ماهی قزل آلا سیاه 50/50 برنج لیموترش


دستور پخت داون جکسون بلاتنر ، RDN ، CSSD | طرح لیندسی گاسکوت
عکاسی پل گربه

بیا با آن روبرو شویم. ماهی قزل آلا و برنج به مرکز سفره هفتگی شما تبدیل می شوند. این سریع و آسان است ، اما کمی ضعیف است. بنابراین شما همه می دانید این نسخه دوباره vamped.

تغییر برنج معمولی با این الگوی 50/50 یک بازیگر جدی است. از برنج قهوه ای با گل کلم مخلوط شده و در آهک تخمیر شده و گشنیز پیچیده شده است. این شام ساده یکشنبه پر از اسیدهای چرب امگا 3 است که در ماهی یافت می شود. همچنین برای سلامتی شما مهم است.

ماهی قزل آلا سیاه 50/50 برنج گشنیز-لیمو

زمان آماده سازی 5 دقیقه کل زمان 45 دقیقه علت – 4 مصرف

برنج 50/50
یک فنجان برنج قهوه ای نپخته
1 و نیم فنجان آب
3 فنجان برنج گل کلم منجمد
نصف فنجان گشنیز قطع كردن
1 لیمو آب و آب لیمو
نمک دریا ½ قاشق چایخوری
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه

ماهی:
16 اونس سلیمان
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
2 قاشق غذاخوری ادویه سیاه
تزیین 1 عدد آووکادو نازک برش دهید

  1. طبق دستورالعمل بسته بپزید. وقتی پخت ، برنج گل کلم یخ زده را اضافه کنید. روی آن را بپوشانید و بگذارید 10 دقیقه بماند. یک قاشق غذاخوری گشنیز را هم بزنید ؛ میوه های خانواده مرکبات لیموناد ، نمک و فلفل را مخلوط کنید.
  2. در حین پخت برنج. فر را روی 375 درجه گرم کنید. فیله های ماهی را روی یک ورقه پخت با مواد روغنی قرار دهید ، ماهی را با روغن چرب کرده و چاشنی سیاه را روی آن بپاشید.
  3. به مدت 15-15 دقیقه ، بدون احتساب ماهی ، تا زمانی که دمای داخلی به 145 درجه برسد ، بپزید. با برنج گشنیز و آهک و آووکادوی نازک سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید