You are currently viewing پروتئین حیوانی و گیاهی: چه چیزی برای سلامتی بهتر است؟

پروتئین حیوانی و گیاهی: چه چیزی برای سلامتی بهتر است؟


تفاوت بین منابع پروتئینی بر اساس نتایج سلامت پروتئین حیوانی و گیاهی چیست؟ این شامل تحقیقات در مورد مزایا و معایب انواع مختلف پروتئین است. من ایده هایی برای استفاده از پروتئین گیاهی به اشتراک می گذارم.

پروتئین (و تقریباً همه مواد مغذی دیگر) مهم نیست که چقدر نیاز دارید. خوب یا بد بد یا خوب؟ بحث های گسترده ای در مورد جایی که در رژیم غذایی شما یافت می شود وجود دارد. بسیاری از مردم فکر می کنند که مهم نیست پروتئین را از انسان دریافت می کنند یا از منابع گیاهی.

و سپس بیرون آمد من کردم مطالعات نشان داده است که نوع پروتئینی که می خورید می تواند منجر به نتایج بهتر و بدتر بیماری و همچنین افزایش خطر مرگ شود.

چقدر پروتئین نیاز دارید؟

در ایالات متحده ، ما هنوز روی مصرف پروتئین بسیار متمرکز هستیم. اکثر ما بیشتر از آنچه واقعاً نیاز داریم پروتئین دریافت می کنیم. (نگرانی اصلی در اینجا فیبر است ، اما برای بعدا ارسال شده است.)

در غرب ، کمبود واقعی پروتئین بسیار نادر است. به خصوص اگر از انواع غذاهای سالم کالری کافی دریافت کنید.

بنابراین چقدر پروتئین نیاز دارید؟ به طور متوسط ​​، متوسط ​​پروتئین دریافتی روزانه برای یک فرد نزدیکترین است 0.8 گرم در کیلوگرم وزن بدن. به عنوان مثال ، برای یک زن 140 پوند (64 کیلوگرم) ، این مقدار تقریباً به 51 گرم پروتئین در روز می رسد.

اگر رژیم غذایی گیاهی داشته باشید چه می کنید؟ این پروتئین معمولاً در غذاهای گیاهی کامل یا کامل کم است. اما حقیقت این است که شما پروتئین کافی در اینجا دریافت نمی کنید ، بنابراین بخشی از متن خود را پیدا خواهید کرد هر غذای کامل

اجازه دهید ابتدا تفاوتهای بین دو نوع اصلی حیوانات و گیاهان را در نظر بگیریم.

تفاوت در گوشت حیوانات و گیاهان

گوشت گوشت ، جوجه ماهی، پروتئین ، مانند تخم مرغ و محصولات لبنی ، بیشتر با خوراک دام ارتباط دارد. با این حال لوبیا، ذرت ပဲ တီ

بزرگترین تفاوت شیمیایی بین پروتئین های حیوانی و گیاهی مشخصات اسید آمینه آنها است.

یک افسانه گسترده درباره “ناقص بودن” پروتئین های گیاهی وجود داشت. ایده این است که بدن خود را با تمام اسیدهای آمینه ضروری مورد نیاز بدن مانند حبوبات و برنج به طور همزمان مکمل کنید.

از ابتدا آنجا بوده است خنثی شد چرا؟ بدن شما باهوش تر است فراتر از این عناوین گمراه کننده (تکان دهنده!)

حقیقت این است که بدن شما طوری طراحی شده است که اسیدهای آمینه را در رژیم غذایی شما بگیرد و آنها را مانند قطعات پازل جمع آوری کند. پروتئین مورد نیاز خود را ایجاد کنیدنمی تواند

پروتئین گیاهی حاوی هر 9 اسید آمینه ضروری است ، اما به لیزین و متیونین محدود می شود.

آیا منظور آنها این است که برای شما بد هستند؟ نه! این بدان معناست که نباید تنها به غذا به عنوان منبع اصلی پروتئین خود تکیه کنید. بجای پروتئین های گیاهی زیادی از جمله پروتئین های حاوی لیزین و متیونین را در رژیم غذایی خود قرار دهید.

منابع خوب لیزین شامل سویا ، کوینو پسته؛ حاوی حبوبات و لوبیا و تخمه کدو است. متیونین در آجیل و جو دو سر برزیل یافت می شود.

کدام نوع پروتئین بهتر است؟

مطالعات نشان می دهد که هوس غرب برای پروتئین می تواند بر سلامت ما تأثیر منفی بگذارد. درست است، وقتی صحبت از پروتئین می شود ، بهتر نیست.

وقتی صحبت از منابع پروتئینی حیوانی یا گیاهی می شود ، شواهد نشان می دهد که بهتر است گوشت خود را (اگر نه همه) از غذاهای گیاهی تهیه کنید. در حقیقت، تحقیقات نشان میدهد مصرف زیاد حیوانات با بیماری های قلبی و سکته مغزی ارتباط دارد. مواردی مانند دیابت نوع 2 و سرطان می تواند خطر مرگ زودرس را افزایش دهد.

سیب زمینی وقتی رژیم غذایی شما از گوشت های گیاهی تشکیل شده است ، نگرانی در مورد پرخوری نادیده گرفته می شود.

یکی مطالعه 2014 به طور کلی ، رژیم غذایی با کربوهیدرات بالا (حداقل 20 درصد کالری گوشت) 74 درصد بیشتر از رژیم کم کربوهیدرات (کمتر از 10 درصد) در طول دوره مطالعه 20 ساله بود. کالری از پروتئین) به علاوه ، غذاهای غنی از پروتئین نشان می دهد که همراهان ناسالم را از غذاهای گیاهی کاهش می دهد یا حذف می کند.

این امر با مطالعات دیگر تأیید می شود.

در یک مطالعه 2016 منتشر شده در پزشکی محلی JAMAدر پیگیری سلامت پرستاران و پیگیری توسط متخصصان بهداشت ، میزان و منابع پروتئین در 85،013 زن و 46،329 مرد مورد بررسی قرار گرفت. مشخص شده است که مصرف زیاد حیوانات به هر دلیلی خطر مرگ بیشتری دارد و پروتئین گیاهی رابطه معکوس دارد. نویسندگان در مورد گوشت حیوانات می نویسند ، توصیه می شود گوشت قرمز خوب را جایگزین کنید ، به ویژه گوشت قرمز فرآوری شده.

با همدیگر کارآزمایی بالینی 2019 منتشر شده در مجله آمریکایی تغذیه بالینی موافق در مطالعه ای بر میزان مصرف پروتئین از 2641 مرد فنلاندی ، محققان دریافتند که خوردن گوشت بیشتر با مرگ و میر و بیماری بیشتر ارتباط دارد. آنها دریافتند که مصرف بیشتر حیوانات و گیاهان و مصرف بیشتر گوشت خطر مرگ را افزایش می دهد.

در اکثر گیاهان ، خوردن گوشت برای بیماریهای خاص بهتر است.

سلامت قلب یکی مطالعه 2018 که در مجله بین المللی بیماریهای عفونیمطالعه Adventist Health Study-2 نشان داد که گوشت گیاهی ، شامل داده های رژیم غذایی بیش از 81000 بزرگسال ، بهتر از گوشت گیاهی است. بزرگترین تفاوت بین پروتئین مبتنی بر گوشت و گوشت موجود در آجیل و دانه ها این است که در نهایت به طور قابل توجهی از سلامت قلب محافظت می کند.

دیابت نوع 2 یکی مطالعه 2017 از میان 2332 مرد ، رژیم غذایی سرشار از کربوهیدرات های گیاهی و تخم مرغ باعث کاهش پروتئین حیوانی و کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 شد. در حقیقت ، جایگزینی 1 of کالری گوشت حیوانات خطر دیابت نوع 2 را در این مطالعه 18 reduced کاهش داد.

چگونه از پروتئین گیاهی استفاده کنیم؟

اگر تازه با غذاهای گیاهی آشنا شده اید ، راه های زیادی برای دریافت پروتئین کافی بدون تلاش وجود دارد.

در اینجا بهترین منابع گیاهی پروتئین را خواهید یافت و چقدر از آنها را می توانید پیدا کنید؟

  • . 1/2 فنجان – 10 گرم
  • تمپه 1/2 فنجان – 15 گرم
  • لوبیا سیاه نصف قوطی: 7.5 گرم
  • هندی است. کنسرو: 7 گرم
  • لوبیا سبز بخورید. نصف فنجان: 4 گرم
  • لوبیا نصف فنجان: 8 گرم
  • 2 قاشق غذاخوری کره بادام زمینی: 8 گرم
  • کنجد ¼ فنجان: 7 گرم
  • سیتان تغذیه 3 اونس – 20 گرم
  • کوینو نصف فنجان پخته: 2 گرم
  • کلم بروکلی ، 1 فنجان پخته: 5 گرم

. تمپه و سیتان در سرخ کردن استفاده می شود ، در برش و ساندویچ استفاده می شود. صبحانه معمولاً به صورت سرخ کردنی یا پر از تاکو سرو می شود. می توانید کلوچه های برگر خانگی و آنچیلادا را در هر سوپ یا سالادی که برای تهیه لوبیا یا هموس به عنوان غذای جانبی استفاده می شود بریزید. هی! من حتی از آنها برای برونی استفاده می کنم اسموتی ..

از آجیل و دانه ها می توان در اسموتی استفاده کرد ، بلغور جو دوسر ماست و پودینگ را مخلوط کرده و در کاسه مخلوط کن بریزید. کینوا و سایر دانه ها را می توان به عنوان یک سالاد سرد اولیه برای پخت سبزیجات آماده کرد. می توانید آن را برای صبحانه یا یک بشقاب بپزید. آره، سبزیجات را می توان به صورت خام یا پخته مصرف کرد. پخته باشد یا خیر. می توانید هر نوع غذا یا میان وعده را اضافه کنید.

پروتئین حیوانی و گیاهی در قضاوت گنجانده شده است ، که معمولاً یک برد-برد دیگر برای رژیم های گیاهی است. طول عمر تنها با گرفتن بیشتر یا تمام پروتئین از منابع گیاهی و به دست آوردن مزایای بعید بیماریهای مختلف حاصل می شود.

کاهش وزن: برخی از راههای مورد علاقه شما برای لذت بردن از منابع پروتئینی گیاهی چیست؟

با این مقاله ها در مورد علم پروتئین بیشتر بدانید.

– ویتنی

دیدگاهتان را بنویسید