You are currently viewing کیک فرو ریخت توت فرنگی – لورا لی متعادل

کیک فرو ریخت توت فرنگی – لورا لی متعادل


کل زمان40دقایق20دقایق

  • مواد لازم کیک
  • 2 1/2 فنجان ها توت فرنگی تازه (یا 2 فنجان یخ ذوب شده)
  • 3/4 فنجان و 1 قاشق غذاخوری نوشابه های مونکس (شکر نارگیل یا شکر سفید)
  • 1 فنجان آرد گندم (من این کار را در خانه با Vitamix یا غذاساز انجام می دهم.)
  • 1/2 فنجان برنج را تغذیه کنید (اگر فقط عدس دارید ، به آنها ویتامیکس یا غذاساز بدهید).
  • 3/4 فنجان بادام زمینی
  • 1/2 قاشق چایخوری پودر خمیرمایه
  • 1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک
  • 2 بزرگ تخم مرغ
  • 1/2 فنجان روغن نارگیل تصفیه شده یا کره بدون نمک را ذوب کرده و در دمای اتاق در یخچال قرار دهید
  • 1 قاشق چایخوری بادام استخراج کنید
  • عناصر:
  • 1/4 فنجان روغن نارگیل تصفیه شده یا کره بدون نمک را ذوب کرده و در دمای اتاق در یخچال قرار دهید
  • 1/4 فنجان نوشابه های مونکس نارگیل یا شکر سفید
  • 1/2 فنجان بادام زمینی
  • 2 قاشق آرد گندم
  • 1/2 فنجان خلال بادام
  • تجهیزات خاص
  • 9 “ قالب کیک سیلیکونی (می توان از فلز استفاده کرد ، اما استخراج آن دشوارتر است)

  1. فر را روی 350 درجه گرم کنید و کیک خود را با روغن چرب کنید. روی یک ورقه پخت قرار دهید.
  2. توت فرنگی ها را به قطعات کوچک برش دهید و در یک کاسه با یک قاشق غذاخوری قرار دهید. پیراهن خود را درآورده و کنار بگذارید.
  3. در یک کاسه بزرگ مخلوط کن ، آرد ، بیکینگ پودر و بیکینگ پودر را بریزید. نشاسته ذرت؛ پودر گوشت پخته شده ؛ جوش شیرین و نمک را با هم ترکیب کنید.
  4. در یک کاسه جداگانه ، نصف باقی مانده لیمو را مخلوط کنید. تخم مرغ روغن نارگیل و بادام را استخراج کنید.
  5. مواد مرطوب را اضافه کرده و هم بزنید تا خشک شود. توت فرنگی ها را تا کنید. قالب های کیک خود را با استفاده از کاردک روی سطح صاف پهن کنید.
  6. در کاسه مخلوط کن خود را خرد کنید. روغن نارگیل تا زمانی که ماسه به طور مساوی توزیع شود. شکر قهوه ای و پودر بادام را مخلوط کنید. بادام را هم بزنید ؛ سپس کیک را پهن کنید تا یکدست شود.
  7. حدود 40 دقیقه در اطراف قهوه ای طلایی بپزید. قبل از برداشتن از قالب اجازه دهید 30 دقیقه خنک شود. من یک بشقاب بزرگ یا یک ورقه پخت را در بالا قرار می دهم ، هر دو انتهای آن را فشار می دهم و آنها را به هم می چرخانم. در این مرحله ، کیک وارونه است. بنابراین با یک بشقاب یا ورقه پخت دیگر تکرار می کنم. قبل از برش با چاقوی تیز اجازه دهید 20 دقیقه دیگر خنک شود. کیک باقی مانده تا 5 روز در یخچال محکم نگهداری می شود. توصیه نمی کنم قبل از احساس مایکروویو به مدت 10 ثانیه آن را فریز کنید.



دیدگاهتان را بنویسید