You are currently viewing عطرها  سلامت و طول عمر

عطرها سلامت و طول عمر


اگر غذای تند بخورید ، عمر بیشتری خواهید داشت

بر اساس تحقیقات فعلی ، افرادی که سس تند به رژیم غذایی خود اضافه می کنند ، سالم تر هستند و عمر بیشتری نسبت به افرادی که این کار را انجام نمی دهند ، دارند.

بنابراین پیش بروید و این کار را انجام دهید. افزودن فلفل بیشتر به تخم مرغ ، عمر شما را افزایش می دهد.

فلفل

بسیاری از فرهنگ های جهان در تاریخ فلفل از ادویه جات و سس ها برای سالهای زیادی استفاده کرده اند ، نه فقط برای طعم و مزه.
فلفل، ادویه جات گرم و سایر عطرها در فرهنگ های سنتی برای اهداف تزئینی و دارویی استفاده می شد.

امروزه بسیاری از غذاهای سنتی در آمریکای لاتین ، خاورمیانه و آفریقا تولید می شود. آسیا هنوز در خاورمیانه و آفریقا مورد استفاده قرار می گیرد.

رایج ترین نوع فلفل در جهان پودر فلفل یا فلفل قرمز است و محبوب ترین ادویه بعد از نمک است. این نوع فلفل در پرو کشت می شود ، سرخپوستان آمریکایی برای اولین بار در مکزیک و قرون 15 و 16 استفاده کردند.

فلفل قرمز و دیگر فلفل های تند در اروپا ، خاورمیانه و آفریقا کشت می شوند. توسط کاوشگران به سایر نقاط آسیا و آفریقا معرفی شد.
اخیراً ، چین ، بوقلمون نیجریه اسپانیا و مکزیک بزرگترین تولید کنندگان فلفل قرمز در جهان هستند و محصولات خود را به سراسر جهان صادر می کنند.
امروزه یافتن این نوع فلفل و ادویه جات دیگر بسیار آسان است. در هر سوپر مارکت یافت می شود.


مقالات مرتبط

آیا فلفل سیاه برای بدن مفید است؟ (بر اساس علم)

فواید سرو برای مو و پوست سر چیست؟


چرا ادویه جات سالم هستند؟

فلفل قرمز رنگ قرمز و سایر دانه های فلفل دلمه ای موجود در کپسایسین آب این نعناع فلفلی هستند و ادویه این فلفل به دلیل همین عنصر است.

کپسایسین یک ماده بی بو و بی مزه است که از نظر علمی موثر بودن آن در بسیاری از موارد ثابت شده است.
فشار خون کلسترول درد مفاصل افسردگی و مشکلات گوارشی برای سلامتی شما مفید است. کپسایسین در ابتدا درد را کمی تحریک می کند اما شدت آن را کاهش می دهد. به همین دلیل ، کپسایسین می تواند برای درمان درد ، به ویژه پس از عمل جراحی استفاده شود. درد مفاصل اغلب از آن به عنوان مسکن برای گلو درد و برخی بیماریهای پوستی استفاده می شود.

اما فلفل تنها یکی از ترکیبات بسیاری است که می تواند سلامت شما را افزایش دهد

با زردچوبه بیشتر آشنا شدم

زردچوبه این ماده اصلی بسیاری از سس های تند است. اگرچه برای اولین بار در غذاهای هندی و آسیای جنوب شرقی دیده شد ، اما مزایای زیادی را نشان داده است. ماده اصلی زردچوبه کارکامین است که باعث کند شدن رشد برخی از ویروس ها در بدن می شود.

به تازگی نتایجی برای توسعه بیماری آلزایمر نشان داده است و می تواند در این مورد به عنوان واکسن مورد استفاده قرار گیرد.
تحقیقات اخیر نشان داده است که فلفل و ادویه جات می تواند باعث سرطان ، حمله قلبی و جریان خون در فرهنگ آنها در رژیم غذایی آنها شود. گفته می شود خوردن غذاهای تند باعث افزایش عمر می شود

فلفل قرمز و سایر ادویه های تند می توانند باعث تنگی نفس ، حالت تهوع و استفراغ شوند. باعث زخم معده و سوزش سر دل می شود.

علاوه بر تنگی نفس ، ادویه و سس تند اغلب برای درمان یا پیشگیری از این بیماری ها استفاده می شود.
غذاهایی که حاوی فلفل قرمز و سایر ادویه های تند مانند کپسایسین و زردچوبه هستند می توانند سلامت کلی بدن را بهبود بخشیده و از بسیاری از بیماری های جدی جلوگیری کنند.

دیدگاهتان را بنویسید