You are currently viewing چربی های کتوژنیک مجاز در رژیم کتوژنیک کدامند؟

چربی های کتوژنیک مجاز در رژیم کتوژنیک کدامند؟


سبزیجات 533x400 - چربی های مجاز در غذاهای کتوژنیک چیست؟

رژیم کتوژنیکغذا اما همه چربی ها و روغن ها در این رژیم جایی ندارند و می خواهند از چربی های مفید استفاده کنند.

این مقاله انواع روغن ها و تفاوت های آنها را مورد بحث قرار می دهد.

بهترین روغن های پخت و پز در Keto

روغن آووکادو همچنین از پوست شما در برابر آسیب محافظت می کند 1598981073 1920x930 1 - چربی های مجاز در رژیم کتوژنیک چیست؟

1. روغن آووکادو

روغن آووکادو با آووکادو سرد فشرده می شود. این روغن بی مزه است و مقاومت خوبی در برابر حرارت دارد.

آووکادو سرشار از آنتی اکسیدان است. این چربی در بسیاری از غذاها و نوشیدنی ها یافت می شود. အ ကျော်، می توان از آن برای تهیه اسموتی و غذاهای مختلف استفاده کرد.

decv dsaw - چه رژیم غذایی کتوژنیک مجاز است؟

2. کره حیوانات

کره با رادیکال های آزاد که چربی های اشباع شده هستند مبارزه می کند و از سلول ها محافظت می کند.

از کره می توان در اکثر غذاهای خوشمزه و خوشمزه استفاده کرد.

1340 - چه رژیم غذایی کتوژنیک مجاز است؟

3 چربی شتر (باسن)

تا به حال در مورد چربی شتر چیزی نشنیده اید. هرگز در مورد آن نشنیده است. روغن شتر سرشار از مواد مغذی است و برای پخت و پز با حرارت بالا مناسب است.

رژیم کتوژنیک: چه چربی هایی در رژیم کتوژنیک مجاز است؟

روغن شتر حاوی ویتامین B12 است ، حاوی امگا 9 (3 برابر روغن نارگیل) است و با زنجیره اسیدهای چرب یا MCT در مرحله کتوز باقی می ماند.

نارگیل 1: چه چربی هایی در رژیم کتوژنیک مجاز است؟

4 روغن نارگیل

به طور کلی دو نوع روغن نارگیل وجود دارد: خالص (باکره) و تصفیه نشده.

روغن نارگیل یکی از محبوب ترین روغن ها است رژیم گربه آره. نارگیل طعم خوبی دارد و به سرعت توسط کبد به انرژی تبدیل می شود.

روغن نارگیل همچنین می تواند برای پخت با حرارت کم استفاده شود. چربی های کتوژنیک

یکی از ویژگی های منحصر به فرد روغن نارگیل ظاهر آن است. این چربی در دمای اتاق یا کمتر است.

DuckFatSpray GRAY min 59229 400x400 - چربی های مجاز در رژیم کتوژنیک چیست؟

5 چربی تخم مرغ

چربی اردک یکی از خوشمزه ترین گزینه های آشپزی است.

چربی اردک حاوی 50 درصد اسید اولئیک به شکل چربی های اشباع نشده است. روغن اردک سرشار از امگا 6 است که باعث کاهش التهاب و بهبود سلامت قلب و عروق می شود.

610jwGOQIXL 448x400 - چربی های مجاز در رژیم کتوژنیک چیست؟

6 به MCT

روغن نارگیل به دلیل داشتن چربی اشباع شده شناخته شده است که به افزایش تولید کتوز کمک می کند. تری گلیسیریدهای زنجیره ای متوسط ​​(MCTs) چربی هایی هستند که از روغن نارگیل (یا روغن نارگیل) برای تولید چربی MCT گرفته می شوند.

Mass Animal Fat 1: چربی های مجاز در غذاهای کتوژنیک چیست؟

7. روغن حیوانی (OA)

روغن حیوانی یکی از بهترین روغن های آشپزی بدون پروتئین و شیر است.

کنجد 4 اندازه گیری 1: چربی های مجاز در رژیم کتوژنیک چیست؟

8 روغن کنجد

روغن کنجد مناسب است. اگر در معرض گرمای شدید قرار نگیرید برای کتو خوب است.

روغن کنجد معطر و خوشمزه است. برای دستور العمل های آسیایی مانند سرخ شده یا تایلندی بسیار مناسب است. بهتر است قبل از لباس پوشیدن از آن به عنوان تزئین استفاده کنید.

روغن کنجد حاوی ویتامین E و B6 است. فلز روی منیزیم کلسیم حاوی مس و آهن است.

2 - چربی های مجاز در رژیم کتوژنیک چیست؟

9 روغن زیتون

همه ما می دانیم که روغن زیتون برای سلامتی ما مفید است.

اما مهمترین نکته هنگام خرید روغن زیتون خلوص آن و کیفیت روغن زیتون است. چربی های کتوژنیک

روغن زیتون حاوی آنتی اکسیدان ها و اسیدهای چرب است که می تواند برای سرخ کردن ملایم استفاده شود.

