You are currently viewing میله های بلغور جو دوسر سالم: بدون گلوتن

میله های بلغور جو دوسر سالم: بدون گلوتن


میله های بلغور جو دوسر بلوبری

میله های بلغور جو دوسر که راحت پخت می شوند بهتر از آنهایی هستند که از فروشگاه خریداری می شوند و می توانند برای تنقلات و تنقلات استفاده شوند. مناسب برای دسر یا حتی صبحانه. چه می توانم بگویم؟ من تنقلات همه کاره را دوست دارم. خودشه. اگر من این کار را می کردم ، آنها خیلی زود ناپدید می شدند و ما تنها کسانی بودیم که در اینجا زندگی می کردیم. میدونی که خوبن مملو از پر کردن زغال اخته مربا و رویه جو دوسر ، آنها حتی زشت تر به نظر می رسند. حداقل مواد تشکیل دهنده ؛ وقتی حدود یک ساعت در یک کاسه سرو می شود ، این میله های بلغور جو دوسر بلوبری یک وعده غذایی عالی برای لذت بردن است.

میله های بلغور جو دوسر بلوبری

یکی از موارد مورد علاقه من در مورد این جو دوسر بلوبری این است که چقدر متنوع هستند. اگر می خواهید آنها را گیاهی کنید ، کره را کنار بگذارید و کره گیاهی را جایگزین کنید. علاوه بر این ، آنها به طور طبیعی فاقد گلوتن هستند. حتماً از جو دوسر و آرد جو دوسر بدون گلوتن استفاده کنید.

عناصر

علاوه بر مواد ذکر شده در زیر ، به بیکینگ پودر و نمک نیز نیاز دارید.

آرد جو دوسر / جو دوسر اگر می خواهید مطمئن شوید که فاقد گلوتن هستید ، از جو دوسر و آرد جو دوسر بدون گلوتن استفاده کنید. من مارک Bob’s Red Mill را برای جو و آرد جو دوسر دوست دارم.

شکر نارگیل / شکر قهوه ای با خیال راحت از شکر نارگیل یا شکر قهوه ای برای این تخته های زغال اخته استفاده کنید.

کره: اگر می خواهید این تکه های خرد شده زغال اخته را گیاهخواری نگه دارید ، می توانید آن را با کره گیاهی مورد علاقه خود جایگزین کنید.

زغال اخته زغال اخته تازه یا یخ زده در اینجا کار می کند. هنگام یخ زدن استفاده کنید. کمی گرم کنید.

بلوبری من شخصاً این نوارها را با مقداری مربای زغال اخته مخلوط با زغال اخته ترجیح می دهم. ماست وحدت بهتری را فراهم می کند. این میله های خرد شده باعث می شود مایه اضافی شود.

آرد پیکان برخی از آردهای پیاز به غلیظ شدن مخلوط زغال اخته کمک می کند.

موارد نصب شده

چطور انجام دادن

تهیه این میله های جو دوسر بلوبری سالم کار آسانی نخواهد بود. تنها چیزی که نیاز دارید یک کاسه با مواد ذکر شده در بالا است.

ابتدا فر را روی 350 درجه فارنهایت گرم کنید.

سپس آرد ، آرد گندم ، شکر پودر شده شکر نارگیل کره ذوب شده؛ بیکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید. هم بزنید تا نرم شود و بین انگشتان دست خود را فشار دهید.

تابه 8 * 8 را با کاغذ روغنی بپیچید. داخل تابه ای با مخلوط جو بریزید. 1/2 تا 3/4 فنجان را برای روکش بگذارید. سپس در یک کاسه کوچک کنار بگذارید. مخلوط جو دوسر را با دست داخل تابه فشار دهید.

مخلوط جو دوسر را داخل تابه فشار دهید

کاسه را با یک حوله کاغذی پاک کنید. حالا زغال اخته ، مربا ، آرد پیاز و شکر نارگیل باقی مانده را اضافه کنید. آن را با یک کاردک یا قاشق مخلوط کنید.

مواد لازم در کاسه

مخلوط بلوبری را روی لایه بالایی بریزید و با پشت قاشق بردارید.

رویه زغال اخته در بالای پایتخت ریخته می شود

از انگشتان خود برای بقیه بلغور جو دو سر با انگشتان خود استفاده کنید و آنها را به صورت خمیر در بالا بگذارید. کمی فضای خالی بگذارید تا نتوانید همه چیز را بپوشانید.

سقوط کن

در فر قرار دهید و به مدت 35 تا 40 دقیقه بپزید تا کمی قهوه ای شود.

قبل از برداشتن بگذارید حدود یک ساعت خنک شود.

