You are currently viewing کنجد و سیر ادامام را به مدت 10 دقیقه سرخ کنید

کنجد و سیر ادامام را به مدت 10 دقیقه سرخ کنید


وقت خود را در آشپزخانه با این دستور العمل سریع و آسان ادامام سرخ شده که شامل ادامام یخ زده و یک اتاق غذاخوری کوچک است ، بگذرانید. یک راه خوشمزه برای اینکه خانواده خود را عاشق غذاهای گیاهی کنید.

صرفه جویی در وقت در آشپزخانه



سالم و متعادل. یکی از نارضایتی های رایج از ترکیب غذاهای سالم این است که می تواند زمان بر باشد. گاهی اوقات این درست است … آشپزی در خانه سخت تر از سفارش در خانه یا پختن فست فود است.

اما دستور العمل های زیادی وجود دارد که پخت آنها آسان است (مانند این دستور العمل ادامامی). هنگامی که آنها فقط به چند مورد اساسی نیاز دارند ، امتیاز پاداش دریافت می کنند. اینها برخی از موارد مورد علاقه ما برای عصرهای شلوغ (نگاه کردن به شام ​​چهارشنبه ما) هستند.

این دستور باعث صرفه جویی در وقت می شود


این کنجد و سیر ادمامی قطعاً به عنوان یک دستور العمل صرفه جویی در وقت طبقه بندی می شود.

  • ادامام یخ زده ماده اصلی است که به سرعت در زیر آب سرد می شود
  • تنها مواد دیگر روغن زیتون است ، سس سویا سیر، نمک فلفل و کنجد (قابل سفارشی سازی)
  • پخت آنها فقط 3-4 دقیقه طول می کشد
  • برش و پیرایش شامل نمی شود

غذاهای گیاهی بیشتری اضافه کنید

کنجد و سیر ادامه را ببندید

از آن به بعد ماه ملی میوه و سبزیجاتما قول می دهیم نکات کاربردی برای رشد گیاهان را در رژیم غذایی خود به اشتراک بگذاریم.


مصرف میوه و سبزیجات به ویژه در رژیم غذایی آمریکایی بسیار کمیاب است.

  • نر 90 درصد زنان و کودکان به طور روزانه از میوه و سبزیجات استفاده نمی کنند.
  • رشد گیاهان در رژیم غذایی با بیماری های قلبی و سکته مغزی ارتباط دارد. سکته خطر دیابت و برخی از سرطان ها را کاهش می دهد
  • رژیم مدیترانه ای شامل میوه ها و سبزیجات است. سبزیجات ؛ روغن زیتون آجیل؛ این یک غذای گیاهی است که غذاهای گیاهی مانند دانه ها و مغزها را ترویج می کند.

تمام خانواده ما عاشق این غذا هستند. هنگام وعده های غذایی (یا هنگام غذا خوردن) ، کاسه اغلب در وسط میز قرار می گیرد و به همه یک وعده غذایی کامل ارائه می شود. نکته مفید: شما نخود فرنگی تولید می کنید. آن ها را بخور. غلاف ها را خالی بگذارید زیرا قابل خوردن نیستند.

اطلاعات بیشتری در مورد او ببینید غذای مدیترانه ای

ادامام چیست؟

ادامام دانه سویا بومی شرق آسیا است و اغلب از میوه رسیده آن تغذیه می شود. آنها معمولاً جوشانده و پخته می شوند. آشپزی

آنها منبع اصلی پروتئین هستند که حاوی 18 گرم در هر فنجان ادامام پخته شده است. آنها سرشار از فیبر و غنی از فولات و ویتامین K هستند.

دستور پخت کنجد و سیر

کنجد و سیر ادامام را به مدت 10 دقیقه سرخ کنید

این دستور العمل سریع و آسان ادامام سیر ، راهی عالی برای افزودن مواد گیاهی به رژیم غذایی شما است. این یک شب فوق العاده بود.

نویسنده برین مک داول از RDN ، متخصص تغذیه داخلی

  • 16
    اونس
    غلاف ادامام یخ زده
    (1 کیسه)
  • 1
    قاشق
    روغن زیتون
  • 2
    قاشق
    برایم مهم نیست
    (یا آمینوهای مایع برای فاقد گلوتن)
  • 1/4
    قاشق چایخوری
    نمک
  • 1/4
    قاشق چایخوری
    فلفل دلمه ای
  • 1/2
    قاشق چایخوری
    پودر سیر
  • 1
    قاشق چایخوری
    کنجد
    (تزیین)

  1. ادامام یخ زده را در آبکش بریزید و در آب سرد خیس کنید (3-5 دقیقه).

  2. روغن زیتون را در تابه ای روی حرارت متوسط ​​گرم کنید

  3. وقتی گرم شد ، آتش آدم را ذوب کنید. سس سویا نمک فلفل و پودر سیر را اضافه کنید

  4. هم بزنید تا edamame گرم شود ، حدود 3-5 دقیقه

  5. از روی حرارت بردارید ، در یک کاسه قرار دهید و با دانه های کنجد تزئین کنید

  6. توجه: می توانید حبوبات بخورید اما آجیل نخورید

یادداشت:

از ادامام تازه می توانید در فریزر استفاده کنید. از مرحله غوطه ور نگه داشتن آنها فراتر بروید.

کنجد و سیر ادمامی را سرخ کنید

س FAالات متداول کنجد و سیر ادامام

آیا می توانم از ادامام تازه استفاده کنم؟

آره، می توانید ادامام یخ زده خود را با ادامام تازه جایگزین کنید. برای لذت بردن از زیر آب مراحل را پشت سر بگذارید.

کجا می توانم ادامام یخ زده را پیدا کنم؟

اکثر مغازه های خواربار فروشی در نزدیک سبزیجات منجمد خود ادامام دارند. ما قبلاً آنها را در Trader Joe’s ، Safeway و Target دیده ایم.

آیا می توانم از shell edamame استفاده کنم؟

ممکن است. اما ما آن را امتحان نکرده ایم. ما فکر می کنیم مانند راهنمای دستور العمل خواهد بود.

آیا می توانم از سیر تازه به جای پودر سیر استفاده کنم؟

آره، اما وقتی روغن زیتون داغ شد ، آن را به مدت 30-45 ثانیه بپزید. (تا زمانی که بوی سیر بوی ضعف می دهد) و سپس edamame. سس سویا نمک و فلفل را اضافه کنید. به این ترتیب بشقاب و سیر شما به صورت خام مصرف نمی شود.

آیا باید دانه کنجد اضافه کنم؟

زیاد نیست ، قطعا نه. یکی از فرزندان من دانه کنجد را دوست ندارد. بنابراین بقیه افرادی را که مجبورند بخشی از ادامام را بدون دانه بخرند ، دوست دارم.

(6 بار بازدید کرد ، 1 بار امروز بازدید کرد)

آخرین اصلاح شده 9 سپتامبر 2021

دیدگاهتان را بنویسید