You are currently viewing شما باید در مورد حساسیت به شیر و ماست بدانید

شما باید در مورد حساسیت به شیر و ماست بدانید


بسیاری از مردم به شیر حساسیت دارند. از آنجا که ماست از شیر تخمیر شده تهیه می شود ، برخی از افرادی که ماست می خورند ممکن است به شیر یا لاکتوز حساسیت داشته باشند.

حساسیت به شیر یکی از شایع ترین آلرژی های غذایی در کودکان است. حساسیت به ماست عمدتا به دلیل حساسیت به محصولات لبنی است ، بنابراین ماست از تخمیر شیر با باکتری در ماست تهیه می شود.

با این حال ، پس از مصرف محصولات لبنی ، گاهی اوقات عدم تحمل لاکتوز ظاهر می شود. هر کسی که از علائم حساسیت غذایی رنج می برد ، باید برای درمان با پزشک مشورت کند.

این مقاله در مورد شیر است. علل عدم تحمل لاکتوز و لاکتوز علائم ما گزینه ها و خطرات درمانی را بررسی می کنیم.

حساسیت به شیر و ماست چیست؟

حساسیت به شیر یا سایر محصولات از این دست در نوزادان و کودکان شایع است. این احساس در 2.5 درصد از کودکان زیر 3 سال رخ می دهد. حساسیت به شیر با افزایش سن برطرف می شود ، اما می تواند تا بزرگسالی نیز ادامه یابد.

اگر نوزاد به شیر تازه حساسیت ندارد اما شیر گرم نمی نوشد ، به احتمال زیاد حواس خود را به زودی از دست می دهد.

از سوی دیگر ، اگر شیر آنتی بادی بیش از حد در بدن او تولید کند ، ممکن است حساسیت ادامه یابد. پزشک می تواند میزان آنتی بادی ها را اندازه گیری کرده و پیش بینی کند که آیا حساسیت برطرف می شود یا باقی می ماند. اگر حساسیت دارید ، آیا حساسیت دارید؟ برای بررسی می توان یک آزمایش شفاهی در دفتر کودک انجام داد.

حساسیت به شیر واکنش بدن به آن است. وقتی فردی به شیر حساسیت دارد ، پروتئین موجود در شیر به ایمونوگلوبولین (IgE) متصل می شود. سیستم ایمنی بدن آن را تهدیدی برای سلامت بدن می داند و باعث واکنش آلرژیک می شود.

علاوه بر این ، تاثیر ورزش بر شیر مادر

منبع غیر منتظره

بسیاری از افرادی که به شیر حساسیت دارند به شیر حیوانات دیگر مانند بز و گوسفند نیز حساسیت دارند. پروتئین شیر را می توان در سایر محصولات نیز یافت. مانند:

  • ماهی تن؛
  • سوسیس ؛
  • گوشت های فرآوری شده ؛
  • PK؛
  • نوشیدنی های تناسب اندام و انرژی زا.

این مشکل هنگام تولید شیر و فرآورده های شیر که در سال 2014 تحت قانون برچسب زدن به حساسیت و حمایت از مصرف کننده تأیید شده است ، باید روی برچسب این محصول منعکس شود.

با این حال ، این قانون در مورد محصولاتی که حاوی مقدار کمی شیر و پروتئین شیر هستند اعمال نمی شود ، زیرا دستگاه شیر یا محصولات آن با سایر محصولات مشترک است.

بنابراین ، افرادی که به شیر حساسیت دارند باید در استفاده از آلرژن های جدید احتیاط کنند.

علائم

علائم حساسیت به شیر می تواند خفیف یا شدید باشد و گاهی اوقات تهدید کننده زندگی باشد. این علائم دو ساعت بعد از شیر گرفتن ظاهر می شود و شامل موارد زیر است:

  • خارش و خارش ؛
  • معده درد ؛
  • معده درد ؛
  • اسهال

شیر می تواند حساسیت های شدیدتری به نام آنافیلاکسی ایجاد کند. علائم ممکن است به طور ناگهانی ظاهر شده و به سرعت توسعه یابد. علائم ممکن است شامل موارد زیر باشد:

  • تنگی نفس یا مشکل در صحبت کردن
  • گلو درد؛
  • حالت تهوع؛
  • سرگیجه ؛
  • احساس ضعف ؛
  • ضربان قلب؛
  • فشار خون پایین.

هر کودکی از این علائم رنج می برد هر فرد بالغ باید فوراً به پزشک مراجعه کند.

علاوه بر این ، علائم و درمان آلرژی

رفتار

بهترین راه برای کنترل آلرژی به شیر اجتناب از محصولات لبنی است. این محصولات عبارتند از:

  • شیر حیوانات ؛
  • خامه ترش؛
  • پنیر؛
  • کره ؛
  • بستنی.

