گوشت گوسفندی مسلم بریانی | غذا بهتره خوب باشه


مدتها پیش من یک دستور غذا را در اینجا به اشتراک گذاشتم. در واقع، من شروع به پرسیدن چند سوال اساسی از خودم کردم – چه کسی به وبلاگ غذایی دیگری نیاز دارد؟ هیچ کس. آیا مردم حتی این روزها دستور العمل ها را می خوانند و داستانی را که با آن همراه است کنار می گذارند؟ نه

حسینی به مادرم یاد داد که دستور پخت را در یوتیوب جستجو کند و با هم دستور پخت را از کانال یوتیوب امتحان کردند. پس آنجا شما مک کاله دارید. دختر و مادرم دنبال وبلاگ من نیستند. راگی idlis آنها مانند تیغه های نینجا تبدیل شد که می توانید برای زخمی کردن مردم پرتاب کنید. نه اینکه بخواهم به تلاش آنها بخندم. البته که نه.

به هر حال من همه اینها را داشتم – چرا؟ آیا این مهم است؟ یک نوع بحران وجودی میانسالی در مورد وبلاگ درست مثل خیلی چیزهای دیگر این روزها. و شک به خود ویژگی بارز هر نویسنده خوبی است. و ریزش مو و کار بی نهایت نوشتن روی صندلی عقب نشست. آیا همیشه در مورد زنان اینطور نیست؟ تا زمانی که مجبور نباشید بستنی درست کنید، دعوا را سرکوب کنید یا مردم را تحت تاثیر قرار دهید، جیره بستنی خود را سرو می کنید. واگذار کردن سهام خود ساده ترین کار است. من تنبل و آرام هستم، اگر بتوانم بدون مزاحمت بنشینم، معمولاً حاضرم بستنی، نوشابه و سوپ را کنار بگذارم.

بنابراین بیشتر این سال را ننوشتم. اما اخیراً وقتی پست وبلاگ کسی را از مدت ها قبل خواندم، نوع متن اصلی با چند عکس، داستان وبلاگ، دنیای آن و زندگی اش مرا جذب خود کرد. یادم آمد که چرا ابتدا وبلاگ نویسی را شروع کردم. همیشه فکر می کردم که آیا معلم ریاضی من همان کوندای (کیک) را در خانه می پوشد و لبخند می زند و آیا هر روز یک نقاش درست می کند، آیا دختر زیبای شمال شرقی که به من پدیکور می دهد با هم اتاقی هایش دعوا می کند که ما چه بخوریم. برای شام و چقدر خاله پر سر و صدا روی تردمیل کنار من که همیشه پشت تلفن بود دوستان زیادی داشت. قبل از اینکه مرا با تعقیب اشتباه بگیرید، منظورم این بود که داستان های مردم دریچه ای به دنیای متفاوت آنهاست، جذاب و تخیلی. این چیزی است که مرا به نوشتن و خواندن سوق می دهد. من هنوز به آن اعتقاد دارم. بنابراین تصمیم گرفتم اگر کسی در جایی دور می‌خواهد داستان خوبی بخواند، باید بنویسم.

اکنون که توضیحی طولانی به شما داده‌ام که هیچ‌کس در مورد آن از من نپرسیده است، آماده هستم تا به دستور غذایی واقعی که امروز به اشتراک می‌گذارم برسم. از قضا منبع این سبک اسلامی از گوشت گوسفند بریانی یک ویدیوی یوتیوب (Latheef bhai) است که توسط آرتی دوست عزیزم با بایدها و نبایدهای فراوان با من به اشتراک گذاشته شده است. او که از بالاترین امتیازی که برای این دستور تهیه کرده بود، تشویق شد، درست همانطور که به او دستور داده شده بود سکوت کند و دستور غذا را در ویدیو دنبال کند و هیچ ارزش افزوده خونینی انجام ندهد. آنچه گفته شد را انجام دادم. خوشحالم که بگویم این دستور یک نگهدارنده مطلق است. بریانی رایحه ای فوق العاده با حداقل مواد تشکیل دهنده و به زیبایی متعادل شده است. من عاشق سادگی این دستور هستم. هیچ مواد فانتزی و هیچ چیز بیش از حد وجود ندارد. این دستور غذا در مورد تعادل و هماهنگی است. برای دریافت طعم لذیذ بریانی به مقدار مشخصی روغن و قیمه نیاز دارید و دو راه برای آن وجود ندارد. شما باید به همان اندازه گوشت (یا کمی بیشتر) مانند برنج داشته باشید تا طعم کافی داشته باشید. باید صبور باشید و اجازه دهید پیازها قهوه ای شوند. باید مراقب برنج باشید و در زمان مناسب آن را آبکش کنید. از آنجایی که این کار بسیار ساده است، هیچ یک از مواد یا مراحل را نادیده نگیرید.

