا نیز هنگام خشک شدن و برداشت ، دانه محسوب می شوند.

نکاتی در مورد دانه ها

آفلاتوکسین:

بادام زمینی یکی از دانه های مورد حمله قارچ های تولید کننده آفلاتوکسین است. آفلاتوکسین سمی است که می تواند باعث ایجاد سرطان در انسان شود. این سم را می توان در کره بادام زمینی و کره بادام زمینی یافت.
ذرت برنج گندم سویا و غلات کامل ممکن است حاوی آفلاتوکسین باشند. شرکت های بادام زمینی و محصولات آنها مسئول آزمایش آفلاتوکسین های غیر خطرناک هستند. با این حال ، محققان نگران قرار گرفتن طولانی مدت در معرض آفلاتوکسین ها در بدن هستند.

حساسیت

بادام زمینی و دانه های درخت از جمله هشت آلرژی شایع هستند. والدین اگر آنها به غلات سبوس دار و حبوبات مانند ذرت و حبوبات حساسیت دارند ، احتمال اینکه فرزندانشان به آنها حساسیت داشته باشند وجود دارد. با این حال ، افرادی که سابقه حساسیت ندارند به این دانه ها حساسیت ندارند. آکادمی آسم و آلرژی آمریکا توصیه می کند که کودکان زیر سه سال از آجیل استفاده نکنند.

اهمیت خوردن آجیل متخصص تغذیه اصفهان

محیط را در نظر بگیرید

سموم دفع آفات به طور گسترده ای در تولید بذر استفاده می شود. در اینجا چند نمونه آورده شده است:

اندوسولفان ها

این آفت کش در بسیاری از نقاط جهان ممنوع است. با این حال ، هنوز در ایالات متحده و هند برای تولید برخی دانه ها استفاده می شود. این آفت کش برای کارگران مزرعه و کسانی که در نزدیکی آن زندگی می کنند خطرناک است. 2003 در ماه دسامبر ، مطالعه ای در هند نشان داد که پسرانی که در نزدیکی این مزارع زندگی می کردند یا کار می کردند ، بلوغ را به تأخیر انداخته بودند. طبق آزمایشات روی حیوانات ، آفت کش می تواند به سیستم عصبی مرکزی آسیب برساند و باعث آسیب کلیه و کلیه شود. ممکن است باعث آسیب کبد و طحال شود. این جان حیوانات و ماهیان را به خطر می اندازد.

از

این آفت کش ده ها سال است که در دانه ها مورد استفاده قرار می گیرد و ثابت شده است که برای زندگی دریایی مضر است.

از

این آفت کش در کشت پسته مورد استفاده قرار گرفته است و مشخص شده است که به زنبورها صدمه جدی وارد می کند.

آترازین

این آفت کش در ایالات متحده بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. ماهی و قورباغه ها علائم آسیب را نشان می دهند و می توانند باروری انسان را به طور جدی مختل کنند.

دیازینون

این آفت کش به دلیل اثرات بارور شناخته شده است و در کشت بادام زمینی استفاده می شود. برای زنبورها و پرندگان بسیار سمی است. برداشت بذرها با متیل بروماید ، آفت کش سمی انجام می شود. اگر دانه های زیادی بخورید ، متیل بروماید به شما آسیبی نمی رساند. با این حال ، متیل بروماید برای کسانی که در مزرعه کار می کنند بسیار خطرناک است. همچنین به لایه ازن آسیب می رساند.

راههای حل مشکلات برنج

از سموم دفع آفات خودداری کنید

یکی از راههای جلوگیری از سموم دفع آفات استفاده از دانه های تهیه شده از کودهای طبیعی است. متأسفانه تعداد مزارع تولید کننده محصولات بسیار اندک است. تعداد بسیار کمی از این مزارع در ایالات متحده وجود دارد. محصولات ارگانیک و غذاها به عنوان میکروبی رشد می کنند که فاقد میکروب هستند و برای طبیعت بسیار مضر هستند. پرورش محصولات و غذاهای ارگانیک گران است. محصولات ارگانیک با قیمت بالاتری نسبت به محصولات معمولی به فروش می رسند که یکی از دلایل عدم تولید و دامداری آنها است.

در مورد خرید و ذخیره بذر توجه داشته باشید

دانه ها انواع مختلفی دارند. بذرهای روی پوست را می توان برای مدت طولانی ذخیره کرد و به راحتی پوسیدگی ندارند ، بنابراین سرد است. در یک جای خشک نگه داری شود. دانه های پوست کنده را می توان بیشتر نگهداری کرد ، مخصوصاً اگر بو داده باشند. اگر نمی خواهید بیش از 6 ماه ذخیره شود ، آنها را در یخچال نگهداری کنید. دانه ها را می توان به صورت پوست کنده خریداری کرد. این کار در وقت شما صرفه جویی می کند. با این حال ، هر دو آنها گرانتر هستند و می توانند سریعتر آسیب ببینند ، بنابراین مراقبت از آنها باید بیشتر محتاط باشد. توصیه می شود دانه و پوست بخرید و خودتان را شکنجه کنید. هرگاه علائم قارچی روی دانه ها ظاهر شد ، فوراً آنها را بردارید. دانه های درخت بر بادام زمینی ترجیح داده می شود و حاوی مقدار کمی آفلاتوکسین است.


دکتر رضا اطمینانانی با ارائه تغذیه و تغذیه و تکنیک های اساسی می تواند نقش مهمی در دستیابی به سلامت جسمی و روحی ایفا کند.

برای مشاهده صفحه اینستاگرام دکتر رضا اطمینانانی ، متخصص تغذیه و تغذیه اصفهان کلیک کنید.


دکتر رضا اطمینانانی

متخصص تغذیه اصفهان


مطالب پیشنهادی:

تفاوت جوش شیرین و بیکینگ پودر

از شاخص قند خون چه می دانید؟

گوشت نخورید

هشدار برای استفاده از آکریل آمید



دیدگاهتان را بنویسید