پزشک ممکن است داروهایی مانند آنتی هیستامین ، دیفن هیدرامین یا سیتریزین هیدروکلراید را برای شما تجویز کند.

حساسیت شدید به شیر که منجر به آنافیلاکسی می شود نیاز به درمان فوری با اپی نفرین دارد. پزشک شما به شما توصیه می کند که تزریق خودکار اپی نفرین را انجام دهید و در صورت مشاهده علائم آنافیلاکسی شما را درمان کند.

در سال 2020 ، سازمان غذا و دارو (FDA) هشدار داد که یک سیستم تزریق خودکار به نام اپی نفرین (اپیپنیک ، اپیپنوژنیک و اپیپنوژنیک) به درستی کار نمی کند. این می تواند منجر به از دست دادن فردی شود که نیاز به مراقبت های فوری پزشکی دارد و می تواند جان او را نجات دهد.

عدم تحمل لاکتوز

عدم تحمل لاکتوز

عدم تحمل لاکتوز با شیردهی متفاوت است. اگرچه حساسیت به شیر در اثر واکنش پروتئینی در بدن ایجاد می شود ، اما روده کوچک افراد مبتلا به عدم تحمل لاکتوز به اندازه کافی لاکتاز تولید نمی کند. لاکتاز آنزیمی است که قند شیر یا لاکتوز را تجزیه می کند.

علاوه بر این ، افرادی که به شیر حساسیت دارند باید از همه محصولات لبنی اجتناب کنند. با این حال ، افرادی که عدم تحمل لاکتوز دارند ، کلسیم مورد نیاز خود را دریافت نمی کنند.

همچنین بخوانید: آیا شیر بهترین منبع کلسیم برای استخوان ها است؟

علائم

لاکتوز هضم نشده وارد روده بزرگ شده و در آنجا جذب می شود. علائم عدم تحمل لاکتوز عبارتند از:

  • تورم؛
  • اسهال ؛
  • تشکیل گاز در معده ؛
  • معده درد

دلیل

آلرژی می تواند ارثی یا ثانویه باشد. مانند:

  • بیماری کرون؛
  • بیماری سلیاک ؛
  • پرتو درمانی؛
  • برخی داروها ؛
  • تولد زودرس

عدم تحمل لاکتوز یک فرآیند التهابی است. برخی افراد نسبت به دیگران نسبت به محصولات لبنی تحمل بیشتری دارند. بر اساس برخی مطالعات ، فرد می تواند تا 12 گرم لاکتوز در روز بدون هیچ علامتی مصرف کند.

بر اساس گزارش آکادمی دیابت و کلیه و گوارش آمریکا ، عدم تحمل لاکتوز در بین اروپایی ها و افرادی که تبار اروپایی دارند نیز پایین است. نژادها و قومیت های زیر: هضم لاکتوز برای آمریکایی ها دشوارتر است.

  • اسپانیایی زبان ؛
  • لاتین ؛
  • آسیا-آمریکا ؛
  • آمریکا-هند ؛
  • آفریقایی آمریکایی

راه های دیگر

برخی از افراد مبتلا به عدم تحمل لاکتوز به محصولات لاکتوز مانند ماست و پنیر حساسیت دارند.

تمیز کردن شن و ماسه در طول فرآیند ، آب پنیر را از بین می برد. این محصول لاکتوز را کاهش می دهد. به پنیر بافت سفتی می بخشد.

در مقاله ای در سال 2018 در مورد انواع ماست ، ماست یونانی کمترین قند را دارد و 80 درصد این قند از لاکتوز تشکیل شده است. بنابراین ، خمیر ترش رنده شده می تواند انتخاب خوبی برای افراد مبتلا به عدم تحمل لاکتوز باشد.

رفتار

افراد آسیب پذیر باید برای کاهش لاکتوز در رژیم غذایی خود با پزشک و متخصص مشورت کنند. متخصص تغذیه ممکن است درمان جایگزینی لاکتاز را تجویز کند.

جایگزین های لبنیات

در اکثر خواربارفروشی ها شیر و گزینه های دیگر وجود دارد. مردم از کره و شیر بدون شیر استفاده می کنند. مارگارین شیر، می توانید ماست و پنیر گیاهی بخرید.

پزشک شما ممکن است تصمیم بگیرد که از شیر حیوانات دیگر مانند بزها اجتناب کند.

در ایالات متحده ، اگر یک محصول حاوی شیر باشد ، به عنوان یک جزء ذکر شده است. مردم باید این لیست ها را با دقت بخوانند ، و اولین آن پروتئین شیر است ، عوامل آلرژیک مانند کازئین و لاکتوفرین باید در نظر گرفته شود.

دیدگاهتان را بنویسید