امگا 3 2 501x400 - چربی های مجاز در رژیم کتوژنیک چیست؟

ترکیبات اسید چرب و انواع آنها

به طور کلی سه نوع اسید چرب وجود دارد.

  • پر از اسیدهای چرب پایدارترین نوع است. به همین دلیل ، چربی های اشباع شده با چربی بالا عموماً در برابر حرارت مقاوم تر هستند. تری گلیسیریدهای زنجیره ای متوسط ​​(MCTs) نمونه بارز اسیدهای چرب اشباع شده هستند.
  • روغن و اسید کافی نیست آنها مونو کربن دوگانه دارند. آنها همچنین در برابر حرارت کاملاً مقاوم هستند. امگا 9 (اسید اولئیک) یک نمونه محبوب از چربی های غیر اشباع تک است.
  • مقدار زیادی اسیدهای چرب اشباع نشده (PUFA) حاوی پیوندهای کربن پلی (دو) است که به دلیل گرمای زیاد یا قرار گرفتن در معرض هوا باعث اکسیداسیون سریع می شود. اکثر آجیل ها و دانه ها دارای مقدار زیادی PUFA (به ویژه امگا 6) هستند. بنابراین ما از روغن استفاده نمی کنیم.

پیشنهاد

این که شما آلایندگی کمی دارید به این معنا نیست که نمی توانید از روغن سرخ کردنی استفاده کنید.

از نظر فنی ، دود اندازه گیری خوبی برای مقاومت در برابر حرارت نیست.

از نظر علمی ، دودی که هنگام گرم شدن بیش از حد مشاهده می کنید ترکیبی از اسیدهای چرب آزاد و سایر آلاینده ها است.

توجه داشته باشید:

از انواع تبلیغات و روغنهای گیاهی که حاوی ویتامینها و روغنهای مفید هستند خودداری کنید.

روغن ها دانه های سویا دانه های روغنی مختلف مانند کلزا و ယူ با استفاده از حرارت زیاد استخراج و فشرده و سرد می شوند.

از این رو حتی در خلوص این محصولات ، این چربی ها فواید کمی دارند.

روغن زیتون 800x373 - چربی های مجاز در رژیم کتوژنیک چیست؟

چربی های غیر مجاز در کتو

  • روغن سویا
  • روغن کانولا
  • روغن ذرت
  • روغن بادام زمینی
  • روغن آفتابگردان
  • روغن گل کلم
  • روغن پنبه دانه
  • روغن دانه انگور
  • سبوس برنج
سوالات متداول

آیا چربی های اشباع شده برای سلامتی مضر هستند؟

نه دقیقا. جدیدترین مطالعه در مورد چربی های اشباع شده هیچ ارتباطی بین مصرف چربی اشباع شده و بیماری های قلبی عروقی وجود ندارد بیماری قلبی ندارد.

چرا یا نه. چرا منابع چربی حیوانی را توصیه می کنید ، چه روی چمن و چه خارج از آن؟

اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 کمتر در چمن و حیوانات چرای دام وجود دارد. سلامت گوسفند و گوشت گاو تغذیه شده با علف را تقویت می کند و التهاب را تسکین می دهد.
روغن آفتابگردان چقدر سالم است؟

مانند بالا؛ استفاده از این روغن توصیه نمی شود. اگر علاقه دارید ، از مقدار کمی از این نوع ماساژ استفاده کنید.

بدون روغن MCT آیا از آن برای آشپزی استفاده می کنید؟

آره. MCT ها اسیدهای چرب اشباع شده هستند ، بنابراین دلیلی برای انجام این کار وجود ندارد.

آره آووکادو آیا او چربی ترانس دارد؟

قارچ کره حاوی هیچ گونه چربی ترانس مضر نیست. گیوه تهیه شده از روغن های گیاهی حاوی چربی های ترانس است.

آیا خوردن چربی می تواند به کاهش وزن کمک کند؟

بهترین راه برای کاهش وزن ، خوردن (چربی های سالم) و کاهش مصرف کربوهیدرات است. بنابراین از استفاده از روغن آشپزی نترسید.

آیا نقطه دود بالاتر همیشه بهتر است؟

زیاد نیست ، بخارات روغن یک شاخص قابل اعتماد برای مقاومت روغن نیست. به عنوان مثال روغن زیتون بخار کمی دارد اما به دلیل داشتن آنتی اکسیدان های محافظ در برابر حرارت بسیار مقاوم است.

اسیدهای چرب امگا 3 در کجا بیشتر است؟

چربی های سالم ذکر شده در این مقاله منبع خوبی از امگا 3 نیستند. بنابراین اگر می خواهید سطح امگا 3 خود را افزایش دهید ، توصیه می کنم از ماهیان آنچوی ، ماهی قزل آلا ، ساردین و تخم مرغ های محلی استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید