You are currently viewing – My Roots – Granola Candy Bars –

– My Roots – Granola Candy Bars –


این میله های آب نبات گرانول من را به دوران کودکی من آورد. اینطور نیست که من خانه خودم را دوست ندارم. اما من همیشه می خواستم به دلیل تنقلات به خانه دیگران بروم.

وقتی بچه بودم ، رژیم غذایی من شامل مقدار کمی دونات و هات داگ مایکروویو بود ، اما من ایده های بسیار متفاوتی داشتم که مادرم از غذاهایی که معمولاً می خورد راحت نیست. Cheerios آجیل عسل ؛ خیلی خوب. جذابیت های خوش شانس این کار نمی کند. قطعات گرانول حتما. تکه های گرانولا با شکلات پوشانده شده است. دوست من نیز این موارد را روی پلک دارد بسیار از شما متشکرمبه عبارت دیگر ، این مارک به عنوان میله گرانول نامیده می شد و به عنوان یک میان وعده سالم فروخته می شد ، اما آزمایش مادرم زیاد طول نکشید.

بنابراین مجبور شدم یک حرکت خلاقانه انجام دهم تا از کره بادام زمینی شیرین و شیرین و نوار گرانول ساخرین پوشیده از شکلات شیری استفاده کنم. حالا که به آنها فکر می کنم دندان هایم درد می کند. اما آنها از من در هفت سالگی بهتر هستند. انواع بازی هایی که نمی خواستم انجام دهم. بعد از مدرسه ، اجازه ورود به کمدهای کافه های Kudos را به من دادند. من نمی خواستم تماشا کنم. کاریکاتور من می خواهم کارتون ببینم.

بهترین دستور العمل ها از میل حاصل می شود

نسخه من از این مقاله از شهوت ناشی می شود ، همانطور که معمولا انجام می دهند. هدف من از یک روز بدون اطلاع والدینم ممکن است مربوط به زمان ساده ای باشد که می خواهم تا حد امکان شکر بخورم. اوقات خوب، ها ها! به هر حال ، حداقل من ابتدا توضیح ندادم. نسخه من یک شیرینی طبیعی است (duh). به جای شکلات شیری از شکلات تلخ استفاده می شود. این روغن کره بادام زمینی را جایگزین فندق می کند. چون طعم بهتری دارد. انجیرها را در گرانولوها گذاشتم چون فندق بسیار خوبی هستند. سرانجام اما من برای حفظ تعادل مقدار سالم نمک اضافه کردم. دسرهای نمکی می خواهند موهای من را روشن کنند.

همه این میله های آب نبات گرانولو آسیاب های بسیار حریص هستند. ကြပ် ကြုပ်، ကြပ် ကြုပ်، کرم رنگ نفوذ شیرین و شور. کاملاً غنی و طعم دهان آور است. من تقریبا قسمت دوم رو تموم کردم. من در حال برنامه ریزی یکی دیگر هستم. احساس می کنم این چیزها به همراه پسرم از یخچال در حال عبور از من هستند ، که توسط ذهن پنجم کندی لند مات و مبهوت شده است ، که قلب من را برکت می دهد. کندی لند تا آنجا که به او نزدیک است.

شکلات و انرژی

هر ماه در سال 2020 ، یک موضوع وجود دارد. افرادی که شما را در اینستاگرام دنبال می کنند می دانند که ماه مارس انرژی است. در مورد شکلات صحبت کردم ، من فکر کردم ، چگونه باید در سطح اشتیاق بر ما تأثیر بگذارد؟ بسیاری از مردم فکر می کنند شکلات حاوی کافئین است ، اما کافئین موجود در قهوه یکی از هیجان انگیزترین مواد موجود در کاکائو نیست. به این می گویند چیز دیگری تئوبرومیننمی تواند

