You are currently viewing غذایی که داستان را روایت می کند

غذایی که داستان را روایت می کند


یک عصر اوت ، تقریباً بی حرکت با باد یخ زده 60 درجه نشسته بودم. من این حس را داشتم.

تابستان رو به پایان است ؛ روزهای کوتاه غروب زود هنگام و برنامه های دقیق را به ارمغان می آورد. اگرچه من طرفدار آفتاب بی پایان نیستم ، اما آسایش و آزادی روزهای طولانی تابستان را دوست دارم. اما پاییز فصل مورد علاقه من است و من دوست دارم در مورد محصول و “abbondanza” (فراوانی برای ایتالیا) بنویسم.

من ده ها سال است که سالسای کبابی را دنبال می کنم (مخصوصاً در نظر گرفته شده است) تا از شر آتش سوزی های اجتناب ناپذیر زمستان گذشته خلاص شوم ، اما سالسای کبابی به ویژه یکی از بهترینهایی است که من تا به حال چشیده ام.

این پست درباره فلفل است ، یکی دیگر از محصولات غنی و موفق در باغهای ما پس از گوجه فرنگی و خیار. انواع مورد علاقه من فلفل دلمه ای است ، انواع زیادی از فلفل های تند وجود دارد ، مانند فلفل های بلند ایتالیایی و کلاه های اسکاتلندی jalapenos و habaneros ، اما برای من بسیار تند هستند.

من تجربه کمی در باغبانی دارم ، اما می گویم بیشتر فلفل ها به راحتی رشد می کنند. آنها به طور کلی برای اضافه کردن سس گوجه فرنگی خوشمزه (در زیر) و غذاهای بدون گوشت بی رقیب هستند.

فلفل های اردکی رنگ های مختلفی دارند. موارد مورد علاقه من قرمز هستند ، زرد و نارنجی. فلفل دلمه ای سبز نازک برای سس مایونز در سالاد سیب زمینی تازه بهتر است ، اما قرمز ، من فکر می کنم طعم پرتقال و طلا در سس ها شیرین تر و بهتر است.

(مادرم از کاربردهای منحصر به فرد فلفل قرمز سرخ شده معروف اطلاع نداشت). رابطه جنسی در شهر فیلم ها اما من انجام می دهم. همانطور که گفتم. اونم یه پست دیگه )

در اینجا سس گوجه فرنگی برای غذای پاییزی Thidingyut (15 تا 20 دقیقه) است. من معتقدم که یکی از سس های آماده خدا خواهد بود.

نکته سرآشپز:به نظر من این خمیر ترش نیازی به گوشت ندارد. اما اگر می خواهید آن را بپزید ، می توانید گوشت باقی مانده را اضافه کنید. فلفل قرمز به دلیل طعم شیرین تر انتخاب من است ، اما می توانید از هر رنگ فلفل دلخواه استفاده کنید.

برای سس شب تعطیلات آسان ، این به طرز شگفت انگیزی سریع و آسان است. خوب یخ می زند.

عناصر
4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
2 قاشق غذاخوری کره
2 پیاز متوسط ​​؛ حلقه ها را برش دهید
2-4 حبه سیر سیر ریز خرد شده
3 فلفل قرمز بزرگ خرد کنید
1 قوطی فلفل سبز بلند ایتالیایی ؛ پودر فلفل قرمز را به صورت توده یا 1 قاشق چایخوری خرد کنید
می توانید 1 گوجه فرنگی سان مارزانو (28 اونس) را آسیاب کنید
پنج فنجان رب گوجه فرنگی
نصف فنجان یا نصف نان سنگین (من از نان استفاده می کنم)
2 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده
برگهای سبز تازه

دستورالعمل ها

  1. روغن زیتون و کره را در فر بزرگ یا فر هلندی گرم کنید. پیاز، سیر و فلفل را اضافه کرده و بپزید تا نرم شوند. مرتباً هم بزنید تا سیر معطر شود. مراقب باشید سیر نسوزد.
  2. گوجه فرنگی و گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید. حرارت را کم کنید و 10 دقیقه بپزید. خامه (یا نصف) و پنیر پارمزان را اضافه کنید. 5 دقیقه دیگر بپزید. روی را بپوشانید و 5 دقیقه دیگر استراحت دهید.
  3. یک قاشق غذاخوری سس را به رشته فرنگی دلخواه خود اضافه کنید. (من از جملی استفاده می کنم.) قبل از غذا ، سبزی ها را خرد کرده و بلافاصله در یک کاسه بریزید.

تابستان رو به اتمام است ، اما از باغ شما بسیار متشکرم. از هدیه لذت ببرید.

تصویر از iStock / ART گرفته شده است

فیلیس کوئین

فیلیس کوین آشپز است ، نویسنده غذا موسس موزارلا تازه و خانگی Udderly Cultured ؛ کره ماست این یک کلاس است که به شما طرز تهیه پنیر خانگی و سایر محصولات فرهنگی را آموزش می دهد. دروس خصوصی وجود دارد. برای پیش سفارش با فیلیس با شماره 970-221-5556 تماس بگیرید یا به او ایمیل بزنید [email protected] دستور العمل های در حال انقراض را کشف کنید و از کتاب های او چند دستور تهیه کنید. Slow Cook Gourmet در مقابل فرهنگ پستان: هنر تخمیر شیرنمی تواند

محصولات از Phyllis Quinn



دیدگاهتان را بنویسید