You are currently viewing قابلمه هلو و خردل عسلی با بری بریان

قابلمه هلو و خردل عسلی با بری بریان


  • 6 قاشق خردل دیژون
  • 1/4 فنجان عسل
  • 2 قاشق سس گوجه
  • 1 قاشق سدیم تاماری یا سس کم سویا
  • 3 حبه های سیر چرخ کرده
  • 1/4 قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • 1/4 قاشق چایخوری پودر پیاز
  • 1/2 فنجان آب مرغ سدیم کم
  • 2 وزن هیچ استخوانی وجود ندارد. ران مرغ بدون پوست
  • 2 قاشق روغن آووکادو
  • 3 رسیده سنجد را به نصف به ضخامت 1/2 اینچ برش دهید
  • 4 اونس پنیر بری
  • شما می توانید انتخاب کنید گیاهان تازه برای تزئین

  1. خردل را در یک کاسه مخلوط کن بریزید ، عسل سس گوجه فرنگی ، تماری ، سیر ریز خرد شده ؛ پودر پاپریکا و پیاز را مخلوط کنید.
  2. فن اگزوز را روشن کنید. IP خود را روی “saute” تنظیم کرده و آن را روی “medium” تنظیم کنید. وقتی روغن سرریز شد ، نصف مرغ و نمک و فلفل را اضافه کنید. حدود 6-8 دقیقه. یا تا زمانی که بتوان آنها را با یک کاردک فلزی یا قیچی فلزی از ماهیتابه بیرون آورد (پروتئین زمانی آزاد می شود که گوشت آماده ورق زدن باشد). ما طلای قدیمی می خواهیم.
  3. پوندها را روی یک بشقاب بگذارید. پوندهای باقیمانده را تکرار کنید.
  4. آبگوشت را به قابلمه فوری اضافه کنید و با یک کاردک لکه های قهوه ای را از بین ببرید. نان ها را به IP برگردانید و روی آن آب خردل و کره بادام زمینی بریزید. همه چیز را به طور مساوی مخلوط کنید. سپس درپوش را محکم ببندید.
  5. IP را به مدت 15 دقیقه به عنوان “دستی” تنظیم کنید. پختن سپس فشار طبیعی وارد کنید (با دست رها نکنید).
  6. روی “لغو” کلیک کنید بازنشانی IP به ‘saute’ 10-12 دقیقه تا سس به طور قابل توجهی غلیظ شود. مرتب هم بزنید. اگر مرغ از سیخ جدا نشود ، نمی رود.
  7. با بری (ضخامت مورد علاقه خود) در ظرف مخصوص پخت یا در فر قرار دهید. پنیر را تا قهوه ای طلایی سرخ کنید. با گیاهان تازه سرو کنید.
  8. پوندهای باقی مانده به مدت 4 روز یا 3 ماه در یخچال محکم ذخیره می شوند. خوش بگذره



دیدگاهتان را بنویسید