با خربزه های بی مزه و له شده یک «اسموتی» خوشمزه درست کنید.

مواد لازم برای تهیه اسموتی
خربزه بزرگ: یک تکه
بستنی قالبی: یک فنجان
گلاب: یک قاشق غذاخوری
عصاره نسترنا: یک قاشق غذاخوری (اختیاری)
عسل: ۲ قاشق غذاخوری (اختیاری)
گل رز: برای تزئین
چگونه اسموتی درست می کنید؟
۱- ابتدا خربزه را از وسط نصف کنید، هسته آن را بردارید و دور بریزید.
۲- سپس از بیل ساز استفاده کنید و شروع به برداشتن گلوله های خربزه کنید. این توپ ها برای تزئین اسموتی خربزه طراحی شده اند، بنابراین تعداد آنها به سلیقه شما بستگی دارد.
۳- باقی مانده خربزه را پوست بگیرید و ریز خرد کنید.
۴- اگر قصد دارید از پوست خربزه به عنوان ظرف سرو استفاده کنید، ته آن را با چاقو برش دهید تا صاف و مانند یک کاسه روی سطح آن بایستد. با قاشق خربزه را از پوست جدا کنید. پوست را زیاد نازک نکنید.
۵-حالا خربزه خرد شده را به همراه تکه های یخ، گلاب، آب لانه و عسل در مخلوط کن بریزید تا یخ کاملا له شده و مخلوط یکدست شود. بسته به میزان شیرینی خربزه، می توانید مقدار عسل را کم یا زیاد کنید.
۶- وقتی فالوده آماده شد آن را در لیوان بریزید و روی آن را با گلوله های خربزه تزئین کنید (مثلاً می توانید آنها را از سیخ چوبی رد کنید و روی لیوان قرار دهید).
۷- برای تزیین می توانید از پیاز خربزه و گل رز نیز استفاده کنید.