You are currently viewing کوکی های شکلاتی شکلاتی آرد بادام: بهترین کوکی های بدون گلوتن

کوکی های شکلاتی شکلاتی آرد بادام: بهترین کوکی های بدون گلوتن


پودر بادام شکلات چیپسی شکلاتی

من کوکی ها را خیلی جدی می گیرم. زیرا اگر ما برخی از کوکی ها را دوست داشته باشیم ، طعم خوبی خواهد داشت. و این کوکی های شکلاتی بادام شکلاتی فوق العاده خوشمزه هستند. شکلات تلخ و مکعب های کره قهوه ای سبک پخت نرم و ترد می دهند.

پودر بادام شکلات چیپسی شکلاتی

چگونه کوکی های بی نقص درست کنیم

این کوکی ها چندین بار درست می شوند. من می خواهم آنها را مانند کوکی های بی مزه بچشم. شیرینی خانگی مناسب برای من

  • طعم ترش دارد
  • نرم و خوشمزه است
  • استخرهای شکلات تلخ وجود دارد
  • نمک (برای طعم شیرین و ترش)
  • آسان برای انجام دادن

بنابراین فکر می کنم اگر نکات بالا را رعایت کنید ، این کوکی های شکلاتی بدون غلات را دوست خواهید داشت.

پودر بادام شکلات چیپسی شکلاتی

عناصر

شما همچنین به نمک و جوش شیرین همراه با مواد زیر نیاز دارید:

نمک ناپایدار:

نمک ناپایدار برای رویه بسیار توصیه می شود. صادقانه به کاهش شیرینی کمک می کند. طعم بهتری دارند. هنوز روی اجاق گاز داغ است. دوست دارم بعد از پخت آنها را داخل آن بگذارم. اگر نمک ندارید ، می توانید آن را بدون نمک بگذارید.

پودر بادام

برای نتیجه بهتر ، توصیه می کنم از پودر بادام زمینی بسیار خوب استفاده کنید. من این یکی از کارخانه آسیاب سرخ باب را دوست دارم.

آرد گندم تاپیوکا

هربار که من چیزی بدون گلوتن می پزم ، استفاده از بیش از یک آرد را ضروری می دانم. آرد تاپیوکا همیشه روی دست من است. توجه داشته باشید که نشاسته تاپیوکا و آرد تاپیوکا یکسان هستند. بستگی به برچسب دارد. آرد تاپیوکا بسیار خوب است و می توان از آن در بسیاری از سس ها و سس ها استفاده کرد. برای سوپ و موارد دیگر عالی است. برای پخت ، به جویدن و ترد شدن ، دو عنصر اصلی هر ورق کوکی کمک می کند.

کره:

بیشتر چیزها با کره بهتر است. کره این کوکی ها را خوشمزه و خوش طعم می کند. اگر نمی توانید کره درست کنید ، ghee کار خواهد کرد من تا به حال این روغن را با روغن نارگیل امتحان نکرده ام. بنابراین مطمئن نیستم که آیا آنها با هم کار خواهند کرد یا خیر. در این دستور ، کره قهوه ای است تا مزه آن بهتر شود. اگر می خواهید از گیاهی استفاده کنید ، این روغن کره قهوه ای را امتحان کنید.

شکر نارگیل

من از مخلوطی از شکر نارگیل و کمی شکر سفید برای این چیپس های شکلاتی پودر بادام سالم استفاده می کنم. چه چیزی طعم قند نارگیل را کمی تیره تر و بیشتر از شکر سفید سنتی می کند؟ اگر آن را در دست دارید می توانید از شکر قهوه ای استفاده کنید. می توانید از تمام شکر نارگیل به جز شکر سفید استفاده کنید.

شکر سفید

می توانید از مقدار کمی در این برگه استفاده کنید و در صورت لزوم آن را حذف کنید.

تخم مرغ:

من هرگز این دستور را بدون تخم مرغ امتحان نکرده ام. زیرا آنها کلید یکپارچه سازی این کوکی ها و تامین رطوبت کاغذ هستند.

عصاره وانیل

اشاره به عصاره وانیل طعم آن را کمی بهتر می کند.

شکلات تلخ

می توانید چیپس شکلات تلخ را جایگزین این دستور غذا کنید. اما من شکلات تلخ را ترجیح می دهم. من شخصاً بافت برش شکلات (و ظاهر) را برای این مقاله ترجیح می دهم. من این مارک شکلات تلخ را دوست دارم.

پودر بادام شکلات چیپسی شکلاتی

چگونه انجامش بدهیم

شما از این که به آسانی می توانید این چیپس شکلات پالئو را تهیه کنید شگفت زده خواهید شد. فقط با 10 ماده و یک بشقاب ، شما همیشه چند دقیقه با کوکی های شکلاتی بدون گلوتن فاصله دارید. سخت ترین قسمت این است که یک ساعت قبل از پخت در یخچال قرار دهید.

کره را قهوه ای نگه دارید

کره را در یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. مدام با کاردک هم بزنید. اجازه دهید کره در مجموع 7 تا 8 دقیقه قهوه ای شود. سپس از روی حرارت بردارید و در یک کاسه بزرگ بریزید. بگذارید 1 تا 2 دقیقه خنک شود.

