You are currently viewing پنج تغذیه ضد پیری Glenda Britton، RHN

پنج تغذیه ضد پیری Glenda Britton، RHN


بیایید شروع کنیم. پیری چیست؟

پیری عبارت است از وخامت تدریجی ساختارها و فرآیندهای بدن. دانشمندان هنوز در تلاشند تا علل پیری را بشناسند. برخی از نمادهای موجود عبارتند از:

دهها هزار پادشاه لائوس

استرس اکسیداتیو که در غیاب آنتی اکسیدان ها رخ می دهد ، مرگ سلولی ناکافی ایجاد می شود. می تواند باعث دیابت شود. سرطان بیماری مزمن کلیوی؛ این می تواند در بسیاری از بیماری های مزمن از جمله نوروپاتی (آلزایمر و پارکینسون) و بیماری های قلبی عروقی نقش داشته باشد.


فنوتیپ

میزان پیری در افراد با ترکیب ژنتیکی و رژیم غذایی آنها تعیین می شود. می توان آن را به عنوان ترکیبی از عوامل خارجی مانند شیوه زندگی و محیط درک کرد.


اپی ژنتیک

بیاموزید که چگونه رفتار و محیط شما می تواند باعث تغییراتی شود که بر ترکیب ژنتیکی شما تأثیر می گذارد.


تلومرها

نوک کفش اغلب با نوک پلاستیکی مقایسه می شود. تلومرها در انتهای کروموزوم یافت می شوند و برای جلوگیری از نشست آنها مهم هستند. با هر تقسیم سلولی ، تلومر کوتاهتر و کوتاهتر می شود. دانشمندان می توانند از طول تلومر برای تعیین طول عمر سلول و میزان باقی مانده آن استفاده کنند.

نقش غذا و شیوه زندگی در سالمندی و طول عمر

فعالیت منظم ؛ به اندازه کافی خوابیدن. مصرف متوسط ​​الکل و رژیم غذایی سالم عواملی هستند که خطر بیماری و مرگ را کاهش می دهند.

رژیم غذایی سالم با کاهش التهاب می تواند برخی تغییرات مربوط به سن را بهبود بخشد. غذاهایی که التهاب را کاهش می دهند شامل اسیدهای چرب امگا 3 هستند. چربی ها و دانه های سالم ؛ دانه؛ شامل غذاهای غنی مانند سبزیجات است.


5 ماده مغذی برتر برای طول عمر

1. کوآنزیم Q10

قلب انسان. کلیه این یک ترکیب محلول در چربی در کبد و لوزالمعده است. سطح CoQ10 با استرس اکسیداتیو مرتبط است. بیماری میتوکندری و استفاده از استاتین می تواند منجر به تخلیه شود. کمبود می تواند منجر به دیابت نوع 2 شود. فیبرومیالژیا ؛ سرطان این بیماری با رشد مغز و بیماری های قلبی ارتباط دارد.

برای درمان اندام های داخلی (کبد ، کلیه ، قلب) استفاده می شود. ساردین ؛ شاه ماهی بادام زمینی موجود در اسفناج و کلم بروکلی.

2. اسیدهای چرب امگا 3

افزایش سطح پروتئین ضد التهابی و کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه. بیماری قلبی این به کاهش برخی از شرایط سلامتی مانند فشار خون بالا و پوکی استخوان کمک می کند.

امگا 3 که حاوی O3 بیشتری است کتان اگرچه غذاهای گیاهی مانند دانه های چیا و شاهدانه یافت می شوند ، اما ماهی قزل آلا ، جعبه ماهی گربه ماهی،

3 پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها

راه دیگر برای ارتقاء سن سالم ، حمایت از میکروبیوتای روده ، میکروارگانیسم ساکن دستگاه گوارش است. صدساله ها از سراسر جهان سیستم ایمنی ایجاد کرده اند. شاخص وزن باکتری های خاصی وجود دارد که به بهبود عملکرد مغز و ارتقای هموستاز سالم (تعادل) کمک می کند.

ماست (چربی اشباع نشده ، ارگانیک ، اشباع نشده) ؛ کفیر کلم ترش؛ میسو اسیدهای تخمیر شده طبیعی تنها برخی از غذاهایی هستند که حاوی باکتری های مفید برای کمک به میکروبیوتای روده شما هستند.

تفاوت های باکتریایی در دستگاه گوارش نیز نشان دهنده سلامت است ، بنابراین مطمئن شوید که انواع غذاها را که به “تغذیه” باکتری های خوب کمک می کند ، می خورید. تره فرنگی، سیر، پیاز، က ညွတ်، کربوهیدرات موجود در غذاهایی مانند کنگر فرنگی ، کاسنی ، جو دوسر ، گندم ، عدس و سویا

4 ویتامین B

افزایش سطح هموسیستئین می تواند منجر به پیری در بدن و منجر به بیماری های قلبی و سکته مغزی شود. بیماری آلزایمر خطر از دست دادن و شکستگی استخوان را افزایش می دهد. بدن برای تجزیه هموسیستئین به برخی مواد مغذی از جمله B6 ، B9 و B12 نیاز دارد.

منابع خوب ویتامین B کبد هستند ، تخم مرغ ماهی تن گوشت بره لوبیا برنج قهوه ای برگهای سبز ؛ مخمر تغذیه ای ؛ شیر و ماست.

5 رزوراترول

پلی فنول یک آنتی اکسیدان است. ضد التهاب؛ اثرات ضد پیری و ضد سرطان را نشان می دهد.

عمدتا پوست انگور ، شراب قرمز، شراب زغال اخته ، بیشتر در قره قاط و بادام زمینی یافت می شود.

نکته اصلی این است…

شیوه زندگی و عوامل تغذیه ای نقش مهمی در پیری سالم ایفا می کنند. دریافت این مکمل ها در رژیم غذایی ، از جمله این مواد مغذی ، می تواند به جلوگیری از برخی از بیماری های مزمن مرتبط با افزایش سن کمک کند.

برای اطلاعات بیشتر یا تعیین اینکه آیا این مواد مغذی برای برنامه کلی سلامت شما مفید هستند یا با ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی خود صحبت کنید با من تماس بگیرید.

منابع

https://www.who.int/mediacentre/news/releases/2015/older-persons-day/fa/

https://nyaspubs.onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1196/annals.1332.007

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5991498/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2829866/

https://www.who.int/publications/i/item/924120916X

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5991498/

https://fullscript.com/blog/anti-inflammatory-diethttps://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/27676296/



دیدگاهتان را بنویسید