من این بریانی را در ابتدای قرنطینه درست کردم، زمانی که همه از ترس گرسنه ماندن در حال احتکار چیپس و گوشت بودیم و در مانترای «در خانه بمانید و پخته شده در خانه بخورید» زیاده‌روی می‌کردیم و آنقدر وزن روی هم ریخته بود که شلوار و شلوارم تنگ شد. بیرون رفتیم و دیگشی/داپارا بریانی گرفتیم و ساعت ۱۴ شروع کردیم. می خواستم اشتباه نکنم، برای همین در طول مسیر کم کم شروع به گرفتن عکس های گرادیان کردم. بالاخره ساعت ۴:۳۰ یا ۵ خوردیم. اما آیا ارزشش را داشت یا چیزی؟ حدود ۲ کیلو بریانی داشتیم. حتی با توجه به استانداردهای خوردن بریانی ما، مقدار زیادی غذا داشتیم. ما بریانی را با دوستان و خانواده نزدیکمان به اشتراک گذاشتیم. این دستور العملی است که هر بار که دگچی در مقیاس بزرگ درست می کنم، بارها و بارها از آن استفاده خواهم کرد.

گوشت گوسفندی مسلم بریانی

گوشت گوسفندی مسلم بریانی

بهترین غذا

بریانی با ترکیبات کمی که به زیبایی متعادل هستند رایحه ای قوی دارد. من عاشق سادگی این دستور هستم. هیچ مواد شیک و هیچ چیز عجیب و غریبی وجود ندارد.

زمان آماده سازی ۳۰ دقیق

زمان پخت و پز ۱ ساعت ۳۰ دقیق

یک مسیر صفحه مین

ظرف ها هندی

  • ۱ وزن گوشت گوسفند تمیز کردن
  • ۱ وزن برنج باسماتی بشویید و ۳۰ دقیقه خیس کنید
  • ۱۵۰ Ml روغن
  • ۵۰ Ml گیلاس
  • ۱ قاشق سوپخوری دارچین
  • ۶-۸ هل
  • ۱۰ میخک
  • ۴۰۰ جیم پیاز (~۴ عدد بزرگ) بریده شده
  • ۳/۴ فنجان خمیر سیر زنجبیل
  • ۱۰۰ Ml کشک
  • ۲ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
  • ۱/۲ قاشق چایخوری پودر زردچوبه
  • ۴ قاشق سوپخوری سنگ نمک
  • ۶ فلفل سبز را کامل نگه دارید
  • ۲ لیموناد
  • ۳۰۰ جیم گوجه فرنگی (~۴) بریده شده
  • ۲ فنجان ها برگ گشنیز + برگ نعنا
  • ۱ لیتر اب
  • برنج باسماتی را خوب بشویید و به مدت ۳۰ دقیقه در آب خیس کنید.

  • گوشت بره را تمیز کرده و بشویید و آبکش کنید و کنار بگذارید.

  • گرمایش بزرگ آلومینیومی دیگشی. روغن و روغن را به DJI اضافه کنید. بعد از داغ شدن روغن، ادویه کامل – دارچین، میخک و هل را اضافه کنید و بگذارید بو بگیرد.

  • پیاز خرد شده را اضافه کنید و هر از چند گاهی تفت دهید. صبر کنید تا پیازها در اطراف لبه ها طلایی شوند – ۶-۸ دقیقه.

  • سیر و رب زنجبیل را اضافه کنید و ۳-۴ دقیقه دیگر تفت دهید. کشک، پودر فلفل قرمز، پودر زردچوبه و نیمی از سنگ نمک را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

  • گوجه فرنگی خرد شده، فلفل سبز کامل، برگ پودنا و برگ گشنیز را اضافه کنید (یک مشت برای برنج نگه دارید) و خوب مخلوط کنید. ۳-۴ دقیقه بپزید. نیمی از آب لیمو را اضافه کنید و بقیه را رزرو کنید تا در حین پختن برنج استفاده کنید. گوشت بره تمیز شده را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

  • ۱ لیتر آب را در قابلمه بریزید تا بجوشد. آب جوش را با ماسالا بره داخل ثدجی بریزید. خوب مخلوط کنید. روی آن را بپوشانید و بگذارید ۴۰ دقیقه – ۱ ساعت یا تا زمانی که گوشت بره نرم شود بپزد.

  • یک قابلمه آب را به جوش بیاورید. بقیه نمک، آبلیمو، نعنا و برگ گشنیز را اضافه کنید. برنج را از آب خارج کرده و در آب جوش بریزید. فقط ۲-۳ دقیقه بپزید. برنج کمی بلند می شود اما کاملا پخته نمی شود. آب آن را خالی کرده یا با یک قابلمه برنج را از قابلمه بردارید و در آبکش بریزید. وقتی تمام برنج را در آبکش جمع کردید، برنج را به همراه ماسالا بره داخل دژی خالی کنید. کج کردن

  • یک قابلمه بزرگ آب داغ روی درب آن قرار دهید. به مدت ۵ دقیقه بپزید. حرارت را کم کنید و بگذارید ۵ دقیقه دیگر بپزد. حرارت را زیاد کنید و یک دقیقه بپزید. خاموش کنید و بگذارید ۱۵ دقیقه کاملاً تنظیم شود. بعد از ۱۵ دقیقه درپوش را بردارید. بریانی آماده پذیرایی می باشد. لذت بردن!

کلمه کلیدی بریانی، مسلم بریانی، بریانی گوشت گوسفندی

چاپ دوستانه، PDF و ایمیل