کره قهوه ای را آب کنید

مواد مرطوب را با هم مخلوط کنید

شکر نارگیل شکر سفید تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و به مدت 30 ثانیه خوب مخلوط کنید.

مواد مرطوب را در یک کاسه بریزید
مواد مرطوب را داخل کاسه بریزید

مواد خشک را اضافه کنید

سپس پودر بادام وجود دارد. آرد تاپیوکا ؛ نمک و جوش شیرین را اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود.

مواد را اضافه کرده و مخلوط کنید

شکلات ها را مخلوط کرده و حدود یک ساعت در یخچال قرار دهید.

چیپس شکلات را به مخلوط کوکی ها اضافه کنید

قاشق و پخت

فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. روی ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید (یا از فوم سیلیکون استفاده کنید). حدود 2 قاشق غذاخوری کوکی ها را روی تابه بریزید و با دست ورز دهید.

خمیر کلوچه را داخل توپ گذاشتم

مطمئن شوید بین هر کوکی فاصله کافی وجود دارد. به مدت 8 تا 9 دقیقه در فر بپزید. پس از خارج شدن از فر ، نمک ماسالا را روی آن بپاشید. سپس روی تابه سرد کنید. با کاردک برداشته و روی درب خنک قرار دهید تا خنک شود.

برای چند روز در ظرفی که هوا را روی پیشخوان قرار می دهد نگهداری کنید و در صورت لزوم در یخچال قرار دهید یا فریز کنید.

پودر بادام شکلات چیپسی شکلاتی

نکات

  • بگذارید کوکی های شما خنک شوند. مهمترین نکته در تهیه این کوکی ها این است که آنها را حداقل به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت در یخچال نگهداری کنید. کره قهوه ای برای خنک شدن خوب خمیر به زمان نیاز دارد. اگر به مدت طولانی در یخچال قرار ندهید ، کوکی ها پهن می شوند و بسیار صاف می شوند.
  • هر دسته را به تنهایی بپزید. هر کدام را روی ورقه کوکی یا توستر مخصوص خود بپزید. دو بطری را همزمان امتحان نکنید.
  • دستهای کمی خیس اگر خمیر کمی چسبناک بود ، هنگام آماده شدن برای پخت از دستهای کمی مرطوب استفاده کنید.
پودر بادام شکلات چیپسی شکلاتی

جایگزین

بدون کره. در صورت لزوم ، من به جای آن از کره گیاهی استفاده می کنم. روغن نارگیل می تواند کوکی های روغنی درست کند. Gee نیز قابل استفاده است.

Pa-O: من شیرینی های دیگر را امتحان نکرده ام بنابراین نمی توانم آنها را جایگزین کنم.

بدون شکر سفید رد کنید و با شکر نارگیل / قهوه ای جایگزین کنید.

پودر بادام شکلات چیپسی شکلاتی

روشهای دیگر پخت را امتحان کنید

اگر این کارها را انجام می دهید پودر بادام شکلات چیپسی شکلاتیمن می خواهم از شما بشنوم لطفاً من را در اینستاگرام تگ کنید و / یا در زیر نظر دهید. رتبه بندی یا مرور کنید

این پست شامل پیوندهای مربوط است. من فقط شخصا محصولات و خدمات مورد علاقه خود را به اشتراک می گذارم. افشاگری.

همچنین ، من برخی از این شیرها را به شدت توصیه می کنم. خواهش میکنم

پودر بادام شکلات چیپسی شکلاتی

کوکی شکلات چیپسی شکلاتی آرد بادام

این چیپس های شکلاتی پودر بادام به راحتی ساخته می شوند و فقط از ده ماده استفاده می کنند.

دستورالعمل ها

  1. کره را در یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. مدام با کاردک هم بزنید. اجازه دهید کره در مجموع 7 تا 8 دقیقه قهوه ای شود. سپس از روی حرارت بردارید و در یک کاسه بزرگ بریزید. بگذارید 1 تا 2 دقیقه خنک شود.

  2. شکر نارگیل شکر سفید تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و به مدت 30 ثانیه خوب مخلوط کنید.

  3. سپس پودر بادام وجود دارد. آرد تاپیوکا ؛ نمک و جوش شیرین را اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود. شکلات چیپسی را مخلوط کرده و حدود یک ساعت در یخچال بمانید.

  4. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپیچید. حدود 2 قاشق غذاخوری کوکی ها را روی تابه با دست بزنید.

  5. مطمئن شوید بین هر کوکی فاصله کافی وجود دارد. به مدت 8 تا 9 دقیقه در فر بپزید. پس از خارج شدن از فر ، نمک ماسالا را روی آن بپاشید. سپس روی تابه سرد کنید. با کاردک برداشته و روی درب خنک قرار دهید تا خنک شود.

    به مدت چند روز در یک ظرف هوابند روی پیشخوان نگهداری کنید. سپس در صورت نیاز آن را در یخچال قرار دهید یا در یخچال قرار دهید.



دیدگاهتان را بنویسید