You are currently viewing پنکیک گندم |  عشق و ذوق

پنکیک گندم | عشق و ذوق


پنکیک کامل گندم تهیه شده با دانه کتان و آرد گندم با افتخار با پروتئین و چربی های سالم خورده می شود.

پنکیک کامل گندم تهیه شده با دانه کتان و آرد گندم  با افتخار با پروتئین و چربی های سالم خورده می شود.

ما پنکیک های اطراف خانه مان را دوست داریم. دیشب من از سال 2011 هنگامی که این دستور العمل کلاسیک را مرور کردم ، در سایت ما صبحانه خوردم. چی، چی.

پنکیک کامل گندم تهیه شده با دانه کتان و آرد گندم  با افتخار با پروتئین و چربی های سالم خورده می شود.

از آنجا که دفن شده است ، باید از بایگانی بیرون کشیده شود و جان تازه ای به آن بخشید. در اینجا نحوه قرار دادن یکی از آنها برای استفاده با کودک خود اریک آورده شده است.

پنکیک کامل گندم را هم بزنید

اوه ، مطمئنم آن روزهای شیرین دویدن و پیگیری. در اینجا چند متخصص از پست اصلی برای خاطرات آمده است …

“من صبح امروز تمرین خوبی انجام دادم. زنگ ساعت 5:15 به صدا درآمد و من واقعاً فکر نمی کردم مجبور شوم امروز بدوم. آخر هفته خیلی درد داشتم. بنابراین من قصد داشتم یوگا تمرین کنم تا پاهایم را در حین دویدن دراز کنم. آفرین! وقتی گرم شدم ، پاهایم شل شد و توانستم تمرین را با او به پایان برسانم. و او پنکیک خواست … ”

پنکیک گندم با موز و تمشک

در سایت من تعداد زیادی پنکیک بدون گلوتن وجود دارد ، اما این یک دستور العمل کلاسیک است ، اما آرد گندم برای بچه ها یک غذای خاص است.

ترکیب آنها در یک ماهیتابه به راحتی امکان پذیر نیست.

نکاتی برای پخت با آرد

  • اگر می خواهید پنکیک نرم و کرکی داشته باشید ، از آرد نرم و تازه استفاده کنید. مورد علاقه من آرد گندم 100٪ سفید است.
  • تا نیمه راه برو اگر می خواهید راه خود را برای خوردن خمیر آسان کنید ، می توانید به راحتی از نیمی از آرد خود و نیمی از آرد همه منظوره استفاده کنید.
  • در این دستور غذا سبزیجات دیگر را به راحتی مخلوط کنید. می توان به راحتی انجام داد.

امیدوارم این پنکیک های گندم کامل به اندازه ما برای شما لذت بخش باشد.

چاپ

پنکیک کامل گندم تهیه شده با دانه کتان و آرد گندم  با افتخار با پروتئین و چربی های سالم خورده می شود.

پنکیک گندم


  • نویسنده کریستینا لارو ، RDN


  • زمان آماده سازی
    5 دقیقه

  • زمان پخت
    5 دقیقه

  • کل زمان
    10 دقیقه

  • بازده:
    9 پنکیک 1ایکس

مقیاس

عناصر

  • 1 فنجان آرد گندم 100٪
  • 1/4 فنجان دانه کتان آسیاب شده
  • 1 قاشق چایخوری پودر خمیرمایه
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک
  • 1 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای یا شکر نارگیل
  • 1 تخم مرغ
  • 2 قاشق غذاخوریs روغن آووکادو
  • 1 1/4 فنجان شیر

دستورالعمل ها

  1. مواد خشک در یک کاسه بزرگ: گندم ، آرد گندم پودر کنجد آسیاب شده ؛ نمک و شکر قهوه ای را مخلوط کنید.
  2. در یک کاسه کوچک ، تخم مرغ ها را قرار دهید ، روغن و شیر را مخلوط کنید. مخلوط شیر را به آرامی با مواد خشک هم بزنید. باتری کمی خالی می شود. اجازه دهید نان به مدت 3-5 دقیقه غلیظ شود در حالی که تابه یا ماهیتابه را گرم می کنید.
  3. ماهیتابه را با کره ورز دهید و روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. 1/4 فنجان خمیر روی تابه قبل از ورود حباب ها طلایی می شود. خوش بگذره

  • دسته بندی: صبحانه
  • روش آشپزخانه
  • غذای سنتی ایالات متحده

تغذیه

  • اندازه خدمات: 1/9 ورق (1 پنکیک)
  • کالری 109
  • قند 2 گرم
  • سدیم 127 میلی گرم
  • چربی: 6 گرم
  • روغن پر کننده: 1 گرم
  • روغن ناقص 4 گرم
  • چربی ترانس: 0 گرم
  • کربوهیدرات ها 11 گرم
  • فیبر: 2 گرم
  • پروتئین 4 گرم
  • کلسترول: 21 میلی گرم

کلید واژه ها پنکیک؛ گندم دانه کتان

اشتراک گذاری اهمیت دارد.

دیدگاهتان را بنویسید