You are currently viewing 5 دقیقه ماهی نخود گیاهی – Desiree Nielsen

5 دقیقه ماهی نخود گیاهی – Desiree Nielsen


رضایت بخش تر از ساندویچ های تن ماهی گیاهی است. هیچ چیز آرامش بخش تر نیست. بسیار آسان است. فقط 5 دقیقه طول می کشد تا با 5 ماده اصلی تهیه شود. همه طعم های مورد علاقه شما. سرشار از فیبر و مکمل های پروتئینی گیاهی است. افسری که نمی تواند به تنهایی این کار را انجام دهد؟

اگر شما هم مثل من بودید ، در کودکی فقط دو ساندویچ اصلی داشتید. سالاد تخم مرغ و ماهی تن می توانم با اطمینان یکی دو پنیر کبابی را بگویم. اما این ساندویچ های فانتزی هستند که من را شبیه ساندویچ می کنند چون آنها را شنیدم. هیچ یک من واقعاً به عنوان یک بزرگسال به درک کامل ساندویچ های گوشتی خوب مانند Shiitake BLT در دستور العمل گیاهان بزرگسالم از آن پنیرها و گوجه فرنگی های مختلف نیاز داشتم ، اما اکنون نمی توانم به اندازه کافی از آنها استفاده کنم.

اکنون که ما در وبلاگم سالاد تخم مرغ داریم ، فکر می کنم وقت آن رسیده است که برخی از دستور العمل های محبوب ماهی تن من را تهیه کنید. مطمئن نیستم چه اتفاقی می افتد اگر باور نکنید که این دستور العمل های گیاهی می توانند کاری با گیاه انجام دهند. این ساندویچ تن ماهی گیاهی دارای تمام طعم هایی است که از سالاد ماهی تن سنتی انتظار دارید. اما متخصص تغذیه من می گوید فیبر زیادی برای تغذیه میکروبیوم روده شما وجود دارد. !

مواد لازم برای ساندویچ نخودچی Desiree Nielsen متخصص تغذیه

ترکیبات عدس + جایگزین

ترکیب اصلی آن نخود است که تنها شامل پنج ماده است. مایون گیاهی ؛ سرکه برنج حاوی نمک + فلفل سپس می توانید مواد و طعم ها را عوض کنید ، یا هر چیزی را که دوست دارید اضافه کنید.

  • ပဲ: قابل مذاکره است. این یکی از تنها ترکیباتی است که در دسترس نیست. سایر حبوبات و حبوبات همان چیز را ایجاد نمی کنند.
  • احتمالا گیاهخوار است مایو به طعم این غذا کمک زیادی می کند. بنابراین مطمئن شوید کسی را دارید که دوستش دارید. به نظر من گیاهخواری Hellman بهترین فروشگاه است (بدون حمایت) و اگر می خواهید خودتان روغن آووکادو تهیه کنید ، من یک نسخه 3 دقیقه ای دارم که از aquafaba روی گیاهان خوراکی تر استفاده می کند. بسته به میزان علاقه به ماهی تن ، از مایونز کمتر استفاده کنید.
  • سرکه برنج: من دوست دارم سرکه برنج را به یک غذای ظریف که طعم ماهی تن دارد اضافه کنم. اگر سرکه برنج ندارید ، می توانید از سرکه سیب به طور کامل استفاده کنید. اما شما طعم بهتری دارید. اگر می خواهید کمتر استفاده کنید ، باید طعم را تنظیم کنید.
  • نمک و فلفل دوباره ماهی تن عدس خود را بچشید. به مقدار لازم نمک و فلفل اضافه کنید. این تفاوت بزرگی ایجاد خواهد کرد.
  • افزونه هاسس چیلی خرد شده کرفس، تمام سبزیجات معمولی خود را به ساندویچ تن خود مانند پیاز یا موسیر اضافه کنید. من دوست دارم که برای بافت اضافه کمی ترد باشد.

چگونه نخود را ذوب کنیم

آیا ماهی ذوب شده است؟ عدس هندی برای آن کاملاً مثر است. نان را در بالا بپزید. عدس و پنیر خوشمزه وگان مورد علاقه خود را آسیاب کرده و روی ورقه پخت روغنی به مدت 1-2 دقیقه زیر تخم مرغ قرار دهید.

