You are currently viewing شکلات سفید نعناع فلفلی – ریشه های جدید من

شکلات سفید نعناع فلفلی – ریشه های جدید من


نان نعناع شکلاتی سفید

سلام رفیق.

بازگشت به این فضای وبلاگ خوب است. از ابتدای سال جاری ، من بر آخرین پروژه خود ، My New Roots Grow ، جهان آموزش بهداشت آنلاین متمرکز شده ام که به زودی افتتاح می شود. رشد ، پرهزینه ترین و بزرگترین پروژه در کتاب آشپزی من است و به نظر می رسد تولد یک کار مهم است. از آنجایی که وبلاگ فضای بیشتری برای رشد می دهد و فصل تارته فلفل شکلاتی سفید است ، من فکر کردم که با این دسر تعطیلات ستاره ای درگیر خواهم شد.

من در واقع این کاغذ را زمستان گذشته اختراع کردم. اما مطمئن نبودم که با آن چه کنم. من رشد می کنم (بسیاری از دستور العمل های من در اینجا وجود خواهد داشت) من فکر کردم که آن را خصوصی نگه دارم. اما باید در جهان بی نظیر باشد زیرا منحصر به فرد و خوشمزه است. گشت و گذار از شکلات ادویه دار تورته به مکزیک (مکانهایی که به خاطر دارم؟) تارت نعناع شکلاتی سفید را اضافه کنید.

پوسته از شکلات تلخ و پیکان ساخته شده است. سرشار از مقدار مناسب نمک است و طعم خوبی دارد. داخل آن صاف است و دارای علامت گردو است. تهیه شده از روغن نارگیل و شکلات سفید. من قطعاً بوی نعناع فلفلی را در مکمل دوست دارم. قطعی است ، اما زیاد نیست. آنها نمی خواهند هیچ کس در هنگام خوردن دسر احساس مسواک زدن کند.

نان نعناع شکلاتی سفید

چند یادداشت روی کاغذ …

اگر از روغن نعناع برای افزایش طعم خود استفاده می کنید ، اگر بطری احساس خوبی دارد ، برای من مفید است که ابتدا این قاشق را اندازه گیری کنم. بیش از حد نعناع! من دوست دارم در کل از 6 یا 7 نویسه استفاده کنم. اما اگر خیلی سریع شود ، راهی برای کنترل صدا ندارم. سعی کنید با یک چهارم قاشق چای خوری عصاره نعناع شروع کنید تا طعم مناسب را بدست آورید.

اگر از رژیم گیاهخواری استفاده می کنید ، می توانید از شربت افرا به جای عسل در مکمل ها استفاده کنید. اما رنگ آن بیشتر قهوه ای / بژ است تا کرمی. حتماً به دنبال شکلات سفید باشید که حاوی لبنیات نباشد ، زیرا اکثر شکلات های تجاری تجاری حاوی شیر هستند. اگر به دنبال شکلات سفید گیاهی هستید ، لیست مواد تشکیل دهنده را بخوانید تا مطمئن شوید که حاوی روغن هیدروژنه یا امولسیفایرهای عجیب و غریب (یا نبرد انتخابی شما) نیست.

نان نعناع شکلاتی سفید

دانه های انار یک راه عالی برای تقویت سبک زندگی شما است ، بنابراین از آن لذت ببرید و خود را درمان کنید. سایر گزینه ها شامل برگ های نعناع تازه است. نوک کاکائو یا اصلاح شکلات تلخ. اگر با اسراف روبرو هستید ، همه آنها را کنار هم قرار می دهید.

تا زمانی که آن را دوست داشتید ، آن را در یخچال نگهداری کنید. آن را 15-20 دقیقه بیرون بیاورید تا قبل از سفت شدن آن را بپذیرید. وقتی کمی داغ می شود ، تکه تکه شدن راحت تر است. با استفاده از یک چاقوی سرآشپز صاف و بسیار تیز ، آن را قبل از برش در ناحیه آب جوش قرار دهید تا لغزنده شود.

اگر به پوشش های سطحی علاقه ای ندارید ، این دسر را می توان به سادگی با پر کردن پر کردن و تبدیل آن به یک فنجان فریزر تهیه کرد. یک ظرف پلاستیکی مربع 8 اینچی / 20 سانتی متری پر کنید. ½ فنجان / 65 گرم سنجد تفت داده شده ؛ تکه های کاکائو یا شکلات را با مواد جامد خرد کنید (حدود 2 ساعت) و مستقیماً از یخچال لذت ببرید.

