You are currently viewing گوجه فرنگی سوخته گازپاچو – آشپزخانه ابرا

گوجه فرنگی سوخته گازپاچو – آشپزخانه ابرا


یک ترفند در دستور العمل کلاسیک سوپ گازپاچو سرد. گوجه فرنگی در آتش فلفل، پیاز و سیر مخلوط شده و با کروتون کروتون و سبزیجات برگ سبز روشن سرو می شوند. یک دستور العمل آسان و سالم برای خوردن در یک روز گرم تابستان.

اگر دستور العمل های گوجه فرنگی را دوست دارید ، این سالاد گوجه فرنگی و این سوپ گوجه فرنگی کینوا را ببینید.

دو ظرف کاسه گازپاچو سالم در زمینه سفید

آره. برای اولین بار در زندگی ام می توانم این کلمات را تایپ کنم … من گوجه فرنگی برداشت کرده ام.

قبل از مهاجرت به خانه جدید ، صاحب قبلی چهار گیاه بزرگ گوجه فرنگی را به عنوان هدیه برای ما کاشت.

یک سبد بزرگ گوجه فرنگی روی یک چمن سبز

در انتظار رسیدن گوجه فرنگی ، این گازپاچو در بین تمام دستور العمل های گوجه فرنگی که تصور می کردم ، حتماً ضروری نیست. گازپاچو یک غذای سنتی اسپانیایی است که معمولاً در یک لیوان بزرگ شراب به طرز ماهرانه ای سرد می شود و بسیار خوش طعم است.

گازپاچو مرا به یک روز گرم در سویا اسپانیا باز می گرداند. درباره اکتشاف است ، این آخرین روز ما در اسپانیا پس از دو غذا خوردن و ماجراجویی است. از جهات مختلف خسته شده بودم. بعدازظهر را در استراحت در بالکن هتل خود با عینک های بسیار بلند gazpacho گذراندیم. از آنجا که یکشنبه نخل ها بود ، خیابانهای زیر آن به هم ریخته بود و هزاران نفر به سوییا راهپیمایی می کردند. گوجه فرنگی، خیار ، ما گازپاچوی خود را که پر از فلفل و سرکه بود ، نوشیدیم و به جمعیت نگاه کردیم.

شما این دستور غذا را دوست خواهید داشت.

  • آسان! 10 دقیقه استراحت دارید؟ آره، بنابراین شما زمان کافی برای خوردن یک تکه سالم گازپاچو دارید. صادقانه بگویم ، این دستور غذا آسان است
  • ترکیبات تازه چاشنی – این دیگر فصل نیست. من در بازار کشاورزان چیزهایی را که در باغچه خودم رشد نکرده بودم خریدم. با استفاده از وسایلی که در دست دارید به جایگزین های زیر توجه کنید.
  • کمی تند و دودی است من گازپاچو با کمی ادویه دوست دارم

بیا آشپزی کنیم.

گوجه فرنگی روی زمینه سفید قرار دارد ،  پیاز،  خیار ،  هالاپینیو

مواد و مواد تشکیل دهنده

اندازه ها و مواد تشکیل دهنده دقیق را می توانید در کتاب آشپزی در انتهای این پست مشاهده کنید.

  • گوجه فرنگی رسیده بزرگ من برای این دستور گوجه فرنگی تازه برای فصل می خواهم. در نهایت ، گازپاچو در مورد آن گوجه فرنگی است. می توانید از گوجه فرنگی روما (که برای گازپاچو مورد علاقه من است) یا تند گوشت گاو استفاده کنید. من از گوجه فرنگی های کوچک با پوست زیاد استفاده نمی کنم.
  • هالاپنو یا فلفل دلمه ای اگر عاشق تند هستید ، فلفل هالاپنو را ترجیح می دهید. اگر گرما را دوست ندارید ، از فلفل سبز استفاده کنید.
  • سیر از 4 حبه سیر استفاده کنید. این دستور طعم سیر را بسیار شیرین و معطر می کند.
  • پیاز 1 عدد پیاز بزرگ اگر هر نوع پیاز کار کند ، پیازچه ها با یک دست کار می کنند.
  • سرکه شری سرکه شری در گازپاچوی اسپانیایی سنتی است. به راحتی می توانید شراب قرمز را جایگزین کنید.
  • خیار روی این ورقه ، خیار را خرد کرده و به عنوان چاشنی روی هر ظرف استفاده کنید.
  • کروتون خانگی بهترین است. باور کنید در بالای گازپاچو ، کروتون های خمیر ترش رویایی هستند که به حقیقت می پیوندند. از گازپاچو سنتی در تهیه سوپ برای غلیظ کردن نان قدیمی استفاده می شود. گازپاچو من کمی نازک تر است و من سبزیجات کامل با کروتون کروتون را ترجیح می دهم.
  • سبزیجات تازه همیشه در دسترس است برای انتخاب ، اما سبزیجات تازه همه چیز را بهتر می کند. پیازچه های زیادی در باغ من وجود دارد. به همین دلیل از گیاهان دارویی استفاده می کنم. پونه کوهی؛ စ မုန် ဖြူ، یا برگ گشنیز طعم خوبی خواهد داشت.
  • روغن زیتون اضافی روغن زیتون برای قطرات باران خوب است این زمان برای دستیابی به یک بطری روغن زیتون است که برای تخصص های شما تسکین دهنده است. این یک غذای خاص است.
  • نمک ناپایدار دریا – مالدون مورد علاقه من است.

