You are currently viewing ساندویچ های بسته بندی بدون گوشت و سبزیجات من-تغذیه اوسینگا

ساندویچ های بسته بندی بدون گوشت و سبزیجات من-تغذیه اوسینگا


هوای گرم من را با ساندویچ آشنا می کند. همچنین ، چه کسی می گوید ساندویچ های گوشتی برای رژیم غذایی سالم مفید نیستند؟ آنها مطمئناً می توانند این کار را انجام دهند! سبزیجات و میوه به آنها داده شد. با چربی ها و روغن های سالم ، رژیم متعادلی دارید.

کربوهیدراتها در چند سال گذشته تأثیر مخربی داشته اند. اما این بدان معنا نیست که باید نان خوب را رها کنید. این دستور العمل های ساندویچ گوشتی سالم ثابت می کند که می توانید در عین لذت بردن از طعم و راحتی ، بهتر غذا بخورید.

هر یک از این ساندویچ ها حاوی فیبر هستند ، حاوی پروتئین گیاهی و مواد مغذی است من پروتئین های مختلف گیاهی را به شما می دهم ، من از ایده خلاقانه خسته نخواهم شد که آن را با طعم های مختلف ارائه کنم.

اگر شما هم مثل من یک آماده ساز هستید ، پیشنهاد می کنم قبل از غذا ساندویچ جمع کنید. بنابراین ، مواد تشکیل دهنده باعث ایجاد رطوبت نمی شوند. به عکس بالا نگاه کنید. این جایی است که من همه ساندویچ ها را در یخچالم بسته بندی می کنم.

دیگر ماسه نیست. در اینجا برخی از دستور العمل های ساندویچ مورد علاقه من وجود دارد. می خواهید در یوتیوب چه کار کنم؟

https://www.youtube.com/watch؟v=s0JPjbX2jns

تمپه BLT

زمان آماده سازی 5 دقایق

زمان پخت 20 دقایق

ماریناد

  • 3 قاشق من سس هستم / تماری
  • 2 قاشق شربت افرا
  • 1 قاشق روغن آووکادو
  • 1.5 Tsp سرکه بازامیک
  • 1 Tsp دود مایع
  • 0.5 Tsp زیرا
  • 0.5 Tsp پودر سیر

مواد لازم ساندویچ

  • 8 تکه نان
  • 8 اوز تمپه مشخص
  • 2 فنجان ها سبزیجات مخلوط
  • 1 گوجه فرنگی
  • بله خیر
  • سس سویا မေ ပဲ ရည်، روغن ، مایع دود سرکه بازامیک؛ زیره و سیر را مخلوط کنید تا یک ماریناد تهیه شود.

  • نوارهای تمپه نازک بریده ماریناد را کاملاً می پوشاند. قطعات را در ظرف پخت قرار دهید ، قطعات را در هر لایه روی ماریناد قرار دهید. بگذارید حداقل 15 دقیقه خنک شود.

  • هنگامی که تمپه به مدت کافی در ماریناد باقی ماند ، آن را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. نوارهای تمپه را اضافه کنید و در تابه به مدت 3 دقیقه از هر طرف یا تا زمانی که کمی قهوه ای شود بپزید. از ماریناد باقی مانده برای گرم کردن تابه استفاده کنید.

  • سبز بیکن ترپه را با گوجه فرنگی و سس مایونز وگان ترتیب دهید. خوش بگذره

Peraza Sloppy Joes

15 دقایق

کل زمان 15 دقایق

  • 28 اونس سیب زمینی ها را پوست گرفته و آب آن را بگیرید
  • 2 قاشق رب گوجه فرنگی
  • 1 قاشق پودر سیر
  • 1 قاشق پودر پیاز
  • 1 قاشق فلفل تند
  • 1 Tsp فلفل قرمز
  • 2 فنجان ها پی راجا آشپزی
  • 1 قاشق خردل زرد
  • 1/2 Tsp دود مایع
  • 1 قاشق شربت افرا
  • 8 تکه انتخاب نان
  • 2 جام اسفناج
  • در یک قابلمه فوری ، همه مواد به جز نان یا اسفناج را با هم مخلوط کنید. درپوش را قفل کرده و دسته خروجی بخار را محکم کنید. دفترچه راهنما را به مدت 12 دقیقه روی فشار قوی قرار دهید. قابلمه فوری حدود 10 دقیقه طول می کشد تا فشار ایجاد شود. با رسیدن فشار ، تایمر شروع به شمارش می کند.

