You are currently viewing پای موس کره کره بادام زمینی شکلات

پای موس کره کره بادام زمینی شکلات


کل زمان* نیاز به خیساندن

  • CRUST مواد تشکیل دهنده:
  • 18 Trader Joes بدون گلوتن شکلات Jo Jos (Newman’s Newman O’s or Oreos sub)
  • 1/4 فنجان روغن نارگیل تصفیه شده ؛ ذوب شده و در دمای اتاق نگهداری شود
  • مواد تشکیل دهنده مکمل
  • 1 فنجان تخمه آویشن خام
  • 19 اونس حد واسط (این اغلب به عنوان “توفو” نامیده می شود ، گوشت نرم و سفت در بین است)
  • 6 قاشق پودر کره بادام زمینی (در پیوند زیر از PB2 Pure استفاده کنید)
  • 3/4 فنجان کره بادام زمینی شیرین نشده
  • 1/2 فنجان آب گرانوله دانه مونک فروت
  • 1 فنجان شربت افرا
  • 2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • شما می توانید انتخاب کنید عسل بادام زمینی برای رویه * غیر وگان *
  • ویژه ها شکل کیک سیلیکونی 9 اینچی (لینک زیر)

  1. [p.s. In the images, the drizzle is 2 tablespoons PB2 Pure plus 1 tablespoon melted coconut oil; it’s just for aesthetics!]
  2. گردوها را در یک کاسه مخلوط کن بریزید و با آب دمای اتاق بپوشانید. 4-6 ساعت در سایه روی پیشخوان خیس کنید. آب را بشویید و فیلتر کنید.
  3. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید و کیک خود را در روغن بپزید (نیازی به سیلیکون نیست. روی یک ورقه پخت قرار دهید).
  4. کوکی ها را در یک زیپ قفل گالن قرار دهید. سیب زمینی ها را پوست گرفته و آب آن را بگیرید. در یک کاسه مخلوط کن بریزید و روغن نارگیل را اضافه کنید. برای انجام این کار هم بزنید. باید مانند ماسه مرطوب باشد. توجه داشته باشید. :
  5. قالب های کیک خود را به طور یکنواخت در یک لایه فشار دهید و به مدت 15 دقیقه بپزید. اجازه دهید به مدت 20 دقیقه در دمای اتاق خنک شود. سپس در حین پر کردن بگذارید سرد شود.
  6. تمام کره بادام زمینی آغشته به مخلوط کن قوی را با بقیه موس ترکیب کنید. هم بزنید و / یا خراش دهید تا صاف و یکدست شود. وقت بگذارید ؛ ما موهای برآمدگی نمی خواهیم.
  7. لایه بالایی را برداشته و روی آن را پر کنید. هنگام استفاده ، یک لایه عسل برشته اضافه کنید.
  8. روی تابه را با فویل آلومینیومی بپوشانید و یک شب در یخچال بگذارید. اگر صبح از قالب سیلیکونی استفاده می کنید ، بلافاصله قالب را بردارید. قابل قرار دادن در یک بشقاب بزرگ. اگر از قارچ های معمولی استفاده می کنید ، می توانید آنها را یک ساعت بگذارید و سپس قارچ ها را برش بزنید تا از بین بروند.
  9. بقیه به مدت یک هفته یا چهار ماه در یخچال نگهداری می شوند.



دیدگاهتان را بنویسید