چگونه ماهی تن نخود گیاهی را ذخیره کنیم؟

عدس ها را داخل یخچال بگذارید. به مدت 3-4 روز در یک ظرف نگهداری کنید. بنابراین ، برای تهیه غذا بسیار مناسب است. برای نگهداری طولانی مدت ، توصیه می کنم از مایونز کمی کمتر استفاده کنید و لباس ها را شفاف تر کنید.

پیشنهاداتی ارائه می دهد

نان سبوس دار مورد علاقه شما ، با این ساندویچ ها کراکر و نان سرو کنید. اما اگر به فیبر و گوشت بیشتری نیاز دارید ، من به شدت توصیه می کنم از نان 100٪ غلات کامل استفاده کنید.

یک قاشق غذاخوری سالاد اضافه کنید. چه همچنین می توانید آن را به جای گوشت یا پته روی میز اسنک سرو کنید.

این ماهی عدس یک غذای بسیار خوشمزه است. 2 قاشق چایخوری از عصاره را مخلوط کنید.

دستور العمل ثبت شده ساندویچ نخودچی Desiree Nielsen

ساندویچ های گیاهی سالم

مجموعه ای از ساندویچ نخودچی Desiree Nielsen متخصص تغذیه

سرخ شده چاپ کنید
سرخ کردن سنجاق

5 دقیقه تن نخود گیاهی

با تمام طعم هایی که می خواهید ، این ساندویچ های عدس گیاهی راحت آسان تهیه می شوند و فیبر و پروتئین گیاهی بالایی دارند.

زمان آماده سازی5 دقایق

کل زمان5 دقایق

آموزش: ناهار غذای اصلی

غذای سنتی ایالات متحده

غذا فاقد گلوتن گیاه خواری گیاه خواری

کلید واژه ها هندی است. ساندویچ

اولویت را به غذا بدهید بدون گلوتن ، بدون آجیل ، گیاهخوار ، گیاهخوار

خدمات 4 مصرف

نویسنده Desiree Nielsen، RD

عناصر

نخود هندی

  • 1 شروع آن از 14 اونس است عدس بدون نمک (یا نصف فنجان عدس پخته) آب را بشویید و فیلتر کنید
  • از فنجان مایون گیاهی
  • 1 قاشق سرکه برنج (یا 2 قاشق چای خوری سرکه سیب)
  • از قاشق چایخوری نمک
  • فلفل در حال حاضر در حال ترک خوردن است
  • از فنجان پیاز یا قرمز نازک برش دهید
  • 1 رحم و شفقت – دلسوزی کرفس نازک برش دهید

برای ساندویچ

  • 4 تکه نان معمولی یا بدون گلوتن مورد علاقه شما (من دانه های جوانه زده یا سس ترش را دوست دارم)

دستورالعمل ها

  • از مقدار کمی غذا برای افزایش کمی عدس و قرار دادن آنها در یک کاسه متوسط ​​استفاده کنید. یا با چنگال خود به کاسه ضربه بزنید.

  • مایو برای عدس ؛ سرکه نمک و فلفل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. پیاز و ادویه جات چینی را هم بزنید. بچشید. نمک و فلفل را به دلخواه تنظیم کنید یا سرکه بیشتری اضافه کنید تا برنج بیشتری اضافه شود.

  • در صورت تمایل نان خود را به آرامی بپزید. نخودها را به 4 برش تقسیم کنید. با یک تکه دیگر بخورید ؛ یا صورت خود را برای وعده های غذایی کوچک باز کنید.

خوبه

ماهی تن را می توان به مدت 3-4 روز به خوبی نگهداری و 3-4 روز در یخچال نگهداری کرد.
من توصیه می کنم با استفاده از کمی مایونز کمتر برای ذخیره سازی طولانی تر این اشتباه را انجام دهید. قبل از پانسمان کمی بیشتر اضافه کنید تا بافت روشن شود.

دیدگاهتان را بنویسید