ابزارهایی که استفاده خواهید کرد:

تابه کبابی یا آهنی

مخلوط کن

بابت مدارک پوزش می طلبم

دستورالعمل ها

یک بشقاب گازپاچو سالم

  • سبزیجات خود را کمی تفت دهید تا گوشت کاملاً سرخ شود و گوشت زیر نرم شود. من آن را در یک تابه آهنی خشک کردم که بیش از حد گرم شده بود. همچنین می توان آن را کبابی کرد. سیب زمینی را پوست بگیرید ، سیر را خرد کنید. این باید در هر طرف 2-3 دقیقه طول بکشد

گوجه فرنگی،  تابه آهنی را با پیاز و ژالاپنو کنار بگذارید

  • سپس سیر و پیاز را پوست بگیرید و دانه های ژالاپنو (اگر خیلی تند نباشد) را به آسیاب اضافه کنید.

مخلوط کن پر از مواد برای کاغذ گازپاچو

گوجه فرنگی در مخلوط کن

  • مخلوط کنید تا یکدست شود. یا اگر یک بافت کمی بیشتر را ترجیح می دهید ، آن را کمی ساده تر بگذارید. سرکه شری و نمک را به مزه اضافه کنید.
  • بگذارید حداقل یک ساعت یا یک شب خنک شود.

دو ظرف کاسه گازپاچو سالم در زمینه سفید

  • خیار خرد شده کروتون های پیازچه و کروتون تازه (دستور تهیه کروتون خانگی را ببینید)
  • روغن زیتون و نمک دریا را هم بزنید

پرسش و پاسخ برای این دستور غذا

سوالات متداول

آیا می توان بدون نان گازپاچو درست کرد؟

آره! در واقع این دستور بدون نان تهیه شده است. من کروتون ها را از بالا اضافه کردم ، اما به هیچ وجه اختیاری نیست. از گازپاچو سنتی برای ناهار برای غلیظ کردن سوپ استفاده می شود. اما سوپ بدون نان یکسان است.

آیا گازپاچو تند است؟

لازم نیست این گونه باشد. در اسپانیا ، گازپاچو بدون ادویه سخت است. ترجیح می دهم کمی گازپاچو بزنم. اما اگر به ادویه جات علاقه دارید از فلفل دلمه ای سبز یا فلفل دلمه ای قرمز به جای ژالاپنو استفاده کنید.

آیا گازپاچو سالم است؟

آره! آره! آره! منظورم بهتر از محصولات فصلی نیست.

پیشنهادات

  1. از گوجه فرنگی واقعا خوب استفاده کنید. من نمی توانم این را به اندازه کافی نشان دهم.
  2. از روغن زیتون واقعاً خوب استفاده کنید – وقتی چند دستور غذا در دستور غذا وجود دارد که از خوب بودن هر یک از مواد اطمینان حاصل می کند!

قاشق سالم Charred Gazpacho را ببندیدنکات سرویس

من یک غذای سرد گازپاچو و یک سالاد بزرگ تابستانی را به عنوان یک وعده غذایی کامل تصور کردم. در اینجا چند سالاد زیبا برای امتحان کردن آورده شده است.

سالاد مدیترانه ای با پنیر هالومی

سالاد کرانچ یونانی

سالاد بادمجان و فررو

برترین برندها

  • کروتون خمیر ترش (برای تهیه کروتون خانگی به یادداشت های کاغذی مراجعه کنید)
  • خیار را خرد کنید
  • شوید تازه ؛ پیازچه لیموترش یا گشنیز
  • فلفل سبز را خرد کنید
  • فلفل قرمز تفت دهید
  • میگوی کبابی
  • پنیر فتا خرد شده

ایده های متفاوت:

  • گازپاچو هندوانه ای
  • ماکارونی گازپاچو
  • گوجه فرنگی / گازپاچو سبز
  • گازپاچو چغندر
  • گازپاچو خیار / گازپاچو سفید
  • گازپاچو ذرت

دستورالعمل های نگهداری / بسته شدن

ذخیره سازی ظرف آلرژی حساس به هوا را به مدت 2-3 روز در یخچال نگه دارید

یخ می زند – من انجماد گازپاچو را توصیه نمی کنم

تغییرات رژیم غذایی برای این دستور غذا

این دستور به طور طبیعی گیاهی و گیاهی است.

