You are currently viewing سیاه دانه چگونه بر تکثیر ویروس های کرونا تأثیر می گذارد؟

سیاه دانه چگونه بر تکثیر ویروس های کرونا تأثیر می گذارد؟


مقاله امروز علم و بدن این مقاله نقش سیاه دانه را در پیشگیری و درمان بیماری عروق کرونر قلب توصیف می کند. این مقاله توسط عباس مجتهد نوشته شده است.

سیاه دانه چیست؟

دانه های سیاه با دانه های کوچک ، سیاه و منشوری گیاهی مانند با نام علمی Nigella sativa نام متداول سیاه دانه ها و سپسزیرا سیاه از خانواده آلالهRanunculaceae) در طب ایرانی از معرفی کرد این گیاه بومی جنوب غربی آسیا است. در اروپا و شمال آفریقا کشت می شود.

این دانه در جنوب غربی آسیا رشد می کند و مدتهاست به عنوان ضد انگل ، ضد باکتری و ملین مورد استفاده قرار می گیرد.


در مورد سیاه دانه و خواص عالی آن بیشتر بدانید.


اما آیا سیاه دانه ها می توانند جلوی شیوع ویروس کرونا را بگیرند؟

سیاه دانه ها Nigella sativa گیاهی است که سالهاست به عنوان داروی سنتی بخصوص در غرب آسیا مورد استفاده قرار می گیرد.

سیاه دانه از سازمان غذا و داروی آمریکا “به طور کلی بی خطر تلقی می شود.” استفاده منظم از این گیاه هیچ عارضه جانبی خاصی ندارد.

این گیاه دارای مقاومت ، ضد التهاب اگرچه پیش از این تصور می شد که دارای خواص آنتی اکسیدانی زیادی است ، اما مطالعات اخیر نشان داده است که گیاهی به نام تیموکینون ، ماده شیمیایی موجود در این گیاه ، می تواند از آزمایشگاه محافظت کند. علاوه بر اتصال به سنبله ویروس یا پروتئین شاخک ، محل اتصال ویروس را روی سطح سلول جایگزین می کند تا از تکثیر ویروس جلوگیری شود.

مطالعه دیگری در پاکستان نشان داد که حدود 300 نفر مصرف کرده است عسل + سیاه دانه در مقایسه با دارونما ، ویروس کرونا را سریعتر پاک می کند ، علائم را سریعتر کاهش می دهد ، بستری شدن ناشی از بیماری شدید کرونری قلب را کاهش می دهد و خطر مرگ را کاهش می دهد.

به دلیل عدم استفاده از سیاه دانه ، می توان از آن به عنوان مقوی یا سرکوب کننده سیستم ایمنی در برابر ویروس کرونا استفاده کرد.

از عباس مجتهد


بیشتر بخوانید:

سه علامت رایج در دلتا

کیفوز یا کمردرد (آنچه باید بدانید)

خواص بمب سیب زمینی در بدن است

زنجبیل و خواص درمانی و شگفت انگیز فراوان آن

سورگوم و خواص بی نظیر آن



دیدگاهتان را بنویسید