You are currently viewing چگونه سس سیب خانگی درست کنیم؟

چگونه سس سیب خانگی درست کنیم؟


نحوه تهیه پای سیب خانگی خود را در این قوطی آسان برای استفاده بیاموزید کاغذ! این سیب زمینی خانگی با این گزینه قند بهترین راه برای استفاده از سیب تازه است. از آن به عنوان میان وعده یا برای تهیه دسر و چیزهای دیگر استفاده کنید.

سیب های قرمز را در کوزه های 3 تایی روی تخته برش بگذارید

این پست توسط محصولات Ball® Canned House Products حمایت می شود *

ممکن است تعجب کنید که چقدر راحت می توانید آب سیب بپزید و درست کنید. چند مرحله وجود دارد ، اما فقط تعداد کمی از مواد تشکیل دهنده. این دستور پخت سیب زمینی خانگی را می توان هموار یا بدون شکر تهیه کرد.

بنابراین بیایید شروع کنیم.

شما نیاز خواهید داشت

سیب تازه
Ball® Fruit-Fresh® تولید محافظ
اب
یک بطری آب لیمو
شکر (اختیاری)
6-Ball® Pint Cars یا 3 Quart Cars
قابلمه یا قابلمه ای برای پختن سیب
کنسرو حمام آب Ball® یا بزرگ با درب و دیوار. سهام عمیق
چک کن بلند کننده و بررسی کننده فضای سر
دماسنج
حوله آشپزخانه را تمیز کنید
مخلوط کن یا آسیاب

مواد لازم برای دستور غذا: سیب ،  بطری آهنی  نگهدارنده میوه ؛  قابلمه و تابه

هنگام تهیه آب سیب خانگی ، هوا به خوبی تهویه می شود.

اگر یک قوطی جدید در خانه درست می کنید ، این دستور ایده آل است. زمان آماده سازی سیب ها برای پخت ممکن است طولانی ترین زمان باشد. اگر فرزندان بزرگ شده اید ، می توانید سیب ها را با یک محکم محکم برش دهید.

پیشنهاد اگر قصد دارید سیب زیادی تهیه کنید ، توصیه می کنم از یک سیب برقی یا دستی استفاده کنید.

یک کاسه سه عدد سیب

فصل سیب

سیب در تمام طول سال در دسترس است ، اما پاییز فصل سیب است. بسته به موقعیت کشور شما ، می توانید چیدن سیب را در اواخر آگوست شروع کنید.

چیدن سیب زمستانی یک سفر خانوادگی سرگرم کننده است. اما با این همه سیب چه می کنید؟ این یک دستور عالی برای استفاده از سیب است که می توانید بعد از اینکه با خانواده خود سیب را به طور موفقیت آمیزی چیده اید دریافت کنید. این بهترین پاسخ برای انتخاب سیب شما برای پاییز امسال است.

با ترکیب مناسب سیب های شیرین می توانید به راحتی شکر موجود در این دستور غذا را حذف کنید. سیب های عسلی یک سیب زمینی خوشمزه می سازند.

در این مقاله از گالا استفاده شده است. سریع می پزند. طعم شیرین و دکوراسیون را دوست دارم. این می تواند کمی ارزان تر از مارک های دیگر مانند Honeycrisp و Fuji باشد.

این سند انعطاف پذیر است. از ترکیب مورد علاقه خانواده خود استفاده کنید.

نکاتی برای تهیه سیب

به عنوان فردی که 9 پوند سیب را پوست کند ، بعد از اینکه از فرآیند میان رده خود خارج شدم ، سیب زمینی را پوست بگیرید ، آب آن را (یا سیب خود) بگیرید.

در صورت تمایل می توانید از خانواده و دوستان کمک بگیرید. اما وقتی سیب ها آماده شدند ، دستور العمل به سرعت حرکت می کند.

  • پوست نگیرید و پوست نگیرید شما یک انتخاب دارید. از آنجا که من آسیاب ندارم ، ابتدا سیب هایم را پوست کردم.
  • برای دیسک های یکسان در نظر گرفته شده است. برای اطمینان از پخت و پز ، سیب ها باید به سه قسمت یا قطعه مساوی بریده شوند.
  • از Manufacturer Protection استفاده کنید استفاده از محافظ Ball® Fruit-Fresh® Produce Protector می تواند از قهوه ای شدن سیب جلوگیری کند ، زیرا آماده سازی 8 تا 10 پوند سیب به زمان زیادی نیاز دارد. فقط یک تکه سیب برش زده را اسپری کنید تا بقیه قطعات را برش دهید.
3 عکس از سیب در گلدان ؛  سیب زمینی ها را پوست گرفته و آب آن را بگیرید.
دستورالعمل مرحله به مرحله برای تهیه سیب خشک

آب سیب خانگی

برای تهیه آب سیب ، سیب های برش خورده را در آب لیمو بجوشانید ، در قابلمه بگذارید و بگذارید حداقل 12 ساعت خنک شوند. برچسب ها را بررسی کنید و آماده هستید.

