سالاد برنج ذرت تابستانی | الیسا گودمن


بنابراین بسیاری از مشتریان من می گویند که همیشه ناراحت و گرسنه هستند. اگر با شما هم صدا شود ، همه شما اشتباه می کنید سالاد. سالاد کامل شامل پروتئین ، فیبر حاوی چربی ها و دانه های سالم است اگر به سادگی یک بشقاب سبز می خورید ، این برای شما مناسب نیست. مثلا این سالاد ذرت تابستانی را بخورید. شامل سورگوم ، پروتئین برای گوشت حاوی مغزهای کاج و فیبر حاصل از کنگر فرنگی برای چربی های سالم است. اگر از این فرمول استفاده کنید ، من مقدار زیادی از سالاد شما دریافت می کنم.

خدمات 6

عناصر

2 فنجان ارزن آسیاب قرمز باب را بپزید
1 بشقاب نخود لایه برداری آبکشی و خشک کنید
1/4 فنجان گوجه فرنگی گیلاس ؛ نیم
1/4 فنجان گوجه فرنگی ببرش
1 فنجان کنگر فرنگی ترشی ، خرد کنید
3 فنجان اسفناج
1/2 فنجان سبزی تازه ، خرد شده
1/2 فنجان شوید تازه هزینه دارد
1/2 فنجان زیتون خام
1/2 فنجان مغز کاج
1/4 فنجان کپر
1/2 فنجان فتا وگان ، قطره
1/4 فنجان روغن زیتون
1 حبه سیر
پودر پیاز 1 ت
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
لیمو بزرگ + آب

جهت ها

ارزن را طبق دستورالعمل بسته آماده کنید. پس از پخت ، آن را برای پخت کنار بگذارید و به یک کاسه مخلوط کن منتقل کنید.

تابه را به آرامی تفت دهید تا قهوه ای طلایی شود.

همه مواد دیگر را آماده کرده و به ذرت اضافه کنید. هم بزنید تا خوب مخلوط شود.

در صورت تمایل ، آن را روی تخت سبز مخلوط بیندازید.



دیدگاهتان را بنویسید