You are currently viewing وانیل فرووی خانگی – لورا لی بالانس

وانیل فرووی خانگی – لورا لی بالانس


  • 1 فنجان تخمه آویشن خام
  • 1 فنجان ماست یونانی بدون لاکتوز FAGE BestSelf
  • 1 فنجان شیر بادام شیرین نشده
  • 2 قاشق روغن آووکادو
  • 3/4 فنجان شربت افرا
  • 2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • بنابراین نمک دریا

دستورالعمل های سازنده بستنی یخی

  1. درب بستنی ساز خود را حداقل 24 ساعت روشن نگه دارید. گردو را در سایه روی پیشخوان خود قرار دهید. دمای فیلتر شده اتاق را با آب بپوشانید و به مدت 8 ساعت یا یک شب بگذارید.
  2. یک ورقه پخت استاندارد (حدود 8x4x3) را با کاغذ روغنی نچسب بپیچید. توصیه می کنم هر دو طرف را با گیره های چسباننده نگه دارید. اطمینان حاصل کنید که در یخچال شما فضایی برای خرده نان وجود دارد.
  3. گردوها را در آب تمیز بشویید. در مخلوط کن ، تمام مواد ماست یخ زده را مخلوط کنید تا یکدست و کرمی شود.
  4. داخل بستنی ساز بریزید و طبق دستور بسته بندی کنید. این برای من حدود 25 دقیقه طول می کشد. این مخلوط باید شبیه ماست نرم یخ زده باشد. ماست یخ زده را در خرده نان بکشید. روی آن را با پلاستیک بپوشانید و 8 ساعت قبل از غذا منجمد کنید. پیشنهاد می کنم اجازه دهید 15 دقیقه قبل از خوردن بستنی بنشینید. باقی مانده مواد را به مدت 1 ماه در یخچال محکم نگهداری کنید.

هیچ دستورالعملی گرفته نشد.

  1. روی ظرف کاغذ روغنی نچسب را به مدت 8 ساعت و یک شب با یک ظرف پخت 11x8x2 (یا به همان اندازه) بپوشانید. من از گیره های اتصال دهنده برای نگه داشتن هر دو طرف استفاده می کنم.
  2. گردو را در سایه روی پیشخوان خود قرار دهید. دمای فیلتر شده اتاق را با آب بپوشانید و به مدت 8 ساعت یا یک شب بگذارید.
  3. گردوها را در آب تمیز بشویید. تمام مواد ماست یخ زده را در مخلوط کن بریزید. هم بزنید تا یکدست و کرمی شود. در یک ظرف پخت سرد بریزید و به مدت 30 دقیقه فریز کنید.
  4. از مخلوط کن دستی برای مخلوط کردن کامل به مدت 5 دقیقه استفاده کنید. این روند را هر 30 دقیقه و سپس 6 بار دیگر (بله ، بیش از سه ساعت) تکرار کنید.
  5. روی آن را محکم ببندید و قبل از لذت بردن ، 8 ساعت دیگر در یخچال نگه دارید. پیشنهاد می کنم اجازه دهید 15 دقیقه قبل از خوردن بستنی بنشینید. باقی مانده مواد را به مدت 1 ماه در یخچال محکم نگهداری کنید.



دیدگاهتان را بنویسید