مرغ به سبک مکزیکی | غذا بهتره خوب باشه


من به قوانین اعتقادی ندارم من به دستور پخت اعتقاد ندارم

هیچ دستور العمل واحدی برای تهیه بریانی وجود ندارد. اینجا هیچ حق یا باطلی وجود ندارد. فقط روش شما برای ساخت بریانی و روش من برای ساخت بریانی وجود دارد. اینکه بگوییم بریانی باید با رایتا سرو شود، اما نه برینال گوتسو، بدون تخم مرغ، با میرچی سالان، در دیشی درست شود، نه در زودپز، با گوشت پخته شود، جدا پخته شود، چند لایه، مخلوط به این معنی است که فقط یک بریانی واقعی وجود دارد. وجود دارد . انواع بسیار بسیار زیادی از بریانی های خوشمزه و فوق العاده وجود دارد که هر کدام به طور اساسی یا ظریف با دیگری متفاوت است. برای هر یک از آن بریانی ها جایی هست. هر کس در مورد ایده خود صحبت کند که بریانی تنها بریانی واقعی است، احمق است. مطمئنم بعضی از احمق ها فوراً به ذهن شما می رسند. اما این در مورد احمق ها نیست.

مرغ به سبک مکزیکی

کال دوسای را می توان با کورما یا کادای پنیر همراه کرد. انتخاب گذراندن یک ساعت تنها در رختخواب و خواندن بیش از یک ساعت با خانواده قانونی است. مرغ کره را می توان در نان پیتا قرار داد. تاپ FabIndia و دامن پوندی بازار می توانند با هم ست شوند. توکو مرغ روی برنج قیچی یک کاسه برنج مرغ قانونی است. اشکالی ندارد که نمی خواهید رقابت کنید. حتی عاقلانه است که بگذاریم دیگری پیروز شود، او راضی باشد. غوطه ور شدن وادای در پایاسم، پوری در سامبار، مخلوط کردن آپالام شکسته با برنج همه بازی های منصفانه هستند. اصولگرایان ممکن است به جهنم بروند. نیازی به تهیه نان خمیر مایه برای شاکشوکا یا نان کره شده برای گوشت گوسفندی روگان جاش نباشید. ساری را به دفتر بپوشید، ژاکت را برای نمایش شبانه، دامن را برای دیدن مامیارها، شورت را برای تحویل بچه ها به کلاس درس و ترساندن والدین دیگر بپوشید.

مرغ به سبک مکزیکی

من مرغ به سبک مکزیکی درست کردم اما هرگز آن را در تورتیلا نپیچیدم یا روی تاکو قرار ندادم. من اینها را دم دست نداشتم من مرغ به سبک مکزیکی را با برنج ساده بخارپز شده، کیرای ماشیال (خرد شده عدس و سبزیجات) و پنیر سرخ شده برای یک غذای مکزیکی جنوب هند با شکر سرو کردم. بدون قوانین

غذای مرغ

من تمام مدت این پست را می‌سازم تا بتوانید مرغ مکزیکی من را با کیرای و برنج بخرید. اگر جفت سنتی تری را انتخاب کنید اشکالی ندارد. مرغ به سبک مکزیکی در هر صورت برنده است. مطمئنم این مرغ مکزیکی رو تکرار میکنی.

این مرغ رنده شده به سبک مکزیکی آنقدر خوشمزه، ساده و سریع جمع می شود که من واقعاً به خودم لگد می زدم زیرا قبلاً این را امتحان نکرده بودم. ساده تر از این نمی شود. فقط به چند ماده معمولی، مالیدن ملایم و تفت خوب در ماهیتابه ای که به خوبی چرب شده نیاز است، خرد کردن و هم زدن آنها برای مرغی آبدار، آبدار و پر طعم که می توان آن را در نان تورتیلا، تاکو، بین لایه ها ریخت. نان یا با برنج

مرغ به سبک مکزیکی

مرغ به سبک مکزیکی

فقط مرغ آبدار و آبدار پر از طعم را می توان در تورتیلا یا تاکو ریخت، بین نان ها قرار داد یا در کنار برنج سرو کرد!

زمان آماده سازی ۱۰ دقیق

زمان پخت و پز ۱۵ دقیق

کل زمان ۲۵ دقیق

  • سیصد و پنجاه جیم مرغ بدون استخوان (سینه یا ران)
  • ۱ قاشق چایخوری پودر پاپریکا
  • ۱-۱/۲ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
  • ۱ قاشق چایخوری پودر زیره
  • ۲ قاشق چایخوری سیر را خرد کنید
  • ۱ آب لیمو
  • ۱ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
  • ۱ قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی یا سس گوجه فرنگی
  • ۱/۲ قاشق چایخوری شکر (اختیاری)
  • نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن
  • ۲-۳ قاشق سوپخوری روغن
  • در یک کاسه بزرگ، سینه / طبل مرغ را اضافه کنید. همه مواد به جز رب گوجه فرنگی، روغن و شکر را به کاسه اضافه کنید. خوب مالش دهید تا تکه های مرغ به خوبی پوشش داده شوند. ۱۰ دقیقه کنار بگذارید.

  • یک ماهیتابه ته ضخیم را گرم کنید. روغن را به ماهیتابه اضافه کنید. وقتی روغن داغ شد، تکه های مرغ مرینیت شده را بدون شلوغی در تابه قرار دهید. مرغ را از دو طرف سرخ کنید و در بشقاب بگذارید. بقیه مرغ ها را به صورت دسته ای ورق بزنید. اجازه دهید مرغ سوخاری به مدت ۵ دقیقه خنک شود. سپس مرغ را با چاقو و چنگال خرد کنید.

  • در همان ماهیتابه مرغ خرد شده را اضافه کنید. پوره گوجه فرنگی/سس کچاپ و شکر را اضافه کنید. خوب مخلوط کنید. چاشنی ها را بچشید و تنظیم کنید. به مدت ۲ دقیقه یا تا زمانی که طعم ها مخلوط شوند بپزید. خاموش کنید. داخل تورتیلا، تاکو، بین نان ها بریزید یا با برنج سرو کنید. لذت بردن!

چاپ دوستانه، PDF و ایمیل

رژیم آنلاین دکتر روشن ضمیر https://rdiet.ir/