  • بدون گلوتن – از نان بدون گلوتن استفاده کنید یا همه کروتون ها را با هم بردارید
  • Whole30 / Paleo / Keto – کروتون ها را بردارید

دستور العمل های بیشتری که دوست خواهید داشت

هندوانه گازپاچو

سوپ هویج تایلندی مغذی

سوپ سیر اسپانیایی

سوپ نارگیل مرغ تایلندی

کاسه گازپاچو سالم را ببندید

من نمی توانم منتظر بمانم تا شما از این دستور العمل سوخته گازپاچو لذت ببرید. اگر این کار را می کنید ، عکس بگیرید و من را در Instagramabrapappa تگ کنید و از هشتگ #abraskitchen من برای بارگذاری عکس خود استفاده کنید.

پس از امتحان این دستور ، امتیاز را فراموش نکنید و در زیر نظر دهید. من عاشق شنیدن صحبت هایی هستم که دستور العمل های من را درست کرده اند.

دو ظرف کاسه گازپاچو سالم در زمینه سفید

سوزاندن گازپاچو

ابرا پاپا ، MS ، CNS ، LDN

یک ترفند در دستور العمل کلاسیک سوپ گازپاچو سرد. گوجه فرنگی در آتش فلفل، پیاز و سیر مخلوط شده و با کروتون کروتون و سبزیجات برگ سبز روشن سرو می شود. یک دستور العمل آسان و سالم برای خوردن در یک روز گرم تابستان.

زمان آماده سازی 10 دقایق

زمان پخت 8 دقایق

آموزش پیش غذا ، سوپ

غذای سنتی ایالات متحده اسپانیا

مصرف 6 مصرف

کالری 42 کیلوکالری

عناصر

  • 5 بزرگ گوجه فرنگی
  • 1 بزرگ هالاپینیو
  • 4 میخک ها سیر
  • 1 بزرگ پیاز
  • 2 قاشق سرکه شری
  • کروتون
  • پیازچه
  • روغن زیتون خام
  • نمک ناپایدار دریا

دستورالعمل ها

  • سبزیجات خود را کمی تفت دهید تا گوشت کاملاً سرخ شود و گوشت زیر نرم شود. من آن را در یک تابه آهنی خشک کردم که بیش از حد گرم شده بود. همچنین می توانید این کار را با اسکنر انجام دهید. سیب زمینی ها را پوست بگیرید ، سیر را خرد کنید. حدود 2-3 دقیقه از هر طرف طول می کشد. شما باید به سبزیجات نگاه کنید و مرتباً برگردید.
  • سیب زمینی ها را پوست بگیرید ، ژالاپنو را خرد کنید.
  • هم بزنید تا یکدست شود. سرکه شری و نمک را به مزه اضافه کنید.

  • بگذارید حداقل یک ساعت یا یک شب خنک شود

  • خیار خرد شده با روغن زیتون تهیه شده از روغن زیتون ، کروتون تازه پیاز و کروتون (دستور تهیه کروتون خانگی را ببینید) را هم بزنید.

خوبه

احتیاطات تغذیه اطلاعات تغذیه ای را می توان در croutons یافت ، با روغن زیتون و خیار مخلوط می شود.
ذخیره سازی ظرف آلرژی حساس به هوا را به مدت 2-3 روز در یخچال نگه دارید
یخ می زند – من انجماد گازپاچو را توصیه نمی کنم
CROUTON خانگی درست کنید
فر را روی 375 درجه گرم کنید
نان را به 2 سانت تقسیم کنید
یک لایه را روی یک ورقه پخت که با کاغذ روغنی پوشانده اید ، پخش کنید. آووکادو یا روغن زیتون (یا اگر باران می بارد) بپاشید.
سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شود و نیمه را برگردانید. این معمولاً حدود 15-20 دقیقه طول می کشد.
از فر خارج کنید و اجازه دهید که خنک شود.
حداکثر تا 1 هفته در ظرف دربسته نگهداری شود.

تغذیه

سرویس 1زالونکالری 42کیلوکالریکربوهیدرات ها 9Gپروتئین 2Gچربی: 1Gروغن پر کننده: 1Gچربی های چند غیر اشباع 1Gچربی های اشباع نشده: 1Gسدیم 9منیزیمپتاسیم 412منیزیمفیبر: 2Gقند 5Gویتامین A: 1289IUویتامین سی: 26منیزیمکلسیم 25منیزیماهن: 1منیزیم

آیا می توانم در برنامه شما به شما کمک کنم؟

ایمیل خود را در زیر وارد کنید تا از برنامه رژیم غذایی رایگان هفتگی-واقعی (بیشتر گیاهان) من استفاده کنید. فهرست دستور پخت برنامه آماده سازی ؛ این برای تو است



دیدگاهتان را بنویسید