نان نعناع شکلاتی سفید

شکلات سفید نعناع فلفلی تورته

  • برای پوسته
  • 1 فنجان پیکان / 100 گرم
  • از فنجان روغن نارگیل / 60 میلی لیتر طعم بهتر – خنثی
  • 3 قاشق شربت افرا خالص
  • از قاشق چایخوری نمک دریایی غلات
  • 1 فنجان ها جو دوسر رول شده / 150 گرم در صورت لزوم بدون گلوتن جدا کنید
  • 2 قاشق پودر کاکائو
  • برای تکمیل:
  • 1 فنجان ها Thiho ws / 200 گرم حداقل 4 ساعت خیس کنید
  • از فنجان عسل / 175 میلی لیتر با شربت افرا جدا کنید. اما رنگ پرک قهوه ای خواهد بود
  • از فنجان / 125 میلی لیتر روغن نارگیل
  • 75 G 2.6 اونس شکلات سفید ذوب (بدون شیر / گیاهخواری در صورت نیاز)
  • 2 قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص
  • از قاشق چایخوری نمک دریایی غلات
  • کمی اسانس یا عصاره نعناع فلفلی چشیدن
  • انار نعناع ، نوک کاکائو ، اصلاح شکلات سیاه ؛ شما می توانید هر طور که دوست دارید انتخاب کنید
  • لایه بالایی را بسازید. فر را روی 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) گرم کنید. یک تابه یا کاسه 9 اینچی (23 سانتی متری) بهار را با کمی روغن چرب کنید.

  • در غذاساز ، 50 گرم آرد درشت را مخلوط کرده و در یک کاسه کوچک کنار بگذارید تا پف کند. به جای تمیز کردن دستگاه ، پیکان را به تکه های نرم ماسه تبدیل کنید. روغن نارگیل မေ ပဲ ရည်، نمک آرد و پودر کاکائو را اضافه کنید و این کار را تکرار کنید تا خمیر به خوبی مخلوط شود. در آخر 1 فنجان جو دوسر خرد شده را اضافه کنید. وقتی انگشتان خود را فشار می دهید خمیر باید کمی بچسبد. اگر نه ، کمی شربت افرا اضافه کنید و سعی کنید آن را کمی طولانی تر کنید.

  • تقریباً نیمی از خمیر را در کف قالب ورز دهید. از مرکز شروع کنید ، مخلوط را در امتداد کناره های کاسه به سمت بیرون حرکت دهید و مخلوط را محکم به سمت پایین فشار دهید. هرچه بیشتر خرده ها را در کاسه فشار دهید ، بهتر است. پوسته با هم خواهد بود. هر بار یک تکه کوچک بردارید و لایه باقی مانده را بمالید تا شکل کاملاً بالا برود. برای جلوگیری از خروج بخار ، چند چنگال در پایین پوسته ایجاد کنید.

  • پوسته را به آرامی به مدت 10-15 دقیقه بپزید. لبه ها را بپزید و بپزید تا کمی تیره شود. از فر خارج کرده و کنار بگذارید تا خنک شود.

  • پرکردن گردوها را بشویید و خشک کنید. بادام زمینی خیس شده در مخلوط کن با سرعت بالا عسل روغن ، شکلات آب شده وانیل نمک و نعناع را اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست شود. بسته به مخلوط کن شما ، ممکن است چند دقیقه طول بکشد تا مخلوط شود. اگر مخلوط کن نیاز به مایع بیشتری دارد ، یک قاشق غذاخوری (یا 15 میلی لیتر) شیر گیاهی به آن اضافه کنید.

  • پوشش آماده شده را بریزید و روی آن را صاف کنید. نان را در یخچال به آرامی روی سطح قرار دهید. بگذارید چند ساعت خنک شود. سپس بشقاب را با یک صفحه فلزی بپوشانید و یک شب در یخچال نگه دارید ، یا حداقل 4 تا 6 ساعت بگذارید تا قایم کننده برسد.

  • نان را از یخچال خارج کرده و قبل از جدا شدن حدود 10 دقیقه روی پیشخوان بگذارید. برای خنک کننده در نظر گرفته شده است. در صورت تمایل برگ نعناع ؛ دانه های انار نوک کاکائو ؛ با شکلات ذوب شده یا برش خورده تزئین کنید.

سارا بریتون

برای چاپ این سند اینجا را کلیک کنید

هر کجا که هستید هر آنچه را که در این ماه جشن می گیرید ، در امان هستید. من سلامتم. امیدوارم سپاسگزار باشید. امسال ما برای بزرگترین محیط زندگی خود به بیرون رانده شده ایم. چیزهای کوچک سرگرم کننده. هوای تازه بگیرید. مثل صرف شام روی میز. تعطیلات امسال قطعاً متفاوت است. اما می دانم که شکرگزارم که سقفی بالای سرم و یک نازک دارم. امیدوارم برای شما دوست عزیز

با آرزوی بهترین ها برای فصل آینده با سبکی و عشق.

سارا بی

دیدگاهتان را بنویسید