You are currently viewing طرز تهیه جوانه ماهی و سبزیجات برای شب نوروز – دکتر  رویا خادمیان

طرز تهیه جوانه ماهی و سبزیجات برای شب نوروز – دکتر رویا خادمیان


6c27364f 7c92 4277 bf8d 2bd6e1ce5aa9 - طرز تهیه جوانه ماهی و سبزیجات برای شب نوروز

بوی عید می دهیم. بوی فوتبال. لحظه بوی کاغذ رنگی نزدیک می شود. یکی از سنت های ایرانی ما طبخ جوانه سبزیجات در شب سال نو است. ترکیب ماهی مرکب ماهی و سبزی خواص زیادی دارد. ماهی حاوی اسیدهای چرب امگا 3 است که برای بدن ضروری است. اسیدهای آمینه موجود در ماهی پروتئین حاوی ویتامین و فسفر

مواد لازم برای تهیه جوانه ماهی و سبزیجات

  • برنج: سه بار
  • جوانه های سبزی خرد شده – 250 گرم
  • ماهی: تعداد زیاد
  • سیر: از میخک استفاده کنید
  • روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
  • روغن ، نمک فلفل، زعفران – به مقدار لازم

طرز تهیه جوانه ماهی و سبزیجات

برنج را در آب و نمک خیس کنید.

ظرف را بجوشانید و با نمک و آب مزه دار کنید.

برنج را در قابلمه بریزید.

برنج را به اندازه کافی نرم کنید.

سپس برنج را صاف کنید.

در ته دیگ از نان یا کاهو استفاده کنید.

کمی روغن روی مواد بریزید.

مقداری برنج از تابه بریزید و سبزیجات و لایه برنج را اضافه کنید.

قابلمه را در قابلمه بریزید.

در همین حال ، ماهی را سرخ کنید.

ماهی را خوب تمیز کنید.

سپس سیر و پیاز را اضافه کنید. نمک فلفل و زعفران را در یک کاسه روغن زیتون بریزید.

سپس همه مواد را مخلوط کرده و ماهی را با این مواد خوب خیس کنید.

یک ساعت کنار بگذارید.

سپس در تابه سرخ کنید.

ماهی و سبزیجات را در یک کاسه بریزید و با لیمو ترش تزیین کنید.

نوش جان.

برای بهره مندی از رژیم آنلاین دکتر رویا خادمیان روی لینک زیر کلیک کنید.

برنامه غذایی بگیرید

دیدگاهتان را بنویسید