You are currently viewing چرا مصرف خود به خود بهتر از شمارش کالری است؟

چرا مصرف خود به خود بهتر از شمارش کالری است؟


زمان خواندن 5 دقایق

اگر ستون هفتگی من را می خوانید سیاتل تایمزمی دانید ، من گاه به گاه دستورهای شما را درست می کنم. شاید متوجه شده باشید که من “اطلاعات تغذیه ای” را در انتهای دستور غذا اضافه نمی کنم. هر بار ، حداقل یک خواننده از من اطلاعات تغذیه ای می خواست. آنها همیشه کالری یا کربوهیدرات ها را می شمارند.

در اینجا پاسخ استاندارد من است: “من نمی خواهم تغذیه خود را در دستور غذاهای خود قرار دهم زیرا شمارش کالری را تشویق نمی کنم. برای برخی از افرادی که از سوء هاضمه یا سوء هاضمه رنج می برند. دیدن یک تکه کاغذ که حاوی این جزئیات نیست آرامش بخش است. تمام دستور العمل های من از مواد مغذی تهیه شده است. اما اگر می دانید که کالری برای شما مهم است ، هیچ دستور العملی وجود ندارد که حاوی این اطلاعات باشد.

نکته اینجاست: وقتی کالری و کالری خود را با دقت دنبال می کنیم ، اگر در لیست نهایی احساس امنیت می کنید ، آیا واقعاً شوخی می کنیم؟ داشتن یک رژیم غذایی می تواند در درک الگوهای غذایی یا جلوگیری از مواردی که باعث علائم مرتبط با غذا می شوند مفید باشد. اما آیا کالری ها را از طریق برنامه های ردیابی غذا پیگیری می کنید؟ تحقیقات نشان می دهد که نباید بیش از حد به تعداد خود اطمینان داشته باشیم. مثلا:

  • “گواهی سیب” شما ممکن است واقعاً نابالغ باشد.
  • کالری های ذکر شده در رستوران ها می تواند کمی بیشتر یا کمی بیشتر از آنچه شما برآورد می کنید باشد.
  • برای برخی از غذاها ، ممکن است تعداد کالری ذکر شده در برچسب مواد غذایی یا پایگاه داده تغذیه دقیق نباشد.
“شمارش کالری” از کجا آمده است؟

بیش از 100 سال محاسبه کالری بر اساس “عوامل آب” است. این سیستمی است که توسط Wilbur Atwater در دهه 1890 توسعه یافته است. این بر اساس تحقیق در مورد میزان کالری دریافتی ما از غذا است. حدود 4 کالری در هر گرم پروتئین و کربوهیدرات و حدود 9 کالری در هر گرم چربی وجود دارد. تمام کالری موجود در برچسب مواد غذایی می تواند از عامل Atwater تامین شود.

حقایق Atwater آنطور که تصور می شد دقیق نیست. برای مثال آجیل بگیرید. چند سال پیش ، چند مطالعه میزان کالری دریافتی بدن ما را از آجیل ارزیابی کردند. بادام دارای 23 درصد کالری کمتر از حد انتظار ، 21 درصد کمتر در گیلاس و 5 درصد کمتر در پسته است. این واقعیت که آجیل از درخت است. غذاهای گیاهی حاوی دیواره سلولی هستند که به بدن کمک می کند چربی و سایر مواد مغذی را جذب کند.

اتواتر اثرات آشپزی و بازسازی را در نظر نگرفته است. پخت و پز کالری بیشتری از غذا و گوشت به ما می دهد. این بدان معناست که شما کالری بیشتری از کره بادام زمینی می سوزانید. نادرتر از بادام زمینی بو داده است.

کالری یکی دیگر از عواملی است که به نظر می رسد اهمیتی ندارد

البته. اعداد از امنیت آگاه هستند. با این حال ما نه تنها شمارش کالری را با دقت واقعی اندازه گیری می کنیم ، به چند دلیل ، تشخیص بدن از میزان کالری برای بدن ما به طور فزاینده ای دشوار می شود.

