You are currently viewing کباب مرغ تکیلا لیمویی

کباب مرغ تکیلا لیمویی


مرغ لیمویی تکیلا

چه چیزی می تواند در تابستان بهتر باشد؟ جوجه بررسی تکیلا و لیمو را ببینید. مرغ سرخ شده بررسی همه موارد فوق ، ما در فرم خالص تابستانی هستیم و نمی توانم برای من خوشحال تر باشم. تابستان همیشه سریع پرواز می کند و من سعی می کنم از زمان خود در اینجا حداکثر استفاده را ببرم. یکی از راه های این کار روشن کردن کباب پز و تهیه این تکیلا برشته است. آنها خوشمزه هستند و به راحتی می توان آنها را درست کرد. زیرا آخرین کاری که می خواهم در تابستان انجام دهم ، گذراندن وقت در خانه برای تهیه غذا است. خوشبختانه لازم نیست این دستور غذا را بخورید.

نکته جالب در مورد تکیلا این است که فکر می کردم تا حدود دو سال پیش از آن متنفر بودم. در گذشته ، من فقط شات های تکیلا (خیلی خوش طعم) تهیه نمی کردم و طعم بدی در دهانم می گذاشتم. اما من به Sayulita ، مکزیک رفتم و چند دارو دیگر در همان نزدیکی خوردم. در حال حاضر این یکی از نوشابه ها و نوشیدنی های مورد علاقه من است.

مرغ لیمویی تکیلا

عناصر

عطرها اهک، با مرغ و تکیلا می توانید این گوشت را سریع تهیه کنید. در اینجا آنچه شما باید انجام دهید برای انجام این کار است:

جوجه نان مرغ بدون پوست همان چیزی است که برای این سیخ مرغ کبابی نیاز دارید. در صورت تمایل می توانید از سینه مرغ بدون استخوان استفاده کنید.

روغن آووکادو: من آنها را دوست دارم زیرا آووکادو را در محیط بسیار گرم برشته می کنند.

بخور خشک پودر فلفل قرمز آنچو ؛ پاپریکا نوشیده حاوی پونه کوهی و زیرا

عسل به مقابله با ادویه جات ترشی جات کمک می کند و مرغ شما را کاراملی تر می کند.

مزه آهک: به جای استفاده از آب لیمو ، به پوست یک لیمو نیاز دارید. اگر اسید گوشت را بیشتر شبیه مرغ کند ، طعم بیشتری به آن می بخشد. ساختار را تغییر نمی دهد. می توانید از لیموهای باقی مانده برای تزئین و پاشیدن روی مرغ بعد از پخت استفاده کنید.

تکیلا: این ماده مخفی کمی طعم و عطر را اضافه می کند

مرغ لیمویی تکیلا

چگونه انجامش بدهیم

این تکیلا علاوه بر اینکه اجازه می دهد مرغ تخمیر کند ، هنگام تهیه مرغ حاوی بسیاری از مواد دیگر نیست. برای یک شام ساده تابستانی مناسب است. برویم بگیریمش.

ابتدا مرغ خود را به قطعات لقمه برش دهید.

سپس یک کاسه بزرگ برای ماریناد ؛ یک توستر یا کیسه زیپلوک بگیرید. شما می خواهید این مرغ را حداقل به مدت چهار ساعت تخمیر کنید. اگر یک شب وقت داشته باشید بهتر است.

روغن ، تکیلا؛ عطرها نمک کمی عسل و لیمو را با هم مخلوط کنید.

مرغ را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. بگذارید تخمیر شود و کاری انجام دهید.

مرغ را در یک کیسه قرار دهید

وقتی آماده آشپزی شدید ، کباب خود را روی حرارت متوسط ​​تا زیاد گرم کنید. اسکیت خود را با چوب بامبو خیس کنید. سپس مقداری پیاز قرمز مورد علاقه خود را روی چاقو ببندید.

سیخ مرغ برای ماریناد

وقتی کباب خوب و گرم شد ، کمی روغن آووکادو بپاشید. سیخ های مرغ را روی گریل بگذارید و به مدت 12 تا 15 دقیقه بپزید و چند دقیقه بچرخانید.

سیخ های مرغ روی گریل

قبل از غذا از کوره برداشته و چند دقیقه استراحت دهید. من دوست دارم با لیمو اضافی و پودر نمک تزئین کنم.