تئوبرومین یک آلکالوئید است که به شکلات تلخی بی نظیری می بخشد. هرچه شکلات تیره تر باشد ، بهتر است. تلخ تر و بیشتر تئوبرومین تئوبرومین و کافئین در سطح مولکولی تقریباً یکسان هستند و به روشهای انرژی زا عمل می کنند. تفاوت در این است که تئوبرومین یک گروه متیل (کربن حاوی سه هیدروژن) است که مانند کافئین به راحتی کافئین از جریان خون عبور نمی کند و باعث تحریک ضعیف می شود. ترجمه: تئوبرومین راحتی و انرژی ماندگاری بیشتری نسبت به کافئین دارد. هر دو ترکیب بر سیستم عصبی مرکزی ما تأثیر می گذارد ، اما کافئین به تنهایی می تواند باعث اضطراب شود. پاداش: تئوبرومین اعتیادآور نیست (اگر شما معتاد به این میله های آب نبات گرانولا هستید نمی توانم به شما کمک کنم)

جزئیات شکلات تلخ

حاوی 1 اونس / 43 گرم شکلات تلخ (70٪ جامد کاکائو) حدود 115 میلی گرم تئوبرومین و 20 میلی گرم کافئین به شما می دهد. در مقایسه ، 8 اونس / 250 میلی لیتر قهوه حاوی 95 میلی گرم کافئین و فاقد تئوبرومین است. دوز توصیه شده روزانه کافئین 400 میلی گرم است. تئوبرومین (خوشبختانه) بیش از 1000 میلی گرم در روز است. با این حال ، باید در نظر داشته باشیم که اکثر شکلات ها حاوی قند یا سایر شیرین کننده ها هستند که بسیار محرک هستند. برای افراد حساس ، تعجبی ندارد که تئوبرومین موجود در کاکائو ، همراه با شکر و کمی کافئین ، می تواند سطح انرژی ما را افزایش داده و شکلات را بیشتر از یک فنجان قهوه احساس کند. به خصوص اگر خوابیدن در شب برای شما مشکل است. مراقب باشید در ساعات پایانی روز شکلات نخورید.

بیایید به دستور غذا نگاه کنیم. من از عسل برای صاف کردن این آب نبات گرانولو و ترکیب همه مواد با هم استفاده می کنم ، اما یک جایگزین گیاهی خوب می تواند خمیر خرما باشد. مطمئن شوید که ویسکوزیته بالایی دارد. این دستور العمل فاقد گلوتن است. در صورت دقت جو دوسر بدون گلوتن بخرید. فندق به سختی پیدا می شود و بسته به محل زندگی شما می تواند گران باشد. اگر به دنبال جایگزینی هستید ، بادام یا گردو بهترین گزینه است. بادام باید به مدت 25 دقیقه در فر پخته شود ، اما می تواند سریع بسوزد ، بنابراین مراقب آنها باشید.

کره فندقی

آره، برای این دستور نیازی به تهیه کره فندقی ندارید. اما من خیلی دوستش دارم خیلی زیاد شما پیشنهاد بدهید این یک راه عالی برای استفاده بیشتر از میله های گرانولای شما است. 2 فنجان اضافی / 270 گرم به ورقه پخت اضافه کنید و با سایر مواد تفت دهید. سبزیجات را با پوست مخلوط کرده و قسمت های کناری را اغلب رنده کنید. در نهایت کره فندق دریافت خواهید کرد. این می تواند تا ده دقیقه طول بکشد. پس صبور باشید. در صورت نیاز یک مشت روغن زیتون اضافه کنید. این مقدار 1 فنجان / 250 میلی لیتر از آنچه شما برای دستور غذا نیاز دارید تهیه می کند. خوب!

