ساندویچ نهایی تابستانی


ساخته شده با سرخ کردن Charmaine Broughton charmainebroughton.com | ساخته شده توسط Styling & Photography تامارا لگر

وقتی دمای تابستان افزایش می یابد ، آخرین کاری که می خواهیم انجام دهیم پختن روی اجاق است. ما در ساحل زندگی می کنیم. پیاده روی با دخترا خوش میگذره این دستور ساندویچ تابستانی برای همه آنها کاملاً مناسب است. شما روزی بدون هیچ مشکلی به این اجاق گاز در فروشگاه خود احتیاج ندارید.

زمان آماده سازی 15 دقیقه

کل زمان 2 ساعت و 15 دقیقه

علت 8 حاشیه

1 عدد گرد بزرگ پپرنیکل یا نان ترش

سس مایونز فنجان

3 قاشق غذاخوری خردل دیژون

3 فنجان چای سبز مورد علاقه شما (اسفناج بچه ، آروگولا یا کلم پیچ)

یک پوند مرغ را نازک برش دهید

برش 1 هلو (پوست باقی مانده)

گوشت گاو استیک 1 گوجه فرنگی نازک برش دهید

the خیار را نازک خرد کنید

3 اونس پنیر بز

1 نان را به صورت گرد خرد کنید. در بالا رزرو کنید. داخل و بالا را بردارید تا یک نان تشکیل شود. (حدود یک اینچ نان روی سطح و درب آن بگذارید).

2 سس مایونز و خردل را مخلوط کنید. داخل و درب قالب نان را بمالید.

3 سبزی ها را در ته قالب نان قرار دهید. با بقیه مواد به طور مساوی بپوشانید. درپوش را روی گیره پشتی قرار دهید و آن را در پلاستیک بپیچید. بگذارید حداقل 2 ساعت یا یک شب خنک شود. پلاستیک را بیرون بیاورید و برای سرو به 8 قسمت برش دهید.

سوار کردن جولای / آگوست 2021 انتشار مجله تناسب اندام
برای دستور العمل های پخته نشده بیشتر

حالا روی دکه های روزنامه فروشی

دیدگاهتان را بنویسید