میله های بلغور جو دوسر بلوبری

چگونه میله های بلوبری خود را ذخیره کنیم؟

میله های بلغور جو دوسر بلوبری کاملاً خنک هستند و به محض برش می توان آنها را در ظرفی محکم و هوایی نگهداری کرد. آنها را می توان یک یا دو روز روی پیشخوان گذاشت و در یک ظرف در بسته در یخچال نگهداری کرد.

یخ زدن آنها را برای چند ماه در یخچال قرار دهید (اگر بیشتر دوام آوردند). آنها در کیسه های پلاستیکی ziploc بسته بندی شده اند. در کاغذ روغنی بپیچید و در کاغذ روغنی یا فویل آلومینیومی بپیچید.

میله های بلغور جو دوسر بلوبری

جایگزین

  • کره: در عوض ، از کره گیاهی به صورت رایگان استفاده کنید. روغن نارگیل ممکن است کار کند ؛ اما ممکن است لازم باشد کمی از آن استفاده کنید تا از چربی زیاد جلوگیری شود. من هرگز تمام روغن نارگیل را امتحان نکرده ام. اما اگر امتحان کردید به من اطلاع دهید.
  • آرد گندم به اینها پودر بادام می گویند ، آردهای دیگر مانند آرد گندم کامل یا آرد همه منظوره بدون گلوتن را جایگزین کنید.
  • شکر نارگیل: آن را با شکر روشن یا قهوه ای جایگزین کنید.
  • بلوبری اگر می خواهید میوه را مخلوط کنید ، از مربا دیگری استفاده کنید. من دوست دارم که آنها از مقداری مربا استفاده می کنند که آنها را مخلوط می کند ، اما شما می توانید همه زغال اخته را به جز خود حذف کنید.
  • آرد پیکان آن را با نشاسته ذرت جایگزین کنید ؛ به منظور برپایی آن سخت گیری می شود.
میله های بلغور جو دوسر بلوبری

نکاتی در مورد ساخت بهترین میله های بلغور جو دوسر بلوبری

  • بگذارید میله ها قبل از برش مربع ها کاملاً سرد شوند. این امر به شما اطمینان می دهد که آنها به درستی نگه داشته شده اند و به شما کمک می کند تا برش های کامل بلغور جو دوسر بلوبری را بدست آورید.
  • از میوه های دیگر استفاده کنید. این سوراخ را با مخلوط گیلاس یا زغال اخته و توت سیاه امتحان کنید. یا نوار خرد شدن سیب من را امتحان کنید.

من این میله های بلغور جو دوسر بلوبری را خیلی شیرین یا خیلی سیر کننده نمی دانم. من فکر می کنم آنها را به عنوان میان وعده بیشتر از صبحانه دوست دارم. اما شما آن را انجام دادید.

میله های بلغور جو دوسر بلوبری

روشهای دیگر پخت را امتحان کنید

من می خواهم از شما بشنوم اگر این غذاهای جو دوسر بلوبری سالم را درست می کنید. لطفاً من را در اینستاگرام تگ کنید و / یا در زیر نظر دهید. رتبه بندی یا مرور کنید

این پست شامل پیوندهای مربوط است. من فقط شخصا محصولات و خدمات مورد علاقه خود را به اشتراک می گذارم. افشاگری.

میله های جو دوسر جیمی بلوبری

این میله های بلغور جو دوسر بلوط یک میان وعده کامل هستند و تهیه آن حدود یک ساعت طول می کشد.

دستورالعمل ها

  1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) گرم کنید.

  2. سپس آرد ، آرد گندم ، آرد گندم شکر نارگیل کره ذوب شده؛ بیکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید. هم بزنید تا نرم شود و بین انگشتان دست خود را فشار دهید.

  3. تابه 8 * 8 را با کاغذ روغنی بپیچید. داخل تابه ای با مخلوط جو بریزید. 1/2 تا 3/4 فنجان را برای روکش بگذارید. سپس در یک کاسه کوچک کنار بگذارید. مخلوط بلغور جو دوسر را با دست در تابه فشار دهید.

  4. کاسه را با یک حوله کاغذی با کمی بلغور جو دوسر پاک کنید. حالا زغال اخته ، مربا ، آرد پیاز و شکر نارگیل را اضافه کنید. آن را با یک قاشق یا قاشق مخلوط کنید.

  5. مخلوط زغال اخته را روی لایه بالایی بریزید و با پشت قاشق بردارید.

  6. با انگشتان خود روی بلغور جو دوسر باقی مانده را با نوک زغال اخته اضافه کنید و آنها را به صورت خمیر در بالا بگذارید. کمی فضا بگذارید تا نتوانید همه چیز را بپوشانید.

  7. به محض اینکه کمی روی آن طلایی شد ، داخل فر قرار دهید و به مدت 35 تا 40 دقیقه بپزید. قبل از خروج و برش دادن اجازه دهید تا کاملاً خنک شود. قبل از برش دادن باید حداقل یک ساعت بگذارید خنک شود.



دیدگاهتان را بنویسید