چگونه با طمع طالبی اسموتی درست کنیم؟


با خربزه های بی مزه و له شده یک «اسموتی» خوشمزه درست کنید.

چگونه با طمع طالبی اسموتی درست کنیم؟
مواد لازم برای تهیه اسموتی

خربزه بزرگ: یک تکه

بستنی قالبی: یک فنجان

گلاب: یک قاشق غذاخوری

عصاره نسترنا: یک قاشق غذاخوری (اختیاری)

عسل: ۲ قاشق غذاخوری (اختیاری)

گل رز: برای تزئین

چگونه اسموتی درست می کنید؟

۱- ابتدا خربزه را از وسط نصف کنید، هسته آن را بردارید و دور بریزید.

۲- سپس از بیل ساز استفاده کنید و شروع به برداشتن گلوله های خربزه کنید. این توپ ها برای تزئین اسموتی خربزه طراحی شده اند، بنابراین تعداد آنها به سلیقه شما بستگی دارد.

۳- باقی مانده خربزه را پوست بگیرید و ریز خرد کنید.

۴- اگر قصد دارید از پوست خربزه به عنوان ظرف سرو استفاده کنید، ته آن را با چاقو برش دهید تا صاف و مانند یک کاسه روی سطح آن بایستد. با قاشق خربزه را از پوست جدا کنید. پوست را زیاد نازک نکنید.

۵-حالا خربزه خرد شده را به همراه تکه های یخ، گلاب، آب لانه و عسل در مخلوط کن بریزید تا یخ کاملا له شده و مخلوط یکدست شود. بسته به میزان شیرینی خربزه، می توانید مقدار عسل را کم یا زیاد کنید.

۶- وقتی فالوده آماده شد آن را در لیوان بریزید و روی آن را با گلوله های خربزه تزئین کنید (مثلاً می توانید آنها را از سیخ چوبی رد کنید و روی لیوان قرار دهید).

۷- برای تزیین می توانید از پیاز خربزه و گل رز نیز استفاده کنید.

خربزه