You are currently viewing نان موز بلوبری بدون آرد گندم

نان موز بلوبری بدون آرد گندم


این نان موز شیرین (طبیعی شیرین) را که پر از بلوبری آبدار است ، بپزید. این نان سریع با آرد جو دوسر برای رژیم سالم و بدون گلوتن در هر زمان تهیه می شود.

اگر این دستور غذا را دوست دارید ، باید این نان موز شکلاتی و کیک موز مورد علاقه من را امتحان کنید.

نان موز بلوبری روی بشقابی ضخیم با زمینه سفید تهیه می شود

من آماده هستم که در دستور العمل های مافین و نان فوری با پلیس قند تماس بگیرم.

کدو تنبل که حاوی شکر است. آیا به دستور العمل های نان خیار و موز توجه کرده اید؟ ما در دستور العمل ها و فروشگاه ها یک بمب آب نبات کلوچه / نان سریع داریم.

این مشکل به دلایل زیادی وجود دارد.

  1. تنها چیزی که مزه می کنید شکر است. شما کدو تنبل زمین هستید. موز شیرین طبیعی شما منحصر به فرد گردوی ترد ، زغال اخته شیرین را به خاطر می آورید.
  2. ما فکر می کنیم کلوچه ها و نان های تند کاملاً سالم هستند. برش ها را در جعبه ناهار بچه هایمان بسته بندی کردیم. آنها به عنوان منبع انرژی روزانه برای صبحانه تغذیه می شوند. این فقط یک تکه کیک پنهان است.

بگذارید واضح بگویم. دسر و کیک مشکلی ندارد. مافین ها و نان های فوری من همه یک دسته دارند.

برای حل این مشکل ، با دستور العمل های دیوانه کننده و دستور العمل های دیوانه شهری برای فست فود با شکر آشنا شدم. پیروزی!

این برای دوستان من چالش سختی نیست.

  • شما همیشه می توانید یک صفحه از کتاب من را بردارید و در دستور غذا قند خود را کاهش دهید. من همیشه این کار را انجام می دهم.
  • မေ ပဲ ရည်، شکر تصفیه شده را جایگزین شیرین کننده های طبیعی مانند عسل یا شکر نارگیل کنید.
  • موز، اگر توت یا هر میوه ای اضافه کنید ، میوه به طور طبیعی شیرین است. شکر روی کاغذ را می توان به راحتی برش داد.

هنگامی که قند خود را پایین آوردید ، بدن شما باید یک سیستم هشدار نصب کند وقتی چیزی خیلی شیرین است. زبانت درد می کند ممکن است سردرد باشد. نکته اصلی این است که میزان قند مورد نیاز بدن خود را انتخاب کنیم. من هیجان زده هستم که با دستور العمل هایی که حاوی شیرینی های تصفیه نشده و مواد مغذی هستند کار کنم.

بیا آشپزی کنیم.

مواد لازم برای تهیه نان موز بلوبری تهیه شده با آرد جو دوسر

مواد و مواد تشکیل دهنده

اندازه ها و مواد تشکیل دهنده دقیق را می توانید در کتاب آشپزی در انتهای این پست مشاهده کنید.

  • موز آنها به طور طبیعی شیرین هستند. دستورات زیادی برای استفاده از موز به عنوان دسر وجود دارد. برای داشتن یک نان موز خوب ، مطمئن شوید که موزها قهوه ای یا حداقل قهوه ای هستند. این نشان دهنده افزایش قند است و تضمین می کند که پودر پوست موز به راحتی در دسترس است.
  • گندم جو دوسر رول شده برای این دستور غذا یا آرد بهترین است. شما آردی را که آسیاب کرده اید مخلوط می کنید تا یک آرد سریع به دست آید. هنگام استفاده از غذاهای مخلوط و پخته ، توصیه می کنم از “کمی جو” خودداری کنید.
  • تخم مرغ – تخم مرغ های ارگانیک بزرگ
  • شکر نارگیل این انتخاب مورد علاقه من برای شکر تصفیه شده است. به راحتی می توانید شکر افرا یا شکر قهوه ای را جایگزین کنید.
  • روغن آووکادو روغن نارگیل یا کره نیز ممکن است مثر باشد
  • شیر جو دوسر – یا مقداری شیر در دست
  • عصاره وانیل و عصاره بادامt – افزودن چند عدد بادام به نان موز یک جادوی محض است.
  • بلوبری تازه: من از این دستور استفاده کردم ، اما شما به راحتی می توانید از فریزر خود استفاده کنید.