اگر تصمیم دارید شکر اضافه کنید ، هنگام پخت آن را اضافه کنید. آن را کاملاً لذت بخش کنید.

سرکه سیب را بخرید و از آن استفاده کنید تا از اسیدی بودن آن مطمئن شوید. از آب لیمو تازه فشرده استفاده نکنید.

مهم است که سیب ها را گرم نگه داریم. از یک متر سریع استفاده کنید تا مطمئن شوید سرکه سیب تصفیه شده من در دمای جوش است.

آیا می خواهید تکه های کوچک سیب بخورید؟ سیب زمینی ها را پوست گرفته و آب آن را بگیرید. مخلوط شده. سپس از کاغذ زیر برای تهیه آب سیب معمولی خود به دلخواه استفاده کنید.

آب لیمو را جدی بگیرید و همه چیز را گرم کنید. هنگام آزمایش قوطی ها ، استفاده از دستور العمل ها ضروری است. این زمان برای حفظ نیست.

برای راهنمایی بیشتر در مورد کنسرو خانگی ، این سوالات متداول را بررسی کنید!

هشدار: فراموش نکنید که به محض اتمام کار ، کتری را روی حوله قرار دهید. گلدان ها را حداقل 1 اینچ از هم دور نگه دارید تا فضای کافی برای خنک کردن یکدیگر داشته باشند. گلدان ها را به مدت 12-24 ساعت بگذارید.

برای مشاهده سند کامل و نکات اضافی به پایین بروید.

سیب ها بدون شکر درست می شوند

تهیه آب سیب بدون قند آسان است. در دستور زیر می توانید شکر مورد علاقه خود را انتخاب کنید. با مخلوط کردن مناسب سیب های فصلی به آن نیازی نخواهید داشت.

بگذارید من شما را به سلیقه خود راهنمایی کنم. بر اساس شیرین کننده خود کمی شکر را حذف کرده یا اضافه کنید.

طبق معمول ، من این سیب را بدون شکر درست کردم. اگر به دنبال ترفند دیگری هستید که به سادگی با اجاق گاز برقی از بین برود ، سس گلابی خانگی من را امتحان کنید.

بهترین گلدان برای سیب

این دستور غذا حدود 6 شیشه Ball® Pint یا حدود 3 Quart Jars درست می کند. من خودم آن را احساس خواهم کرد و آن را با همسایه هایی که خانواده های پرجمعیت ندارند تقسیم خواهم کرد. تصمیم گرفتم از گلدان های پینت استفاده کنم.

اگر برای خانواده آماده هستید ، گلدان های کوارتز اندازه کامل هستند ، بنابراین می توانید پس از باز کردن سیب به سرعت از آنها استفاده کنید.

به هر حال کار خواهد کرد. بسته به سرعت خوردن سیب ها ، تصمیم بگیرید که کدام قابلمه برای شما مناسب است.

یک بشقاب و یک سیب را در پس زمینه باز کنید.

ایده ها را ارائه می دهد

حالا که این کار را انجام دادید ، از پای سیب خود به طرق مختلف لذت ببرید.

  • اگر مانند پاشیدن دارچین است ، آن را بخورید.
  • به عنوان پر کننده روی تارت ها یا فنجان های شیرینی استفاده کنید.
  • از ماست یا جو دوسر به عنوان طعم طبیعی سیب استفاده کنید.
  • از آن برای افزودن مافین یا محصولات پخته مانند نان سریع استفاده کنید.

چگونه از این دستور غذا استفاده می کنید؟ لطفاً در نظرات یا اینستاگرام به من اطلاع دهید. من همیشه به دنبال ایده های جدید هستم.

چگونه سس سیب خانگی درست کنیم؟

با نحوه تهیه آب سیب خانگی خود در این قوطی ساده زمستانی آشنا شوید. این سیب زمینی خانگی با این گزینه قند بهترین راه برای استفاده از سیب تازه است. از آن به عنوان میان وعده یا برای تهیه دسر و چیزهای دیگر استفاده کنید.

