You are currently viewing Rotisserie Chicken Stroganoff – Laura Lea Balanced

Rotisserie Chicken Stroganoff – Laura Lea Balanced


  • 8 اونس رشته فرنگی تخم مرغ pappardelle
  • 2 قاشق روغن زیتون بیشتر برای رشته فرنگی
  • 1 من از فروشگاه مرغ روتیسی خریدم (ساده یا نمک و فلفل پیدا کنید)
  • 1/2 پیاز زرد به قطعات 1/4 اینچ برش دهید
  • 1 اونس قارچ های نازک برش سفید را با یک حوله کاغذی مرطوب پاک کنید
  • 4 حبه های سیر چرخ کرده
  • 2 قاشق چایخوری خردل دیژون
  • 1 1/2 قاشق چایخوری سس ووسترشر
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک ترکیب آن مزه بهتری دارد
  • 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 1/2 قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • 1 1/2 فنجان ها آب مرغ سدیم کم
  • 1 قاشق چایخوری پیاز یا نشاسته ذرت
  • 2 قاشق کره بدون نمک
  • 1 فنجان ماست یونانی بدون لاکتوز FAGE BestSelf

  1. نودل تخم مرغ را طبق دستور روی بسته در آب نمک بپزید. فنجان رشته فرنگی را ذخیره کنید (حداقل 1 دقیقه بیشتر از مقدار توصیه شده). در کمی روغن زیتون خیس کنید.
  2. وقتی آب برای رشته فرنگی به جوش آمد ، مرغ روتیسی را به قطعات / تکه های لقمه بکشید. من از پوست خود مراقبت می کنم. کنار بگذارید.
  3. یک قابلمه بزرگ را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید و 2 قاشق غذاخوری باقی مانده روغن زیتون را به آن اضافه کنید. پیاز و قارچ را به محض حرکت سریع روغن در تابه اضافه کنید. هر چند دقیقه یکبار هم بزنید. اندازه قارچ ها به میزان قابل توجهی کاهش می یابد و در حدود 10 دقیقه لبه های قهوه ای طلایی دارند
  4. تا وسط می رود و آب ، سیر، မုန် ညင်း، ورکسترشایر نمک فلفل و فلفل دلمه ای را اضافه کنید. به طور مداوم به مدت 30 ثانیه هم بزنید. سپس 1 فنجان آبگوشت اضافه کنید. بگذارید 5 دقیقه بماند. مرتباً هم بزنید تا بیشتر مایع مصرف شود. حرارت را به حداقل برسانید.
  5. در یک کاسه کوچک ، هم بزنید تا بقیه آبگوشت و آب گوشت اضافه شود. سپس کره ، ماست و رشته فرنگی ذخیره شده را اضافه کنید.
  6. هم بزنید تا مخلوط غلیظ و کرمی شود و پشت قاشق را بپوشانید. مرغ را تا کنید و نودل خشک را اضافه کنید. برای طعم خوشمزه تر بلافاصله لذت ببرید.
  7. پس مانده ها به مدت 5 روز یا حداکثر 2 ماه در یخچال نگهداری می شوند.



دیدگاهتان را بنویسید