میله های آب نبات انجیر و گرانولای فندقی

  • 1 فنجان ها جو دوسر رول شده / 150 گرم
  • 1 فنجان گوجه فرنگی / 135 گرم اگر کره فندق خود را درست می کنید ، به دو فنجان دیگر و کپشن آن نگاه کنید
  • 2 قاشق روغن نارگیل من پیشنهاد می کنم بدون طعم باشد
  • 1/3 فنجان عسلی / ضخامت 80 میلی متر کرم یا سفید
  • 1/3 فنجان حنا 80 میلی لیتر
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص
  • 1/3 فنجان انجیر خشک نشده 60 گرم
  • 1 فنجان 20 گرم پودر برنج قهوه ای
  • از قاشق چایخوری نمک ناپایدار دریا بیشتر برای دکوراسیون
  • 1 فنجان کره فندق / 250 میلی لیتر
  • 1 قاشق شربت افرا خالص
  • از قاشق چایخوری نمک دریا خوب
  • 200 G شکلات تلخ 80 درصد و بالاتر بیشتر در مورد باران و سیل است.
  • فر را با دمای 325 درجه فارنهایت / 170 درجه سانتیگراد گرم کنید. سعی کنید جو دوسر و فندق را تا جایی که امکان دارد روی یک ورقه پخت جدا نگه دارید. بلغور جو دوسر قهوه ای طلایی است و یک یا دوبار به مدت 12 تا 15 دقیقه هم بزنید. فندق را از فر خارج کرده ، خنک کرده و تقریباً خرد کنید.

  • در یک قابلمه کوچک ، روغن نارگیل را روی حرارت ملایم ذوب کنید. عسل تاهینی و وانیل را اضافه کنید. خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شود.

  • انجیر خشک تقریبا خرد شده. کنار بگذارید.

  • در یک کاسه بزرگ ، جو دوسر سرد شده و فندق خرد شده را قرار دهید. غلات چرخ کرده و نمک را با هم ترکیب کنید. مواد مرطوب را داخل تابه بریزید و سریع مخلوط کنید.

  • تابه براونی 8 × 8 اینچی را در پلاستیک و کاغذ روغنی بپیچید. با قاشق و دستهای کمی مرطوب داخل ماهیتابه را خوب مخلوط کنید ، مخصوصاً در اطراف لبه ها و گوشه ها.

  • نصف قاشق چایخوری کره فندق را با نمک و شربت افرا مخلوط کرده و آن را از عسل به خمیر قوی تری تبدیل کنید. روی نوارهای نوار گرانول پخش کنید. حداقل 4 ساعت در یخچال قرار دهید.

  • وقتی میله ها برای استفاده از شکلات آماده شدند ، آنها را از یخچال خارج کرده و پایه را به 12 قسمت تقسیم کنید.

  • دیگ دوبل را روی اجاق گاز کم قرار دهید. شکلات را به قطعات کوچک برش دهید. در یک دیگ بخار دوگانه روی حرارت متوسط ​​ذوب می شود. یک تکه شکلات ذوب شده را در آب سرد فرو کنید و روی یک ورقه پوست بگذارید. شکلات باقی مانده را روی آن بریزید. سپس کمی نمک دیگر بپاشید. وقتی سرد شد ، لذت ببرید. مشروب را تا یک ماه در یخچال نگهداری کنید. یا به مدت 6 ماه در یخچال قرار دهید.

سارا بریتون

برای چاپ این سند اینجا را کلیک کنید

من این تکه کاغذ را می شناسم که سعی می کند والدینش را متقاعد کند که تکه های گرانولای پوشیده از شکلات برای شما و نوزاد شما باقی می ماند. زیرا حداقل آنها اکنون آنجا هستند.

همه عشق و روابط شاد
سارا بی

نمرات خود را در اینستاگرام نشان دهید. #mnrgranolacandybars

* * * * * * *

آفرین! قبل از رفتن من یک چیز دیگر وجود دارد. خیلی ناراحتم از این بابت … من یک نمایش دارم. به این می گویند نانوا جایگزین. این برنامه بر روی پلت فرم دیجیتال Food Network کانادا قرار خواهد گرفت. این سریال در 25 مارس در Facebook Watch پخش می شود ، بنابراین می توانید آن را در هر نقطه از جهان تماشا کنید. در این مورد در اینستاگرام و فیس بوک بیشتر صحبت خواهم کرد. پس لطفا اینجا را تماشا کنید از همه کسانی که برای ما گواهی نامه یا ایمیل ارسال کردند متشکرم. این برای من بسیار مهم است و می تواند شما باشید. پس متشکرم!



دیدگاهتان را بنویسید