You are currently viewing کوکی های شکلاتی شکلاتی ماجراجویی-انتخابی بدون آرد-امی لونگارد

کوکی های شکلاتی شکلاتی ماجراجویی-انتخابی بدون آرد-امی لونگارد


عناصر

سه عدد موز
دو فنجان آرد گندم (من از آرد گندم استفاده می کنم ، اما گندم سریع کار می کند)
1 فنجان کره بادام زمینی طبیعی نرم (1/2 فنجان PB و 1/2 فنجان tahini یا آجیل دیگر یا 1 فنجان کره دلخواه)
1 قاشق چایخوری وانیل
1/2 فنجان نارگیل خرد شده
3 قاشق غذاخوری شربت افرا
چیپس شکلات تلخ بدون شیر (به اندازه یا مقدار کمی که دوست دارید)
نمک دریا (به کاغذ اضافه کنید یا روی آن بپاشید)

جهت ها

فر را روی 350 درجه فارنهایت گرم کنید و آن را با کاغذ روغنی یا فویل سیلیکونی بپیچید.

همه مواد را مخلوط کنید. می توانید مواد و / یا پودر آجیل یا دانه ها ، کره بادام زمینی یا آجیل / دانه های مخلوط دلخواه خود را اضافه کرده یا حذف کنید (نان اگر طاهینی را دوست دارید می توانید در صورت لزوم سایر نوت ها را تنظیم کنید. شربت افرا یا شکلات اضافی و کمی شیرین. من تخم کدو را اضافه می کنم در تصویر بالا می توانید آن را مشاهده کنید. من دانه های چیا بودم و مقداری دارچین اضافه کردم. در مواقع دیگر من از این دستور العمل ها هستم که ذرت آسیاب شده ، کنجد ، گردو و / یا کشمش اضافه شده است. خلاق باشید. این به دلیل غیر سنتی بودن شماست دستور کوکی بسیار بخشنده است و مواد مورد علاقه خود را اضافه کنید.

هنگامی که مواد را کاملاً مخلوط کردید ، یک توپ به دلخواه خود ایجاد کنید. (من معمولاً 20 تا 24 کیک روی کیک های کوچک می گیرم.) آنها را روی ورقه پخت خود قرار دهید. آنها را کمی با چنگال یا دست خود رها کنید. کاغذ را به فر منتقل کنید. به مدت 16-18 دقیقه بپزید. این کوکی ها واقعاً منبسط یا نرم نمی شوند ، اما کمی به پایین خرد می شوند.

پس از سرد شدن ، آنها را در ظرف دربسته به مدت یک هفته یا حداقل چند ماه در دمای اتاق نگهداری کنید. خوش بگذره



دیدگاهتان را بنویسید