شربت ریواس را چگونه درست می کنید؟ پرسشگران خبر


شربت ریواس ضد تشنگی و تابستان

آشپزی کردن
ریواس به دلیل طعم ترش یکی از بهترین انتخاب ها برای شربت در تابستان است.

شربت ریواس را چگونه درست می کنید؟

۱- ساقه های ریواس را پوست بگیرید و بشویید. سپس مغزهای سفید را به قطعات ۸ سانتی برش داده و در قابلمه مناسبی قرار دهید. داخل شیشه آب بریزید تا روی ریواس را بپوشاند و روی شعله کم گاز بگذارید و در شیشه را ببندید.

۲- ریواس را به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم بپزید تا نرم شود. در مدتی که ریواس در حال جوشیدن است، کف را با ملاقه از آب جدا کنید.

۳- ریواس نرم را از صافی رد کنید. سپس شکر را به آب ریواس که حالا رنگ شده و کمی مات شده اضافه کنید و دوباره روی حرارت قرار دهید. شربت را هر از گاهی هم بزنید تا شکر کاملا حل شود. حدود ۵ دقیقه زمان نیاز دارید تا شکر را در آب ریواس حل کنید.

۴- یک ساقه نعناع یا پونه کوهی را در شهد قرار دهید تا عطر و بوی شربت بدهد. وقتی شربت به غلظت دلخواه رسید آن را از روی شعله گاز بردارید و پس از سرد شدن در لیوان مناسب استریل بریزید و در یخچال قرار دهید.

۵- برای سرو یک تا دو قاشق غذاخوری شربت را با آب در لیوان بریزید. سپس با برگ نعناع تزئین کرده و سرو کنید.

مواد لازم برای تهیه شربت ریواس

ریواس: یک کیلو

شکر: ۸۰۰ گرم

آب: ۴ فنجان

نعناع یا پونه کوهی: یک ساقه

برگ نعنا برای تزیین: به تعداد لازم