پانیر کوتو چاپاتی | غذا بهتره خوب باشه


من به نشانه ها اعتقاد راسخ دارم. هفته پیش، یک روز صبح با خواندن «عروه پونگوانم» از خواب بیدار شدم. Bose Soundlink را روی میز آشپزخانه گذاشتم و در حین آشپزی آهنگ را بارها پخش کردم. پیاز چیکون را مشغول خواندن و تقلید عمل شنا در آهنگ گذاشتم. مجبور شدم بچه ها را قبل از کار به خانه مادربزرگشان ببرم. رادیو را روشن می کنید و چه آهنگی پخش می شود؟ «اورو پونگوانام پودو منم…» با دهان باز به هم نگاه کردیم. این یک نشانه بود. قطعا نشانه بود. نشانه چیزی که نمی دانستم اما نشانه ای بود. من با خوشحالی او را در ماشین خواندم. فقط یک روز قبل احساس کردم که هیچ چیز بر وفق مراد من نیست، کارها را درست انجام نمی دهم. سپس خدا آهنگ ذهن من را از رادیو پخش می کند تا به من بگوید که خوب هستم.

پانیر کوتو چاپاتی

به محض اینکه به چهارراه رسیدی چراغ راهنمایی سبز می شود، وقتی مجبور شدی زود بیدار شوی، فکر کن زیبا به نظر می آیی و یکی از تو تعریف می کند که چقدر زیبا هستی، سلفی که خوشحالت می کند، یکی برایت غذا می آورد، یکی برایت یخ می خرد. کرم، کسی یک قرص دارد زمانی که شما سردرد دارید.. همه نشانه های خوبی هستند.

حسینی در تشخیص اینکه چه زمانی از چیزی دوباره استفاده می‌کنم مهارت زیادی دارد و من خیلی این کار را انجام می‌دهم، زیرا از دیدن هدر رفتن غذا متنفرم. من معمولاً به آنها نمی گویم زیرا به آنها اعتماد ندارم که در این مورد صراحتاً صحبت کنند. حسینی مشتاق است بداند و به همه اعلام کند. اما این paneer kothu chapati با همه خوب عمل کرد. اگر چپاتیس یا روتیس در خانه یا پاراتاها در یخچالتان باقی مانده باشد، جمع کردن آنها بسیار آسان است. در این دستور می توانید از سخت ترین و سخت ترین انواع روتی کهنه استفاده کنید. مایع موجود در دستور غذا به نرم شدن روتی به اندازه کافی کمک می کند و روغن طعم سرخ شده خوشمزه ای به آن اضافه می کند. می توانید تخم مرغ های همزده، مرغ خرد شده پخته شده، نخود فرنگی، هویج خرد شده یا هر چیز دیگری که ترجیح می دهید اضافه کنید. من اتفاقی پانیر دارم، بنابراین پانیر kutho chapati را درست کردم. آن را مال خودت کن اجازه ندهید یکی دیگر از چپاتی های قدیمی هدر برود.

پانیر کوتو چاپاتی
پانیر کوتو چاپاتی

پانیر کوتو چاپاتی

کوتو چاپاتی خوشمزه برای استفاده حداکثری از روتیس/چاپاتی باقیمانده!

زمان آماده سازی ۱۰ دقیق

زمان پخت و پز ۱۰ دقیق

کل زمان ۲۰ دقیق

  • ۳ فنجان ها چاپاتی/روتی، به قطعات به اندازه لقمه بریده شده است
  • ۱۰۰ جیم پنیر، برش خورده یا خرد شده
  • ۱ پیاز خرد شده
  • ۱ گوجه های خرد شده
  • ۲ فلفل سبز ریز خرد شده
  • ۱/۲ قاشق چایخوری پودر زردچوبه
  • ۱/۲ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز کشمیری
  • ۱/۲ قاشق چایخوری پودر گارام ماسالا
  • نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن
  • ۲ قاشق سوپخوری روغن
  • ۳/۴ فنجان باقیمانده کرما/آب گوشت یا شیر نارگیل (اگر در دسترس نبود از آب استفاده کنید)
  • ۱/۲ فنجان برگ گشنیز خرد شده
  • یک ماهیتابه سنگین و ته ضخیم را گرم کنید. روغن را به ماهیتابه اضافه کنید. وقتی روغن داغ شد پیاز خرد شده و فلفل سبز را اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز شفاف شود. گوجه‌فرنگی‌های خرد شده را اضافه کنید و ۱ تا ۲ دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند تفت دهید. پنیر خرد شده را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

  • پودر فلفل قرمز، پودر گارام ماسالا و نمک را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. در صورت وجود شیر کورما یا نارگیل بریزید. آب را اضافه کرده، خوب مخلوط کنید و بپزید تا مایع آن کم شود و پشت قاشق را بپوشاند. حالا چاپاتی های خرد شده را بیندازید و خوب مخلوط کنید. ۳-۴ دقیقه بپزید، مدام هم بزنید، محتویات تابه را هم بزنید تا طعم ها با هم مخلوط شوند و چاپاتی به خوبی پوشش داده شود. برگ گشنیز خرد شده را بپاشید و مخلوط کنید. گرم سرو کنید. لذت بردن!

چاپ دوستانه، PDF و ایمیل

رژیم آنلاین دکتر روشن ضمیر https://rdiet.ir/