  1. چگونه می دانید که واقعاً به چه مقدار کالری نیاز دارید؟ معادلات پیش بینی وجود دارد. اگر از برنامه ردیاب استفاده می کنید ، از همان معادله استفاده می کند. اما مردم برابر نیستند. آنها پیچیده و انعطاف پذیر هستند. بنابراین وقتی برای رسیدن به هدف غذا می خورید ، می توانید علامت واقعی کالری مورد نیاز خود را از دست بدهید.
  2. چگونه می توانید بفهمید که با ورزش چقدر کالری می سوزانید؟ برآورد کالری دستگاه های کاردیو بدنسازی به شما یک عدد بدنام (کاذب) می دهد ، اما برنامه ردیاب شما به شما می گوید سن شما چند است. بر اساس جنسیت و وزن تخمین زده می شود. با بررسی لیست تمرینات موجود در لیست کارهای خود و تصمیم گیری در مورد اینکه احساس خوبی نسبت به همبرگر و سیب زمینی دارید ، تمرین خود را به پایان رسانده اید.

میزان کالری مورد نیاز بستگی به سن دارد ، صدها کالری بین دو مرد از جنس یکسان. می تواند متفاوت باشد: سه عامل برای برآورد نیاز کالری چرا تفاوت؟ میکروبیوم روده یکی از دلایلی است که میکروارگانیسم های روده شما ، جمعیت ، بر میزان کالری رژیم غذایی شما تأثیر می گذارد. عدم خوردن همزمان با ریتم شبانه روزی شما (به عنوان مثال ، در شب) می تواند بر نحوه هضم غذای ما تأثیر بگذارد. حتی چوب بامبو ما تفاوت ایجاد می کند.

شعرنکته این است که شمارش کالری یک شرایط انسانی وقت گیر و مستعد خطا است. به عنوان مثال: “Fitbit من 200 کالری دیگر دارد. برای همین شام خوردم. من واقعاً گرسنه نیستم. ”وقتی سعی می کنید غذاهایی بخورید که متناسب با نیاز بدن شما باشد بهتر است به داخل و خارج نگاه کنید.

برای راهنمایی به داخل مراجعه کنید

این یک راه بهتر است که بدانید بدن شما به چه چیزی نیاز دارد روی بدن خود تمرکز کنید با ایجاد اشتها گرسنه هستی؟ شما راضی؟ آیا خیلی هم بی نقص است؟ این سوالات بخش مهمی از مصرف خود به خود است. وقتی به غذا نیاز دارید بدن شما چه احساسی دارد؟ اگر مراقب باشید ، راحت تر می دانید که آیا به اندازه کافی غذا دارید. بسته به میزان مصرف غذای خلبان خودکار یا کالری ، تمرکز خود را تغییر می دهید. من و شما به آنچه واقعاً به آن احتیاج دارید علاقه نداریم. در اینجا چند سوال وجود دارد که می توانید از خود بپرسید.

  • کی گرسنه هستی؟
  • چقدر طول می کشد تا سیر شود (یعنی دیگر گرسنه نباشید)؟
  • برای قوی ماندن چقدر غذا می خورید؟ چقدر غذا می خورید تا احساس سیری کنید؟
  • وقتی صبحانه پروتئین خوبی می خورید (مانند تخم مرغ ، ماست کبابی) چه احساسی دارید؟
  • میان وعده میان وعده (یعنی واقعا احساس گرسنگی می کنید) یا میان وعده هنگام غذا خوردن (به عنوان مثال ، حوصله شما سر رفته است یا خود به خود رانندگی می کنید)
  • رژیم غذایی شما می تواند به شما احساس انرژی و انرژی بدهد. آیا باعث خواب آلودگی شما می شود؟
  • وقتی هنگام غذا کاملاً گرسنه هستید ، وقتی معمولاً گرسنه هستید چه اتفاقی می افتد؟
  • آیا به دلیل احساس گرسنگی (استرس / احساسات / هوس ها) غذا می خورید؟
  • آیا فقط به خاطر داشتن غذا غذا می خورید؟
  • بیشتر غذاها غذاهای کامل (تک ماده ای) یا حداقل غذاهای فرآوری شده (برای مثال ماست ، توفو ، نان با کیفیت بالا) هستند. یا جعبه های شما ؛ آیا برای همراهی با کیف خود غذای زیادی از کیسه ها می خورید؟

پاسخ این س questionsالات را مدیریت کنید ؛ کالری ها مهم نیستند.


کری دنت متخصص تغذیه مستقر در شمال غربی اقیانوس آرام. نویسنده آزاد مشاور رژیم غذایی خودآگاه با نویسنده صحبت کنید. که شامل ابرقدرت های او می شود در برابر افسانه تغذیه مقاومت کنید در مقابل به زنان قدرت می بخشد برای اینکه بدن آنها بهتر و شادتر شود ؛ غذاهای مغذی و سالم انتخاب کنید.

دیدگاهتان را بنویسید