زمان آماده سازی30 دقایق

زمان پخت40 دقایق

زمان خنک کننده12 ساعت

کل زمان13 ساعت 10 دقایق

آموزش: صبحانه خوراک مختصر

غذای سنتی ایالات متحده

کلید واژه ها دستور تهیه سیب طرز تهیه شکر خانگی

خدمات 24 1/2 فنجان (6 امتیاز یا 3 لیوان کوارتز) درست می کند.

کالری 84کیلوکالری

عناصر

  • 7 “تا 10” وزن سیب (بین 22 تا 32)
  • Ball® Fruit-Fresh® تولید محافظ
  • 1 تا 1 روز فنجان ها اب
  • 1 ¾ تا 2 فنجان ها شکر (اختیاری)
  • 3 قاشق یک بطری آب لیمو

دستورالعمل ها

  • سیب ها را زیر آب سرد سرد بشویید. کانال ساقه ها و گلها را بردارید. سیب زمینی ها را پوست گرفته و آب آن را بگیرید. به محله برش دهید. برای جلوگیری از سیاهی دور چشم ، با میوه تازه درمان کنید.

  • سیب ها را در آب تمیز بشویید. در یک کاسه بزرگ ، سیب و آب را مخلوط کنید. روی حرارت متوسط ​​بپزید تا نرم شود. از چسبیدن آن جلوگیری کنید. از روی حرارت بردارید. برای از بین بردن پوسته و دانه های پوره از آسیاب برقی یا آسیاب استفاده کنید. تفاله سیب را دوباره داخل تابه بریزید. در صورت تمایل ، شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا آب لیمو حل شود. سیب های خیس خورده (212 درجه فارنهایت) را بجوشانید. هنگام پر کردن شیشه ها دمای جوش را حفظ کنید.

  • سیب های داغ را در یک کاسه بریزید و عرض آن را نیم اینچ بگذارید. حباب های هوا را بردارید. اوه ، لباتو پاک کن روی بطری شیشه ای تمرکز کنید و درپوش را با نوک انگشتان خود محکم کنید. کتری (180 درجه فارنهایت) را در یک قابلمه جوش قرار دهید و این کار را تا زمانی که تمام قابلمه ها پر شوند تکرار کنید.

  • آب را در آب جوش رقیق کنید. روی گلدان ها را با 1 اینچ آب بپوشانید. حرارت را روی متوسط ​​متوسط ​​تنظیم کنید ؛ درب کنسرو را بپوشانید و آب را به جوش بیاورید. ماهیتابه ها یا کوزه ها را حدود 20 دقیقه بگذارید. حرارت را خاموش کرده و درپوش را بردارید. بگذارید ظرف ها به مدت 5 دقیقه سرد شوند. کوزه ها را از کنسرو بردارید. در صورت شل بودن نوارها را محکم نکنید. به مدت 12 ساعت خنک شوید. برچسب ها و شیشه ها را ذخیره کنید.

خوبه

  • شکر را برای آب سیب بدون قند بردارید. آره. می توانید شکر موجود در این دستور غذا را انتخاب کنید.
  • سس سیب خرد شده: سیب زمینی ها را پوست گرفته و آب آن را بگیرید. مخلوط شده به عنوان غذای سیب سرو کنید.
  • زمان را تا زمانی که همه قابلمه ها در قابلمه قرار نگرفته و آب به جوش آمده است ، حساب نکنید. بنابراین ، در این مورد ، 20 دقیقه وقتی آب کنسرو می جوشد.

تغذیه

سرویس 0.5فنجان | کالری 84کیلوکالری | کربوهیدرات ها 22G | پروتئین 1G | چربی: 1G | روغن پر کننده: 1G | چربی های چند غیر اشباع 1G | چربی های اشباع نشده: 1G | سدیم 2منیزیم | پتاسیم 174منیزیم | فیبر: 4G | قند 17G | ویتامین A: 87IU | ویتامین سی: 8منیزیم | کلسیم 10منیزیم | اهن: 1منیزیم

افشاگری: این بخشی از همکاری مداوم Newell Brands با Fresh Conservation است. آنها قابلمه و تابه هستند. تدارکات و غرامت مالی ارائه شده است. همه نظرات و ایده ها متعلق به من است.



دیدگاهتان را بنویسید