با مرغ لیمویی تکیلا چه بخوریم؟

هرگز نمی توانید در کارهایی که می خواهید به عنوان یک کارمند انجام دهید اشتباه کنید.

انتخاب های برتر من یکی از موارد زیر خواهد بود:

مرغ لیمویی تکیلا

جایگزینی و گزینه ها

تکیلا وجود ندارد. مشکلی نیست. برای پاسخ من به سوال عدم افزودن تکیلا به ماریناد مرغ ، تصویر زیر را ببینید.

پودر فلفل دلمه ای من اغلب از این ادویه در دستور غذاهای خود استفاده می کنم ، اما اگر آن را دارید می توانید آن را حذف کرده و از پودر چیلی معمولی استفاده کنید.

عسل اگر عسل ندارید ، می توانید از شیرین کننده دیگری استفاده کنید. شکر نارگیل یا شربت افرا نیز م workثر است.

جوجه در اینجا می توانید آزادانه از سینه مرغ استفاده کنید. یک تکه مرغ را اسپچ کاک کنید ، روی آن را با این ماریناد بپوشانید و تفت دهید. من ترجیح می دهم از مرغ استفاده کنم. هنگامی که آنها را بیش از حد بپزید ، راحت تر می توانید آنها را آبدار و خوش طعم نگه دارید.

سیخ وجود ندارد. فقط آنها را رد کرده و مرغ را روی گریل گریل کنید.

کباب وجود ندارد. از این چدن برای تفت دادن این مرغ تکیلا در خانه استفاده کنید. یا می توانید آنها را در فر خود بپزید.

مرغ لیمویی تکیلا

آیا می توانم این مرغ تکیلا را بدون تکیلا درست کنم؟

کاملا بله! فقط کافی است تکیلا را به طور کامل کنار بگذارید و سایر موارد را همانطور که هست بگذارید. طعم یکسانی نخواهد داشت. اما باز هم طعم خوبی دارد.

چگونه می توانم از تکیلا استفاده کنم؟

برای این مقاله ، 100٪ تکیلا آگاو آبی مانند تکیلا نقره 1800 ؛ هر دو برای این سند من همچنین به طور مرتب از آن برای نوشیدنی ها استفاده می کنم. این بانک را نمی شکند زیرا طعم بسیار خوبی دارد.

اگر این ناگت های مرغ تکیلا را درست می کنید ، می خواهم از شما بشنوم. لطفاً من را در اینستاگرام تگ کنید و / یا در زیر نظر دهید. رتبه بندی یا مرور کنید

این پست شامل پیوندهای مربوط است. من فقط شخصا محصولات و خدمات مورد علاقه خود را به اشتراک می گذارم. افشاگری.

سیخ های مرغ لیمویی تکیلا

این سیخ های ساده و خوشمزه تکیلا با لیموترش فقط 5 دقیقه آماده می شوند و 15 دقیقه تا تابستان. برای تابستان مناسب است. و پر از طعم هستند.

دستورالعمل ها

  1. نان های خود را به قطعات لقمه برش دهید.

  2. سپس یک کاسه بزرگ برای ماریناد ؛ یک ظرف پخت یا کیسه زیپلوک بردارید. شما می خواهید این مرغ را حداقل به مدت چهار ساعت تخمیر کنید. اگر یک شب وقت داشته باشید بهتر است.

  3. روغن ، تکیلا؛ عطرها نمک عسل و لیمو را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

  4. مرغ را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. بگذارید حداقل چهار ساعت بماند. یا یک شب در یخچال بگذارید.

  5. کباب خود را روی حرارت متوسط ​​تا زیاد گرم کنید. اسکیت خود را با چوب بامبو خیس کنید. سپس از مرغ برای بستن پیازهای قرمز خرد شده استفاده کنید.

  6. وقتی کباب خوب و داغ شد ، کمی روغن آووکادو بپاشید تا از چسبیدن مرغ جلوگیری شود. سیخ های مرغ را روی گریل قرار دهید و به مدت 12 تا 15 دقیقه بپزید و چند دقیقه بچرخانید.

  7. قبل از غذا از کوره برداشته و چند دقیقه استراحت دهید. با لیمو اضافی و ماسالا سرو کنید. خوش بگذره



دیدگاهتان را بنویسید