  • وقتی زمان تمام شد ، فشار را به طور طبیعی رها کنید. این تقریباً 20 دقیقه طول خواهد کشید. به محض انجام این کار ، درب را به آرامی آزاد کنید.

  • نان مورد علاقه خود را با اسفناج سرو کنید. خوش بگذره

ساندویچ نخود آووکادویی

  • 8 تکه انتخاب نان
  • 2 جام لوبیا را بجوشانید
  • 1/3 جام گوآکاموله
  • 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • 1 قاشق چایخوری پوست فلفل قرمز
  • 1 سر کاهو بوستون تنه پاره شده است
  • 1 پیاز قطع كردن
  • در یک کاسه بزرگ ، سیب زمینی پوره شده را با گوآکامول ترکیب کنید. پودر فلفل قرمز و فلفل قرمز را اضافه کنید. هم بزنید تا مخلوط کمی ترد شود.

  • نان را با کاهو و پیاز روی آن پهن کنید. خوش بگذره

ساندویچ هموس وگی

  • 1/2 جام حمص
  • 8 تکه انتخاب نان
  • 1 جام گیاه رشد می کند
  • 2 فنجان ها سبزیجات مخلوط
  • 1 گوجه فرنگی مشخص
  • 1 پیاز مشخص
  • 1/2 خیار مشخص

رشته فرنگی و ساندویچ

زمان آماده سازی 5 دقایق

زمان پخت 10 دقایق

میز لوبیا هندی

  • 1 Tsp روغن آووکادو
  • 1 جام پودر نارگیل
  • 2/3 جام شیر نارگیل کنسرو شده
  • 2 قاشق مخمر تغذیه ای
  • 1/2 Tsp زردچوبه
  • 1 Tsp خردل
  • 1/2 Tsp پودر سیر
  • 1/2 Tsp پودر پیاز

ساندویچ تاپینگ

  • 1 گوجه فرنگی مشخص
  • 1 پیاز مشخص
  • 8 تکه انتخاب نان
  • یک ماهیتابه نچسب را گرم کنید ، روغن زیتون و پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا پیازها نرم شوند.

  • پودر عدس شیر مخمر تغذیه ای ؛ . دیجون ညင်း پودر سیر و پودر سیر را در یک کاسه بزرگ بریزید و خوب مخلوط کنید.

  • مخلوط پیاز را بریزید و بپزید تا مخلوط مانند پنکیک سفت شود. سپس آن را با کاردک خود هم بزنید و شروع به هم زدن کل ظرف کنید تا دیگر خیس نشود.

  • گوجه فرنگی را روی نان بریزید. خوش بگذره

BBQ و ساندویچ

زمان آماده سازی 10 دقایق

زمان پخت 15 دقایق

  • 14 اوز ما ها نیروی بیشتر
  • 1.5 Tsp فلفل قرمز
  • 1 Tsp زیرا
  • 1 Tsp پودر سیر
  • 1/4 Tsp فلفل تند
  • 1/4 جام سس BBQ
  • 8 تکه انتخاب نان
  • 2 جام اسفناج
  • 1 پیاز مشخص
  • فر را روی 400 درجه فارنهایت گرم کنید.

  • یک تکه توفو را در یک حوله کاغذی کوچک بپیچید و آن را روی بشقاب غذا یا تخته برش قرار دهید. در حالی که در فر داغ می شود ، با یک جسم سنگین مانند گلدان یا شیشه وزن کنید. پس از فشردن آنها ، توفو را به قطعات کوچک برش دهید.

  • در همین حال ، پاپریکا معطر ، زیرا فلفل تند، پودر سیر پاپریکای دودی و سس bbq را در یک کاسه متوسط ​​مخلوط کنید. روغن را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. توفو را اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید. توفو را در یک لایه روی یک ورقه پخت آماده قرار دهید.

  • هر 10 دقیقه هم بزنید

  • روی نان و اسفناج و پیاز را بچینید. خوش بگذره

دیدگاهتان را بنویسید