غذای تایلندی قرمز وگان با توفو


آیا به دنبال ظرافتی در آشپزخانه هستید که ساعت ها آن را نخورید؟ این کاری سبزیجات گرم تمام جعبه ها را مشخص می کند. سالم خوشمزه است و 20 دقیقه یا کمتر طول می کشد. با سبزیجات مورد علاقه خود بسازید ؛ یا اگر گوشت خوار هستید مرغ را اضافه کنید. در هر صورت ، مطمئناً این فست فود در ماه های سردتر به غذای اصلی تبدیل می شود.

آماده 20 دقیقه یا کمتر •علت 4 مصرف

1 پنج ماده اولیه را در یک کاسه بزرگ بریزید و خوب مخلوط کنید تا یک ماریناد توفو درست شود. توفو ترشی را در کاسه ای با ماریناد بریزید و به آرامی مخلوط کنید تا توفو به خوبی پوشانده شود. روی آن را بپوشانید و به یخچال منتقل کنید.

2 در یک کاسه بزرگ ، پیازها را بگذارید ، سیر و زنجبیل را در یک قاشق غذاخوری 2-3 دقیقه سرخ کنید تا نرم شوند.

3 فلفل و کدو سبز را اضافه کنید و 5-7 دقیقه تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند.

4 شیر نارگیل لیموناد ، پودر ادویه نمک فلفل و لیموترش را مخلوط کرده و به مدت 5 دقیقه حرارت دهید.

5 در عین حال ، دستورالعمل های موجود در بسته را دنبال کنید.

6 توفو را از یخچال خارج کنید. 1 قاشق غذاخوری روغن نارگیل را در یک تابه گرم کنید. وقتی تابه خیلی داغ شد ، توفو را اضافه کنید و 3-5 دقیقه تفت دهید تا قهوه ای شود. توفو را مرتب هم بزنید تا هر دو طرف ترد بماند.

7 هنگام افزودن ، ساقه لیمو را از قابلمه بردارید.

8 برنج را روی آن بپاشید و تزئین کنید.

دیدگاهتان را بنویسید