ابزارهایی که استفاده خواهید کرد:

نان موز بلوبری تازه در قالب نان آبی آرد جو دوسر

طرز تهیه آرد جو دوسر و نان موز بلوبری بدون گلوتن

  • فر را روی 350 درجه گرم کنید.
  • قالب استاندارد را با کاغذ روغنی بپیچید.
  • موزها را در یک کاسه با چنگال مخلوط کنید. تخم مرغ قند روغن ، شیر و عصاره ها را مخلوط کرده و خوب مخلوط کنید.
  • در یک کاسه ، مواد خشک را در یک کاسه ترکیب کنید. نمک جوش شیرین و بیکینگ پودر را مخلوط کنید. هم بزنید تا ترکیب شود.
  • مواد مرطوب را داخل مواد خشک بریزید و مخلوط کنید.

نان موز بلوبری را با زغال اخته تهیه شده با آرد جو دوسر مخلوط کنید

  • بلوبری ها را تا کنید و مقداری را ذخیره کنید تا روی آن تزئین شود.
  • حدود 45 دقیقه بپزید یا خلال دندان را در مرکز قرار دهید تا تمیز شود.

روی نان موز بلوبری را با آرد جو دو سر بپوشانید

نان موز بلوبری آرد جو دو سر نکات موز بلوبری

  1. پرخوری نکنید. این قانون طلایی است. اگر نان خشک شود و به مدت طولانی در فر بماند ، رطوبت خود را از دست می دهد.
  2. دستورالعمل ها را دنبال کنید و تمام مواد مایع را اضافه کنید. این باید مطمئن شود که نان موز مرطوب و نرم دارید.
  3. از باتری بیش از حد استفاده نکنید. پس از ترکیب مواد ، خرده نان را به تابه اضافه کرده و بپزید. پودر اضافی تهیه شده از آرد گندم می تواند پوست صاف ایجاد کند.

نان موز بلوبری ساخته شده با آرد جو دوسرسوالات متداول:

چگونه آرد گندم درست کنیم؟

1 فنجان جو دوسر چرخ کرده را در مخلوط کن ساده و سریع بریزید و مخلوط کنید تا جو دوسر مانند آرد شود. ساده!

این دستور نان موز بلوبری فاقد گلوتن است.

این نان موز بلوبری را با آرد مخلوط کنید. می توان آن را با ذرت در مخلوط کن تهیه کرد. مطمئن شوید که جو دوسر بدون گلوتن معتبر خریداری کرده اید.

جو دوسر به طور طبیعی حاوی گلوتن نیست ، اما نگران گندم و / یا آلودگی متقابل است.

آیا برای تهیه نان موز بلوبری بدون گلوتن باید از آرد جو دوسر استفاده کنم؟

به دسر مورد علاقه خود بدون گلوتن خوش آمدید. اما من می خواهم یک دستور العمل پیدا کنم که از این آرد بسیار خوب استفاده می کند. من این دستور را با آرد گندم امتحان کردم.

نان موز بلوبری ضخیم با آرد جو دوسرآیا می توانم از زغال اخته یخ زده برای نان موز بلوبری استفاده کنم؟

آره، می توانید از زغال اخته یخ زده استفاده کنید. اما بهتر است یخ زدایی شوند و مایع اضافی تولید کنند.

نحوه سرو نان موز بلوبری

کیک موز مانند کلوچه یا اسکون را سرو کنید. با کره و مربا یا پنیر خامه ای به عنوان همراه خوب این نان سرو کنید. همچنین می تواند به عنوان دسر با قهوه یا چای استفاده شود.

بهترین راه برای ذخیره نان موز بلوبری

مواد پخت با استفاده از آرد گندم به سرعت تجزیه می شوند. به مدت 5 روز در یخچال قرار داده و به مدت 2 روز در بالای پیشخوان نگهداری کنید.

آیا می توانم نان موز بلوبری بدون گلوتن را فریز کنم؟

نان موز بدون گلوتن به خوبی منجمد شده است. توصیه می کنم نان را در ساران بپیچید و نان را در یخچال بگذارید. این روش نان را به خوبی منجمد می کند. نان را از یخچال بیرون بیاورید تا ذوب شود و چند ساعت روی پیشخوان بگذارید.

یاد آوردن

  • آرد گندم یکی از بهترین جایگزین های محصولات پخته شده است
  • بلوبری نان موز را بهتر می کند
  • در خوردن نان موز خود زیاده روی نکنید
  • وقتی نان موز خود را خوب بسته بندی می کنید ، بهتر است محصولات پخته شده را در یخچال نگهداری کنید.
  • این نان موز یک میان وعده عالی با یک فنجان چای است

زغال اخته روی سطح سفید قرار داردگوشه FOOD NERD

BLUEBERRIES (AKA bloobs) قدرت آنتی اکسیدان شما

آنتی اکسیدان ها ترکیباتی هستند که به دلیل توانایی در مبارزه با رادیکال های آزاد مضر ، فواید زیادی برای سلامتی دارند. آنتی اکسیدان ها از آسیب سلولی جلوگیری کرده و از بیماری های مزمن جلوگیری می کنند.

بلوبری حاوی انواع آنتی اکسیدان ها به نام فنول ، به ویژه فلاونوئیدها و آنتوسیانین ها است.

آنتی اکسیدان های موجود در غذا مقیاس ORAC نامیده می شود. ORAC یک رژیم غذایی است که نشان دهنده ظرفیت جذب رادیکال اکسیژن است و آزمایشگاهی است که سعی می کند ظرفیت آنتی اکسیدانی کل غذا را اندازه گیری کند.

محققان در ORAC در مرکز ژان مایر دریافتند که افزایش مصرف روزانه بین 3000 تا 5000 واحد ORAC تأثیر قابل توجهی بر اثرات آنتی اکسیدانی پلاسما و بافت ها دارد.

زغال اخته وحشی دارای ارزش ORAC 9.621 (در هر فنجان) و بلوبری غیر وحشی 46669 است. هر دو روش عالی برای به دست آوردن نمرات بسیار بالا و آنتی اکسیدان های سالم هستند.

تغییرات رژیم غذایی برای این دستور غذا

این دستور بدون گلوتن و گیاهی است.

  • نه – در این دستور ، تخم مرغ های سنتی را جایگزین تخم مرغ های سنتی کنید.
  • سرخپوش – آرد بادام را جایگزین آرد گندم کامل کنید.

نکات بیشتری را دوست دارید

اسکون خامه ترش بلوبری

بلوبری و بلغور جو دوسر پخته شده

کیک زغال اخته Bundt بدون گلوتن

کلوچه هلو و بلوبری

یک عکس نزدیک از نان موز بلوبری ساخته شده با آرد جو دوسر با مقدار زیادی زغال اخته اضافی در بالا

من نمی توانم صبر کنم تا این نان موز بلوبری بدون گلوتن را با دستور آرد جو دوسر بخورم. اگر این کار را می کنید ، عکس بگیرید و من را در Instagramabrapappa تگ کنید و از هشتگ #abraskitchen من برای بارگذاری عکس خود استفاده کنید.

پس از امتحان این دستور ، امتیاز را فراموش نکنید و در زیر نظر دهید. من عاشق شنیدن صحبت هایی هستم که دستور العمل های من را درست کرده اند.

نان موز بلوبری روی بشقابی ضخیم با زمینه سفید تهیه می شود

آرد جو دوسر و نان موز بلوبری بدون گلوتن

ابرا پاپا ، MS ، CNS ، LDN

این نان موز بسیار مرطوب بدون گلوتن با بلوبری آبدار پر شده است. مربا ، که سرشار از خوبی از آرد گندم و روغن آووکادو است. این تکه نان موز بلوبری راهی عالی برای شروع روز شماست.

زمان آماده سازی 20 دقایق

زمان پخت 45 دقایق

آموزش خوب پخته شد

غذای سنتی ایالات متحده

مصرف 8 ضخیم

کالری 242 کیلوکالری

دستورالعمل ها

  • فر را روی 350 درجه گرم کنید.

  • قالب نان را با کاغذ روغنی بپیچید.

  • موزها را در یک کاسه خرد کنید. تخم مرغ قند روغن ، استخراج بادام ؛ عصاره وانیل و شیر را مخلوط کنید. خوب مخلوط کنید
  • در یک کاسه جداگانه ، آرد ، بیکینگ پودر و بیکینگ پودر را بریزید. نمک جوش شیرین و بیکینگ پودر را مخلوط کنید. هم بزنید تا ترکیب شود.
  • مواد مرطوب را خشک کرده و خوب مخلوط کنید.

  • داخل بلوبری تا کنید.

  • دو تکه شکر را در تابه نان آماده شده بپاشید و روی آن را پخش کنید.

  • حدود 45 دقیقه بپزید. یا خلال دندان را وسط بگذارید تا تمیز شود.

خوبه

موجودی و ذخیره سازی
برای بهترین نتیجه ، نان موز را تا 5 روز در یخچال نگهداری کنید.

تغذیه

سرویس 1تکهکالری 242کیلوکالریکربوهیدرات ها 36Gپروتئین 5Gچربی: 10Gروغن پر کننده: 1Gچربی های اشباع نشده 2Gچربی های اشباع نشده: 6Gچربی ترانس: 1Gکلسترول: 47منیزیمسدیم 270منیزیمپتاسیم 298منیزیمفیبر: 4Gقند 14Gویتامین A: 113IUویتامین سی: 6منیزیمکلسیم 40منیزیماهن: 1منیزیم

برنامه غذایی که می توانم به شما کمک کنم؟

ایمیل خود را در زیر وارد کنید تا از برنامه رژیم غذایی رایگان هفتگی-واقعی (عمدتا گیاهی) استفاده کنید. فهرست دستور پخت برنامه آماده سازی ؛ این برای تو است



دیدگاهتان را بنویسید