شربت ریواس ضد تشنگی و تابستان
ریواس به دلیل طعم ترش یکی از بهترین انتخاب ها برای شربت در تابستان است.
شربت ریواس را چگونه درست می کنید؟
۱- ساقه های ریواس را پوست بگیرید و بشویید. سپس مغزهای سفید را به قطعات ۸ سانتی برش داده و در قابلمه مناسبی قرار دهید. داخل شیشه آب بریزید تا روی ریواس را بپوشاند و روی شعله کم گاز بگذارید و در شیشه را ببندید.
۲- ریواس را به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم بپزید تا نرم شود. در مدتی که ریواس در حال جوشیدن است، کف را با ملاقه از آب جدا کنید.
۳- ریواس نرم را از صافی رد کنید. سپس شکر را به آب ریواس که حالا رنگ شده و کمی مات شده اضافه کنید و دوباره روی حرارت قرار دهید. شربت را هر از گاهی هم بزنید تا شکر کاملا حل شود. حدود ۵ دقیقه زمان نیاز دارید تا شکر را در آب ریواس حل کنید.
۴- یک ساقه نعناع یا پونه کوهی را در شهد قرار دهید تا عطر و بوی شربت بدهد. وقتی شربت به غلظت دلخواه رسید آن را از روی شعله گاز بردارید و پس از سرد شدن در لیوان مناسب استریل بریزید و در یخچال قرار دهید.
۵- برای سرو یک تا دو قاشق غذاخوری شربت را با آب در لیوان بریزید. سپس با برگ نعناع تزئین کرده و سرو کنید.
مواد لازم برای تهیه شربت ریواس
ریواس: یک کیلو
شکر: ۸۰۰ گرم
آب: ۴ فنجان
نعناع یا پونه کوهی: یک ساقه
برگ نعنا برای تزیین: به تعداد لازم